www.Imobiliare-Terenuri.ro

Vanzari Terenuri valenii de munte, Teren de vanzare valenii de munteReview-uri terenuri


Anunturi terenuri : valenii de munte


[ Particulari ]
Valenii de Munte

Aproape de Valenii de Munte
Teren intravilan de vanzare in sat Fundeni, comuna Gura Vitioarei, jud Prahova, la 8 km de Valenii de Munte, 25 km de Ploiesti, 20 km de Slanic Prahova. • proprietatea este ideala pentru construirea unei locuinte permanente ori sezoniere, la 500m de padure, cu pomi fructiferi, vita-de-vie si zmeuris, imprejmuita, gard solid; • utilitati: exista racordare electrica, cat despre apa curenta, gaze, telefon, cablu TV si internet sunt la poarta, prin reteaua comunala; • accesul auto se face pe drum asfaltat si/sau pietruit; • zona este foarte frumoasa, aflata pe un platou deluros situat la 250m altitudine, lipsit de poluare, cu liniste, aer ozonat si o priveliste panoramica a imprejurimilor; in localitate nu se produc alunecari de teren sau alte neplaceri cauzate de asezarea geografica; • un climat specific depresiunilor subcarpatice cu nuanta aparte data de Valea Teleajenului, veri moderate, de tranzitie de la munte la campie, ierni subtile; • cadastru si intabulare existente.
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-08-27

[ Agentie Imobiliara ]
Valenii de Munte

Aproape de Valenii de Munte
Teren intravilan de vanzare, sat Fundeni, com Gura Vitioarei, jud Prahova, la 8 km de Valenii de Munte, 25 km de Ploiesti, 20 km de Slanic Prahova. • proprietatea este ideala pentru construirea unei locuinte permanente ori sezoniere, la 500m de padure, cu pomi fructiferi, vita-de-vie si zmeuris, imprejmuita, gard solid; • utilitati: racordare electrica, cat despre apa curenta, gaze, cablu TV si internet sunt la poarta, prin reteaua comunala; • accesul auto se face pe drum asfaltat si/sau pietruit; • zona este foarte frumoasa, aflata pe un platou deluros situat la 250m altitudine, lipsit de poluare, cu liniste, aer ozonat si o priveliste panoramica a imprejurimilor; in localitate nu se produc alunecari de teren sau alte neplaceri cauzate de asezarea geografica; • un climat specific depresiunilor subcarpatice, cu nuanta aparte data de Valea Teleajenului, veri moderate, de tranzitie de la munte la campie, ierni subtile; • cadastru si intabulare existente., suprafata totala: 1200 mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-06-27

[ Particulari ]
Fundeni, Gura Vitioarei, Praho

Aproape de Valenii de Munte
Teren intravilan de vânzare, sat Fundeni, com Gura Vitioarei, jud Prahova, la 8 km de Vălenii de Munte, 25 km de Ploiești, 20 km de Slănic Prahova: • proprietatea este ideală pentru construirea unei locuințe permanente ori sezoniere, la 500m de pădure, cu pomi fructiferi, viță-de-vie și zmeuriș, împrejmuită, gard solid; • utilități: racordare electrică, cât despre apă curentă, gaze, cablu TV și internet sunt la poartă, prin rețeaua comunală; • accesul auto se face pe drum asfaltat și/sau pietruit; • zona este foarte frumoasă, aflată pe un platou deluros situat la 250m altitudine, lipsit de poluare, cu liniște, aer ozonat și o priveliște panoramică a împrejurimilor; în localitate nu se produc alunecări de teren sau alte neplăceri cauzate de așezarea geografică; • un climat specific depresiunilor subcarpatice, cu nuanta aparte data de Valea Teleajenului, veri moderate, de tranzitie de la munte la campie, ierni subtile; • cadastru și intabulare existente.
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-02-12


[ Particulari ]
Magurele

Vand teren extravilan-Zona ofertanta
Vand teren extravilan zona foarte ofertanta pentru Vand teren extravilan 10.300 m.p. situat la 15 km distanta de Ploiesti si8 km departare de Valenii de Munte (intre Magurele-Sud si Baltesti),avand doua cai de acces,un drum forestier la nord si deschidere 29 m la sosea, la sud,facilitati,posibilitate includere in intravilan.Pret 2 Euro/m.p.
Telefon: anunt expirat
Data: 2015-07-11

[ Particulari ]
Valea Borului

Teren Valea Boului
Terenul intravilan ideal pentru constructie, cu o suprafata de 1076 mp. Se afla situat in zona de munte, la circa 100km de Bucuresti, cu aer curat si o panoramica extraordinara. Configuratia terenului, este una de platou drept si cosit cu panta de max.3% inclinatie, bine proportionata. Energia electrica se afla la max. 25 m de teren la fel si operatorul de telefonie fixa Romtelecom. Alimentarea cu apa se poate face din izvoarele de suprafata locale. Deasemeni deschiderea la drum este de 20 m, terenul avand acum pe el faneata. Drumul de acces la teren este direct din drumul judetean care face legatura cu orasul Valenii de Munte la o distanta de 10km. Pret 6000 euro negociabil. Merita vazut,rog seriozitate.
Telefon: anunt expirat
Data: 2015-06-11


[ Particulari ]
Izvoarele

Teren parcelabil Izvoarele 17000mp
Particular vind teren intravilan in com Izvoarele, ruta Ploiesti-Valenii de Munte- Cheia ,situat aproape de DN1A, suprafata de 17.000 mp (deschidere 22 m la strada ). Exista Posibilitate de parcelare. Apa curenta, energie electrica la strada. Pret de 8 euro/mp negociabil .
Telefon: anunt expirat
Data: 2015-01-28

[ Particulari ]
Sinaia

Teren de vanzare ,intravilan 500 mp in Sinaia
Teren cu panta mica ideal pt constructie casa de vacanta , privelise superba, zona linistita majoritatea in zona sunt vile de vacanta .Terenul beneficiaza de toate condiitile pt constructia unei case de vacanta...apa,gaze,curent.Terenul are o suprafata de 500 mp si un front stradal de 12.5 m Ultimul rand de vile...in spatele terenului incepe padurea...usor de ajuns in centrul orasului ...si totusi izolat,salbatic,liniste...in adevaratul sens ,la munte! Priveliste superba!!! Merita vazut!
Telefon: anunt expirat
Data: 2014-09-03


[ Particulari ]
Valenii de Munte

Padure 82ha Valeni de Munte
Proprietar vand padure Valeni de Munte, Judetul Prahova, 82ha. 0766288076
Telefon: anunt expirat
Data: 2014-08-11

[ Particulari ]
Com Varbilau, sat Cotofenesti


Teren intravilan, livada 5 000 mp teren parcelabil, zona de munte (com. Varbilau, sat Cotofenesti), peisaj superb la marginea padurii, ideal pentru casa de vacanta sau pensiune. Soseaua Ploiesti Slanic (la 11 km de Slanic si 8 km de Valenii de Munte). 12 eur negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2014-05-28

[ Particulari ]
Gura Vitioarei, Zona Valenii d

Vand teren direct la DN1A.
Vand teren intravilan construibil, vad exceptional ,pe DN1A, deschidere 58 mp, Cadastru, Intabulare, PUZ aprobat si Utilitati, CU Construire destinatie statie Peco. Zona turistica - Valenii de Munte. Ruta Ploiesti - Brasov . La doar o ora distanta de Bucuresti. Se preteaza excelent oricaror alte destinatii (comercial, birouri, rezidential). Se accepta variante cat si colaborari in privinta constructiei.
Telefon: anunt expirat
Data: 2014-04-18

[ Particulari ]
valenii de munte

vand teren
Teren de vanzare in Valenii de Munte, Judet Prahova. Terenul cu suprafata de 685 mp, se gaseste in intravilanul Orasului Valenii de Munte, are deschidere de 17 m la drumul de acces asfaltat, este imprejmuit cu gard din plasa de sarma, plan drept, loc intre case. Utilitati: apa, gaze, curent electric. Zona este foarte frumoasa la iesirea din Valeni spre Cheia si se afla la aproximativ 100 m de DN1A. direct propietar
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-09-14

[ Particulari ]
valeni de munte

urgent
vand teren in valeni de munte ph 5500mp2;2500mp2;2000mp2 pentru casa rel la tel0762609378
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-08-21

[ Particulari ]
Magurele-Prahova

Vand teren extravilan zona foarte ofertanta pentru
Vand teren extravilan 10.300 m.p. situat la 15 km distanta de Ploiesti si8 km departare de Valenii de Munte (intre Magurele-Sud si Baltesti),avand doua cai de acces,un drum forestier la nord si deschidere 29 m la sosea, la sud,facilitati,posibilitate includere in intravilan.Pret 2 Euro/m.p. .
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-08-03

[ Particulari ]
Slanic

Teren intravilan Slanic
Teren intravilan, livada 5 000 mp teren parcelabil, zona de munte (com. Varbilau, sat Cotofenesti), peisaj superb la marginea padurii, ideal pentru casa de vacanta sau pensiune. Soseaua Ploiesti Slanic (la 11 km de Slanic si 8 km de Valenii de Munte). 12 eur negociabil. Tel: 0723219913
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-07-17

[ Particulari ]
valenii de munte

VAND TEREN VALENII DE MUNTE
VALENII DE MUNTE, TEREN 1756mp, STR. TRAISTENI NR.53, PANORAMA ASUPRA ORASULUI, PRET 12 EURO/MP, TEL: 0722386651
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-05-19

[ Particulari ]
Cotofenesti

Vand teren Cotofenesti-Prahova
Livada 2 500 mp, zona de munte, peisaj superb la marginea padurii, ideal pentru casa de vacanta sau pensiune. Utilitati: fantana la poarta, lumina. Sat Cotofenesti, Com. Varbilau. Soseaua Ploiesti Slanic (la 11 km de Slanic si 8 km de Valenii de Munte). 10 eur negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-05-18

[ Particulari ]


ocazie teren intravilan
vand teren intravilan ideal casa de vacanta 2500mp cu deschidere 40m livada liniste aer curat apa si curent electric com cerasu sat valea borului la 100km de bucuresti si 20km de valenii de munte proprietar merita vazut rog seriozitate disc 8500e sau 40000 ron
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-05-16

[ Particulari ]
cerasu

oferta teren intravilan
teren intravilan 2500mp cu deschidere 40m ideal casa de vacanta,acces facil la apa si curent(la max 50 m de teren)zona de munte nepoluata pomi fructiferi liniste ptr relaxare/distractie ptr cunoscatori linga vila de protocol al tov ceausescu com cerasu sat valea borului unic proprietar urgent 8500 euro rog seriozitate
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-05-12

[ Agentie Imobiliara ]
Busteni

Teren intravilan de vanzare in Busteni la 75 euro/
Teren intravilan in suprafata de 402 mp, fara inclinatie, situat in cartierul Zamora, in zona linistita, ideal pentru construirea unei case de vacanta; Accesul se face pe drum asfaltat, terenul este orientat spre est dar si cu vedere spre munte. Utilitati: apa, gaz, electricitate si canalizare. Pret negociabil!
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-04-22

[ Particulari ]
Valenii de munte

vind 82 ha padure zona Valenii de munte Prahova
vind 82 ha padure Valenii de Munte,la cca 35 Km de Ploiesti, Prahova, 70% gorun, 14% fag, mesteacan, salcim, duglas, plop, alte specii, vechime 80% intre 75-85 ani, accesibila, cadastru, intabulare, persoana fizica, zona foarte frumoasa, pret 2000 Euro/ha.
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-04-09

[ Particulari ]
teren

vanzare teren
vand teren zona munte,(comuna Talea jud Prahova)priveliste superba stradal 2200metri 35 euro/m2 negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-03-13

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Teren Valenii de Munte
2700 mp , intravilan, utilitati , cadastru , zona frumoasa . Localitate Valenii de Munte, zona Traistari Pret:15 EURO/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-02-23

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Super Pret Teren Homoraciu 1200mp
Deschidere 25m,localizat in sat Homoraciu pe drumul spre Manastirea Crasna,teren intravilan,situat intre doua case locuite.Pret 9000 euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-02-19

[ Particulari ]
Comarnic, podu Vartos

Super teren la munte, 400 mp, Comarnic Prahova
VAnd teren intravilan 400 mp, Comarnic, cartier Podu vartos la 10 minute de mers pe jos de DN1, accesibil si cu masina. Trerenul este ideal pentru constructie casa, are deschidere la drum de aproximativ 20 mp, cu toate utilitatile in poarta. Pret 4500 euro, negociabil. Urgent!
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-02-18

[ Particulari ]
valenii de munte

teren de vanzare
vand teren intravilan in predeal sarari(valenii de munte);1000mp;des.14ml;cadastru;intabulare;drum asfaltat;curent electric;apa curenta;cablu tv;zona super frumoasa cu multa verdeata;terenul se afla intre case noi.
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-01-31

[ Particulari ]
ZONA STATIUNEA AGAPIA NEAMT

TERENURI LA MUNTE PT INVESTITII TURISM LOCUINTE
VIND IN ZONA DE INTERES NATIONAL INTRE MANASTIREA AGAPIA SI MANASTIREA VARATEC LA DN 15C TG-NEAMT =PT-NEAMT(INTERSECTIA AGAPIA):10.800MP TEREN INTRAVILAN CU DESCHIDERE=80ML;MULTIPLE UTILITATI SI FACILITATI EUROPENE;ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE;DOCUMENTATIE CADASTRALA,INTABULARE.PRETABIL PT.CONSTRUIREA DE:STATIUNE, SALINA,SAUNA,PENSIUNE,COMPLEX DE LOCUINTE,BAZA DE TRATAMENT-BAZA SPORTIVA,PISCINA.ETC..DOMENIU INDUSTRIAL SI DE MEDIU:ZONA CU POTENTIAL RIDICAT DE PRODUCERE A ENERGIEI VERZI CU AJUTORUL PANOURILOR FOTOVOLTAICE SI DE PRODUCERE A ENERGIEI ELECTRICE CU AJUTORUL TURBINELOR EOLIENE;POSIBILITATE DE DESCARCARE A ENERGIEI ELECTRICE OBTINUTE IN LINIA DE INALTA TENSIUNE A EON-ULUI CE SE AFLA IN IMEDIATA APROPIERE A TERENULUI.DOMENIU INDUSTRIAL:FABRICA DE SUCURI NATURALE-BIO(BAZIN POMICOL)ZONA TURISTICA CLASA "A" ZONA DEFAVORIZATA.POSIBILITATE DE COLABORARE SI PARTENERIAT(VARIANTE)
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-01-30

[ Particulari ]
MANECIU

VAND TEREN IN ZONA DEOSEBITA
urgent vand teren 2000mp in zona deosebita de deal si munte, perfect drept, zona foarte linistita, la 20 km de statiunea montana cheia.
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-01-21

[ Particulari ]
Cotofenesti

Teren intravilan
Livada 5 000 mp, teren itravilan parcelabil, zona de munte, peisaj superb la marginea padurii, ideal pentru casa de vacanta sau pensiune. Utilitati: fantana la poarta, lumina. Sat Cotofenesti, Com. Varbilau. Soseaua Ploiesti Slanic (la 11 km de Slanic si 8 km de Valenii de Munte). 12 eur negociabil. Tel: 0723219913
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-10-26

[ Particulari ]
Gura Vitioarei

Vand teren Gura Vitioarei
Vand teren (persoana fizica) intra/extravilan in Gura Vitioarei s= 4887, cu 15.6 m deschidere, posibile utilitati. Terenul are acces dublu, are cadastru si intabulare. Zona verde si deluroasa la 1 km de Valenii de Munte, in imediata vecinatate a albiei Teleajenului si a drumului catre Cheia. Zona de vile in apropriere. Pret 5 E/ mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-10-25

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vand 2 terenuri intravilane Valenii de Munte
teren 1, supr 500mp,deschidere 16ml, loc drept imprejmuit,drum asfalatat, sit in partea vestica a orasului la 10 min de centru, acte la zi..pret 23 euro/ mp usor neg. teren 2 ,supr 2480 mp,deschidere 13 ml,livada pruni,loc drept sit intre 2 case,in parte vestica a orasului zona linistita, toate utilitatile, vedere asupra orasului Valeni, ...pret 10 euro /mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-10-09

[ Particulari ]
BUSTENI

TEREN INTRAVILAN SU 1800 MP BUSTENI PIATRA ARSA
Teren intravilan,deschidere pe doua fronturi din doua strazi, toate utilitatile, acte la zi, vedere panoramica spre munte,acces foarte usor, pret neg.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-08-29

[ Particulari ]
intravilant

intravilant 2000mp bughea de jos
intravilant 2000mp bughea de jos Descriere:VAND TEREN INTRAVILAN 2000 mp, in BUGHEA DE JOS, acces stradal - la doar 3 Km de VALENII DE MUNTE, 27 km de PLOIESTI, 30 km de CHEIA si 68 km de BRASOV. Acces stradal, curent, apa, drum asfaltat, ZONA VERDE AER CURAT, LINISTE IDEALA PT CASATA, NU RATA OCAZIA pret 7/ mp , mai multe detalii la telefon, .
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-08-19

[ Particulari ]
Statiunea Agapia, Neamt

Terenuri la munte pentru investitii, locuinte, tur
Vand in zona de interes national in plina ascensiune in centrul monahal al Moldovei la poalele Codrilor Neamtului intr-un loc incarcat de istorie, intre Manastirea Agapia si Manastirea Varatec: 10.800 mp cu deschidere 80 ml;22.000 mp cu deschidere 62ml;5545mp cu deschidere 24ML;2324ml cu deschidere 13ml avand o locatie superba ( in apropierea Parcului Natural Neamt) multiple utilitati si facilitati europene. Cadastre. Pret f. bun, zona cu factori balneo-climaterici speciali! Pretabil pt construirea de statiune, saline, pensiuni, complez rezidential, locuinte, baze de tratament, baze sportive, piscine, saune, mini sat de vacanta, etc. Posibilitate de colaborare si parteneriat ( variante).Exclus agentiile si intermediarii! Nu deranjati inutil!
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-08-14

[ Particulari ]
schimb scrovistea-sinaia prede

schimb3250mp
schimb 3250 mp la SCROVISTEA,30 KM DE BUCURESTIZONA REZIDENTIALA, lac ,padure crescatorie peste,rezervatie naturala,utilitati, f aproape de capitala,doresc teren 500-1000mp (negociem)la SINAIA,AZUGA-BUSTENI, POIANA TAPULUI ,ORIUNDE PE ACOLO ,LA MUNTE,astept propuneri
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-08-11

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vand teren intravilan Valenii de Munte
Vand 435 mp teren cu deschidere de 21 m la strada principala in Valenii de Munte, zona de nord a orasului, pe strada Cuza Voda, nr. 25. Zona este linistita, pitoreasca, avand toate utilitatile: curent, gaze, apa, canalizare, telefon.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-07-13

[ Agentie Imobiliara ]
piatra

Vand (schimb) teren la munte plus casuta de lemn s
Situat in sat Piatra, com. Provita ,la 8 km de Breaza cu o panorama de vis, terenul are o suprafata de 2200 m2 si o deschidere la drum de 22 m . Pe teren se afla deja o casuta de vacanta din lemn de 5/3 m si are toate actele si aprobarile necesare pentru constructia unei case.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-07-02

[ Particulari ]
Sinaia zona 1 mai

Vand TEREN LA MUNTE ZONA 1 MAI
Vand teren la munte la sinaia in zona 1 mai pe o suprafata de 300 de metri patrati pretul este negociabil incepand de la 20000 euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-06-29

[ Agentie Imobiliara ]
sotrile

urgent 1550mp intravilan 7000 euro
1550mp,intravilan,20m deschidere la drum,asfalt,zona de munte,liniste,ideal casa de vacanta
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-05-26

[ Particulari ]
cerasul

teren intravilan zona de munte
terenul este situat an comuna Cerasul jud.Prahova.Suprafata este de 2833m construibili.izvor de apa,curent.etc.zona muntoasa foarte bogata an ozon.Acte la zi.Pretul este de 10 m/2,usor negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-05-13

[ Particulari ]
Valenii de Munte - Drajna

Urgent! 1ha in Drajna - Prahova! Pret negociabil!
Teren de vanzare in com. Drajna, sat Ogretin, jud. Prahova, in suprafata de 1ha, din care 6000mp intravilan si 4000mp extravilan. Terenul este situat in zona rezidetiala, vecitati case locuite, acces pe un drum pietruit. Utilitati: curent electric, apa. Posibila lotizare in 3 parcele. Ideal pentru casa si livada
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-05-06

[ Particulari ]
Drajna-Valenii de Munte

Vand livada meri ionatani si pruni.
Vand livada cu meri ionatani si pruni in plin rod,in com. Drajna sat Ogretin,la 10 km de Valenii de Munte.Suprafata livezii este de 2710 metri patrati in extravilan.Pret-6 euro metrul patrat.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-05-05

[ Particulari ]
Valenii de munte

teren intravilan 7738 mp Valenii de Munte
vand teren intravilan 7738 mp+padure 7510 mp un singur lot,deschidere 57.4 m,intabulat,cadastru,situat in Gura Vitioarei str.Drajneni nr.48,intravilanul este la strada intre case,padurea este in spatele intravilanului pe deal,peisajul este superb,multa liniste,la doar 2 km de Valenii de Munte,pretul 58000 euro poate fi negociat,informatii la telefon 0721797851,0729060091.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-04-30

[ Particulari ]
ZONA STATIUNEA AGAPIA NEAMT

TERENURI LA MUNTE PT.LOCUINTE,INVESTITII,TURISM
VIND IN CENTRUL MONAHAL AL MOLDOVEI INTR-UN LOC INCARCAT DE ISTORIE INTRE MANASTIREA AGAPIA SI MANASTIREA VARATEC:10.800MP CU DESCHIDERE=80ML;5545MP CU DESCHIDERE=24ML;2324MP CU DESCHIDERE=13ML;18.000MP CU DESCHIDERE=42ML INTR-UN PEISAJ SUPERB;10.000MP SPECIFIC PT.IAZ(IZVOARE MARI)MULTIPLE UTILITATI SI FACILITATI EUROPENE.ZONA DE INTERES NATIONAL(HABITAT NATURAL)CADASTRE.PRET F.BUN
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-04-23

[ Particulari ]
Orati Cheia

Teren intravilan, suprafata 11000 mp, ideal pentru
Vand teren intravilan in localitatea Maneciu situat in punctul Orati (intre Valenii de Munte si statiunea Cheia), la 100 de metri de DN1A, acces drum forestier, suprafata 11000 mp, pe 2 laturi drum forestier, pe o latura padure, pe o latura apa curgatoare. Ideal pentru a construi o pensiune, hotel, club de vanatoare. Zona este de un real potential turistic.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-04-22

[ Particulari ]
PRAHOVA

vand teren intravilan,6550 mp
VAND 6500 MP TEREN INTRAVILAN.DESCHIDERE 50 ML. LA VALENII DE MUNTE.DEPARTE DE AGLOMERATIA ORASULUI SI O OAZA DE LINISTE PENTRU ORICINE DORESTE O BUCATICA DE RAI.42000 EURO .NEG .TELEFON 0736145344.CATALIN
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-04-19

[ Particulari ]
valenii de munte

vand teren
Vand teren intravilan, 1300mp, com Predeal Sarari, cca 2km de orasul Valenii de Munte, zona de deal impadurita. Terenul dispune de o deschidere de 16m, apa curenta si curent electric, cadastru, intabulare.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-04-05

[ Particulari ]
Livadea

Vand teren zona de munte , panorama superba !
vand teren intravilan 2000 mp , utilitati favorabile , perfect pentru construit cabana ! , cuprinde o panorama superba !
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-04-01

[ Particulari ]
ZONA STATIUNEA AGAPIA NEAMT

TERENURI LA MUNTE PT.LOCUINTE,INVESTITII,TURISM
VIND IN CENTRUL MONAHAL AL MOLDOVEI INTRE MANASTIREA AGAPIA SI MANASTIREA VARATEC:10.800MP CU DESCHIDERE=80ML;5545MP CU DESCHIDERE=24ML;2324MP CU DESCHIDERE=13ML;16.000MP CU DESCHIDERE=40ML INTR-UN PEISAJ SUPERB;10.000MP SPECIFIC PT.IAZ.CADASTRE.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-25

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Teren intravilan langa Valenii de Munte
Vand 1800 mp teren intravilan, cu livada de pruni, situat la sosea, in com. Ogretin, jud. Prahova, la 30' de Valenii de Munte. Autorizatie de constructie, stalp lumina la poarta, cadastru si intabulare. Pret: 25 euro/mp, negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-18

[ Particulari ]
valenii de munte

vand teren in valenii de munte
vand teren in valenii de munte, 600mp (cu casa batraneasca), zona linistita si frumoasa, pret 30000 euro negociabil, tel.0732901594
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-18

[ Particulari ]
Valenii de Munte

teren arabil
Vand teren arabil, 2E/MP
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-17

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Teren intravilan, 1829 mp
Vand teren intravilan, 1829 mp, ideal pentru constructie in comuna Teisani judetul Prahova, 10 Euro/mp (negociabil)
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-17

[ Agentie Imobiliara ]
Campina

Teren de vanzare in Campina,Campinita
Teren in Campina,cartier Campinita,regim-intravilan construibil, este in panta,exista si o portiune plana.Suprafata 1900 mp,deschidere 15 ml,utilitati:apa si gaz la aproximativ 100 m,curent 50m.Are vedere panoramica spre munte.Pretul :17 euro mp,0722464892
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-12

[ Particulari ]
vanzare teren

Vand teren intravilan la munte
vand teren intravilav in Sinaia, Calea Bucuresti, nr. 42, suprafata 200mp, deschidere 16m/13m, toate utilitatile, doua cai de acces:Calea Bucuresti si str. Lalelelor.Pret 45000EUR negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-11

[ Particulari ]
drajna-faget

drajna-faget
drajna-faget-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa vacanta,la 6 km de valenii de munte.propietar.neg.tel:0741044464
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-05

[ Particulari ]
cerasu

cerasu
cerasu-1000mpintrav,desch 28ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de valenii de munte.prop.neg.tel:0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-05

[ Particulari ]
stefesti

stefesti
stefesti-1428mp intrav, 2 desch 37ml/33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa vacanta, intab,cadastru,la 6 km de slanic.propietar.neg.tel:0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-05

[ Particulari ]
cerasu


cerasu-2062mpintrav,desch 54ml,utilitati,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cad,intab,la20km de valenii de munte.propietar.neg.tel:0741044464
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-05

[ Particulari ]
drajna-faget

drajna-faget
drajna-faget-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa vacanta,la 6 km de valenii de munte.propietar.neg.tel:0741044464
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-02

[ Particulari ]
cerasu

cerasu
cerasu-500mpintrav,desch 14ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la20km de valenii de munte.propietar.neg.tel:0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-02

[ Particulari ]
stefesti

stefesti
stefesti-714mp intrav, desch18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intab,cadastru,la 6 km de slanic.propietar.neg.tel :0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-02

[ Particulari ]
de munte

teren de vanzare
Terenul este situat in Com Maneciu, Sat Maneciu Pamanteni, intr-o zona linistita, plina de verdeata. Are o suprafata de 3068mp din care 1000 teren plat,o deschidere de 14m si ca utilitati: apa, curent, internet, telefon, cabluTV.Drumul este asfaltat. Se afla la o distanta de 50 Km de Ploiest, 60 Km de Brasov si 17 Km de Cheia. Are cadastru si actele sunt la zi.pret 12 euro /mp usor negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-01

[ Particulari ]
bughea de jos

VAND 1000MP teren intravilant, 10700 TAXA PT ACTE
VAND TEREN INTRAVILANT 1000 mp, in BUGHEA DE JOS, acces stradal -la doar 3 Km de VALENII DE MUNTE, 27 km de PLOIESTI, 30 km de CHEIA si 68 km de BRASOV. Acces stradal, drum asfaltat,ZONA VERDE AER CURAT,LINISTE IDEALA PT CASA TA,PRETUL INCLUDE TAXA PT ACTE NOTAR(pret 10700 acte incluse in pret).
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-01

[ Particulari ]
Zona munte

Vand teren Intravilan Aricestii Zeletin
Vand 2500mp teren in Aricestii Zeletin judet Prahova (cam la 50 km de Ploiesti) conducta de apa-nova la poarta. 5 euro/metru patrat (12.000 euro negociabil) rel. la telefon 0721345426 / 0726208707
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-02-15

[ Particulari ]
stefesti

stefesti
stefesti-1428mp intrav, 2 desch 37ml/33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa vacanta, intab,cadastru,la 6 km de slanic.propietar.neg.tel:0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-02-13

[ Particulari ]
cerasu

cerasu
cerasu-2062mp intrav,desch 54ml,utilitati,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cad,intab,la 20 km de valenii de munte.prop. neg.tel:0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-02-13

[ Particulari ]
LANGA SINAIA

Teren superb, ieftin, langa Sinaia
Vand teren la munte,2400 mp( 40x 60 m), DD71A, stradal,Iintravilan construibil, aproape de Sinaia, zona linistita, toate actele in regula, utilitati in zona ( casa de vacanta, pensiune, etc).Pret super !!. Posibilitate parcelare.Posibilitate variante.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-24

[ Particulari ]
ZONA STATIUNEA AGAPIA NEAMT

TERENURI LA MUNTE PT.LOCUINTE,INVESTITII SI TURISM
VIND INTR-O ZONA MONAHALA DEOSEBITA INTRE MANASTIREA AGAPIA SI M.VARATEC:10.800MP CU DESCHIDERE=80ML;5545MP CU DESCHIDERE=24ML;2324MP CU DESCHIDERE=13+ INTR-O ZONA CU MULTIPLE FACILITATI EUROPENE.PRET F.BUN .CADASTRE.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-17

[ Particulari ]
prahova

TEREN INTRAVILAN ZONA SUPERBA PODENII VECHI PRAHOV
teren intravilan in jud prahova la 20 km de ploiesti spre valenii de munte,2300mp,cadastru,intabulare efectuate,inscris in cartea funciara,direct proprietar,ideal ptr casa vacanta ,liniste ,multiple posibilitati de recreere, deschidere la drum 30 ml
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-14

[ Particulari ]
DRAJNA-FAGET-

DRAJNA-FAGET-
DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret neg . Tel :0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-14

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-1428mp intrav, 2 desch 37ml/33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Parcelabil.Pret neg. Tel: 0746 469114.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-14

[ Particulari ]
CERASU

CERASU
CERASU-2062mp intrav,desch 54ml,utilitati,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cad,intab,la 20 km de Valenii de Munte.Parcelabil.Pret neg.Tel: 0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-14

[ Particulari ]
stefesti-

stefesti-
stefesti-1428mp intrav, 2 desch 37ml/33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa vacanta, intab,cadastru,la 6 km de slanic.pret neg. tel: 0746 469114.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-11

[ Particulari ]
cerasu

cerasu
cerasu-2062mp intrav,desch 54ml,utilitati,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cad,intab,la 20 km de valenii de munte.pret neg.tel: 0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-11

[ Particulari ]
Valenii de munte

Vand teren Valenii de Munte, Teisani
Teren de vanzare Valenii de Munte, Teisani, suprafata 2.800 mp, curent electric, apa curenta, deschidere 35 ml, zona superlinistita, livada, drum asfaltat, dublu acces, ideal locuinta de vacanta. Pret 32.000 EUR negociabil. i.anghelache2011@gmail.com 0734
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-03

[ Particulari ]
CERASU-

CERASU-
CERASU-1000mp intrav,desch 28ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de Valenii de Munte.Pretneg.Tel:0741 044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-03

[ Particulari ]
.DRAJNA-FAGET

.DRAJNA-FAGET
.DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret neg . Tel :0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-03

[ Agentie Imobiliara ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-714mp intrav, desch18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg . Tel :0746 469114.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-03

[ Particulari ]
CERASU

CERASU
CERASU -500mp intrav,desch 14ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de valenii de munte.pret neg.tel:0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-03

[ Particulari ]
la intrare pe dreapta 150m

intravilant bughea de jos 350mp,400mp,450mp
PROPIETAR vand teren intravilant divizat in 3 loturi de (350mp,400mp,450mp si drum de acces privat) in BUGHEA DE JOS, acces stradal asfaltat -la doar 3 Km de VALENII DE MUNTE, 27 km de PLOIESTI, 30 km de CHEIA si 68 km de BRASOV,ZONA VERDE ,AER CURAT,L
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-12-08

[ Particulari ]
Breaza Nistoresti Frasinet

Vand 2700 mp Nistoresti Breaza
Vand 2678 mp teren intravilan pe V. Prahovei , Breaza zona Nistoresti, in dreapta DN1 Buc.-BV ,la 1 Km de DN1 pe munte, pe colt, 2 deschideri 24+45 m ,langa padure ,cu vedere la raul Prahova si Breaza.Pret 15.000 EUR.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-11-30

[ Particulari ]
Valenii de Munte-Valea Stalpul

Teren intravilan
Vand teren intravilan 2632mp, Valenii de Munte-Valea Stalpului, 700m pana in centrul orasului, deschidere 24m, acces asfalt,cadastru, intabulare, utilitati curent si apa. Pret 14 euro/mp, negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-11-12

[ Particulari ]
Teisani

Vand teren intravilan
vand teren intravilan in localitatea Teisani. este amplasat la 50 m de DN1A, la 7 km de Valenii de Munte, 35 km de statiunea Cheia, 8 km de Slanic. terenul este parcelat in 4 parcele de cate 1000 mp. deschidere 21 m. pret negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-11-10

[ Particulari ]
Valenii de Munte

INTRAVILAN VALENII DE MUNTE
Sat Olteni,com.Teisani,dupa Parcul Ind.Valeni de Munte,7.000m.p.intravilan,50m deschidere,asfalt,2 cai acces,cadastru,apa,curent,10E/m.p.Posibilitate parcelare.Bonus 16.000m.p. faneata.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-11-02

[ Particulari ]
terenuri

TEREN INTRAVILAN 2000 mp, in BUGHEA DE JOS
VAND TEREN INTRAVILAN 2000 mp, in BUGHEA DE JOS, acces stradal -la doar 3 Km de VALENII DE MUNTE, 27 km de PLOIESTI, 30 km de CHEIA si 68 km de BRASOV. Acces stradal, curent, drum asfaltat,ZONA VERDE AER CURAT,LINISTE IDEALA PT CASATA,pret anti criza 1500
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-10-27

[ Particulari ]
Valeni de Munte

teren - livada
Vand livada pomi fructiferi, 2500 mp, zona deosebit de frumoasa, langa padure, posibilitate construire vila vacanta, posibilitate cultivare culturi BIO. 200 mp de sosea. Pret: 14 eur/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-10-11

[ Particulari ]
Valenii de Munte, sat Cerasu

Teren- Livada
Vand livada pomi fructiferi, 4000 mp, zona deal,imprejurimi pitoresti, posibilitate construire casa vacanta, comuna Cerasu, Prahova. Posibilitate parcelare. Pret: 10 eur/mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-10-10

[ Particulari ]
in apropierea orasului VALENII

voicu
teren intravilan, toate utilitatile, doua deschideri, plantatie de pomi fructiferi si zmeura
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-10-07

[ Particulari ]
valeni de munte

teren de vanzare
teren de vanzare 6500 mp DN 1A situat intre valenii de munte si cheia,zona este superba,acces apa si canal,energie electrica,posibilitate telefon ,cablu
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-10-06

[ Particulari ]
livada pruni

teren construibil
Teren intravilan in Valenii de Munte Prahova, frumoasa si linistita zona,noua rezidentiala, case de vacanta cu toate comoditatile la poarta.2500 deschidere 25m la strada.Posibil si vanzarea 2500+2500mp.Deschidere 50m. Drum latereal si la strada.Ide
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-07

[ Particulari ]
valenii de munte

vand teren valenii de munte
teren intravilan,la 2 km de centrul orasului,curent racordat si apa,gaze la sosea,deschidere 20 ml,zona rezidentiala
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-06

[ Agentie Imobiliara ]
maneciu

teren
vand teren intravilan 2556mp,mp7euro ,zona de munte,posibilitati de racordare la apa si curent,acte
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-01

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vand teren intravilan
supr 500mp, deschidere 16ml, loc derept ideal constructii, zona linistita, toate utilitatile, acte la zi...pret avantajos : 16000eur0 usor neg
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-01

[ Particulari ]
ZONA TURISTICA AGAPIA NT

TERENURI LA MUNTE PENTRU INVESTITII SI TURISM
VIND LA DN15C(INT.AGAPIA):10.800MP CU DESCHIDERE=80ML;5545MP CU DESCHIDERE=24ML;2324MP CU DESCHIDERE=13+ IN ZONA DE VILE SI PENSIUNI(FLUX TURISTIC);10.000MP SPECIFIC PT.IAZ(IZVOARE PUTERNICE)ZONA SPECIFICA MANASTIRILOR DIN JUR.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-31

[ Particulari ]
Predeal Sarari

teren langa Valenii de munte
Vand teren intravilan langa Valenii de munte, 1300 mp, deschidere 16 m, apa curenta, curent electric, zona de deal impadurit, ideal pentru casa de vacanta.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-24

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE LA 1 KM

VAND TEREN 1300 MP, COMUNA PREDEAL SARARI LIMITROF
ZONA DEAL, IMPADURITA DESCHIDERE 16 MP, APA CURENTA, CURENT ELECTRIC, ACTE LA ZI PRETABIL CASA DE VACANTA. PRET 17.000 RON TELEFON: 0724010006, 076759106
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-23

[ Particulari ]
Valenii de Munte

vand teren intravilan, valenii de munte, prahova
Teren intravilan, suprafata 5000 mp, intabulat, construibil, utilitati, cale de acces dn1, plan drept, pret 10 euro/ mp negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-21

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vand urgent teren 5000 mp
Vand urgent teren 5000 mp, intravilan, construibil, utilitati , acces dn1,
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-18

[ Particulari ]
Valenii de Munte

2000mp intravilan Valenii de Munte/Drajna
Se vand 2000mp cu deschidere la drum de 25ml, in zona rezidentiala cu posibilitate de extindere pana la 6000mp. Terenul se afla in satul Ogreteni, la 9km de Valenii de Munte, pe o strada linistita cu case noi. Dispune de urmatoarele utilitati: curent ele
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-07

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Valenii de Munte - Drajna
Urgent! Se vinde 1ha situat in zona rezidentiala in comuna Drajna (sat Ogretin), la 9km fata de Valenii de Munte. Este compus din 6000mp intravilan si 4000mp extravilan cu o deschidere de 50ml. Utilitati: curent electric, apa, telefon. Pretul este negoci
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-07

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-1428mp intrav, 2 desch 37ml/33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg. Tel: 0746 469114.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-06

[ Particulari ]
CERASU-

CERASU-
CERASU-1000mp intrav,desch 28ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de Valenii de Munte.Pretneg.Tel:0741 044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-06

[ Particulari ]
DRAJNA-FAGET

DRAJNA-FAGET
.DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret neg . Tel :0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-06

[ Particulari ]
STEFESTI-

STEFESTI-
STEFESTI-714mp intrav, desch18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg . Tel :0746 469114.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-06

[ Particulari ]
CERASU -

CERASU
CERASU CERASU-500mp intrav,desch 14ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de valenii de munte.pret neg.tel:0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-06

[ Particulari ]
Valenii de Munte ; Tabaci

teren in zona Tabaci
Vand teren in Valenii de munte , zona Tabaci ,460mp. - apa , gaze , curent la poarta - deschidere 23m pret 35 euro/ mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-01

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE LA 1 KM

Valenii de Munte, sat Predeal Sarari, 1300 mp
TEREN INTRAVILAN DE VANZARE 1300mp, DESCHIDERE DE 16 MP, CADASTRU, INTABULARE, ACT PROPIETATE. UTILITATI, CURENT ELECTRIC, APA CURENTA,. ZONA DE DEAL CU PADURE LA MARGINEA TERENULUI, VECINI IN APROPIERE. PRET 17.000,00 RON
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-26

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Teren intravilan, 500mp sau 2480mp, Valenii de Mun
Teren intravilan, supr 500mp,deschidere 16ml, loc drept,zona linistita, toate utilitatile, sit la 10 min de centrul orasului.Acte la zi. Pret: 25euro/mp Teren intravilan,sup 2480mp,livada pruni, deschidere 13 ml, toate utilitatile, zona deosebita, ve
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-19

[ Particulari ]
oras baicoi

2terenuri super ieftine-zona munte
1ha ,dubla deschidere,la autostr.Buc-Brasov ,deschid 25ml,utilitati,cadastru,pret 10 euromp////////4200mp,parcelabili zona super,deschid 150mp,3euromp
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-18

[ Particulari ]
valenii de munte

vand teren langa valenii de munte
la 2 km de valenii de munte .vand casa batraneasca cu 5000mp,un teren intravilan de 10000mp drum asflaltat -apa in curte-pomi fructiferi-vita de vie-zona de deal-pret avantajos- aceste terenuri se pot vinde si in rate telefon 0737053729 dom
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-16

[ Particulari ]
valenii de munte com cerasu sa

doar pentru vanatori
300-400 mp intravilan, zona premontana (altitudine 800 m ca la Sinaia)cu aer nepoluat si puternic ozonat (la liziera padurii de brazi). terenul este situat in vecinatatea imediata a padurii si a zonei de vanatoare (langa cabana vanatorului)Un loc pitoresc
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-10

[ Particulari ]
alunis

vand teren intravilan
vand teren intravilan in alunis ph la strada descidere 73m zona superba,linistita la 10min de slanic 15 de valenii de munte si 20 de campina.suprafata terenului este de2000mp si pretul de 6 euro/mp urgent tel de contacto 0723628669/0040244285414
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-09

[ Particulari ]
langa Valenii de Munte Sat Val

Vand Teren intravilan
Vand Teren intravilan 1962 mp, langa Valenii de Munte Sat Valea Stalpului (iesirea spre Cheia) deschidere stradal 49 ml, utilitati la strada cu care se invecineaza (apa si retea electrica).15 euro mp negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-05

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vind Teren
Teren intravilan in loc Poiana Copaceni com Gura Vitioarei la 7 km de Valenii de Munte suprafata 1080m energia electrica la 40m gazele la 100m apa curenta in localitate iar piza freatica la 10-15m,zona superba cu f multa verdeata,pret 5000euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-06-23

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE LA 1 KM

VAND TEREN INTRAVILAN 1300 MP, 20000 RON NEGOCIABI
vand teren intravilan DE 1300 mp la 1 km de orasul VALENII DE MUNTE, COM PREDEAL SARARI,CADASTRU, INTABULARE ACT DE PROPIETATE, CU DESCHIDERE DE 16 MP,pret 20.000,00 RON NEGOCIABIL-.Utilitati: curent electric la 2 m, conducta de apa la drum,posibil
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-06-14

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vand teren Gura Vitioarei
5000 mp extravilan, partial intravilan, dublu acces, deschidere 16 m, situat in imediata apropiere a orasului Valenii de Munte, pret 6 eur/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-06-06

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Teren-intravlian 900mp Valenii de Munte
Vand teren 900mp la periferia orasului Valenii de Munte , zona linistita , teren plat , langa padure , drum betonat , apa , gaze si lumina . Deschidere de 11m , pret 10000euro negociabil . telefon : 0726985620 , 0746018045
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-06-05

[ Agentie Imobiliara ]
Comarnic

Teren intravilan 500 mp, Ghiosesti
Teren intravilan (faneata) in suprafata de 500 mp cu o deschidere de 18 m, situat in cartierul Ghiosesti, intr-o zona linistita cu acces auto, cu vedere la munte si o priveliste panoramica asupra orasului. Terenul se poate extinde cu un alt lot de aceeasi
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-06-03

[ Particulari ]
valea doftanei

vand 600 mp de teren in valea doftanei
Vand teren in suprafata de 600 mp in localitatea Valea Doftanei(mai sus de lacul Paltinu),peisaj deosebit de munte,fara factori de poluare,zona linistita,apa,curent electric.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-06-01

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE LA 1 KM

vand teren intravilan 1300mp
Terenul se afla la 1 km de orasul Valenii de Munte in com Predeal Sarari, zona de deal, cu deschidere de 16 mp, cadastru, intabulare, act propietar. Utilitati la drum: conducta de apa si stalp curent electric. Posibilitati gaze in orasul Valenii de
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-31

[ Particulari ]


vanzare teren
vand 9000 mp livada la 6 km de Valenii de Munte , zona deosebit de frumoasa , posibilitate contsructie casa de vacanta , pensiune , etc ..pret 15 euro /mp negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-30

[ Particulari ]


teren intravilan
Vand teren intravilan, Valenii de Munte, central, teren de casa cu toate facilitatile( curent, apa, gaz ) . Persoanele interesate rog sa ma contacteze la numar 0742063135. exclus intermediari
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-24

[ Particulari ]
cerasu

cerasu
cerasu-500mp intrav,desch 14ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de valenii de munte.pretneg.tel:0741 044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-18

[ Particulari ]
stefesti

stefesti
stefesti-714mp intrav, desch18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intab,cadastru,la 6 km de slanic.pret neg.tel:0746 469114.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-18

[ Particulari ]
drajna-faget

drajna-faget
drajna-faget-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa vacanta,la 6 km de valenii de munte.pret neg.tel:0741 044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-18

[ Particulari ]
cerasu

cerasu
cerasu-2062mp intrav,desch 54ml,utilitati,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cad,intab,la 20 km de valenii de munte.pret neg.tel:0741 044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-18

[ Particulari ]
Alunis Ph

Teren intravilan
Teren de vanzare 2620 mp in Alunis-Prahova, cu cadastru si carte funciara, la 10 min de Slanic, 15 min de Valenii de munte, 15 min de Campina, pe ruta Ploiesti-Alunis-Pietriceua-Brebu-Campina, vis-a-vis de ,,scoala de pe vale''. Zona de poluare zero
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-08

[ Particulari ]
valenii de munte prahova

OFERTA TEREN
vand teren la periferia orasului valenii de munte , cartier valea gardului nr. 31a. perenul are o suprafata de 2200 mp , si beneficiaza de toate utilitatile .telefon :0726558739. tel. 0734480034
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-07

[ Particulari ]
3km dn1, 20 km ploiesti

vand teren in zona linistita de munte
vand teren in zona, linistita,de munte; 1000m2 cu deschidere la strada 16m. utilitati: curent, gaze, apa, cablu TV si internet, toate la poarta. pret: 10 euro m2. DUDU FLORIN 0733714273
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-28

[ Agentie Imobiliara ]
COTOFENESTI

TEREN INTRAVILANT SUPERB
LA STRADA,DREPT ZONA DE MUNTE CU RÂUL APROAPE F FRUMOS,UTILITATI.UNIC PROPIETAR.ACTE LA ZI
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-24

[ Particulari ]
Busteni

VAND TEREN CU VEDERE SPRE MUNTE
Vand aproximativ 500 mp teren in Busteni cu vedere spre munte cartier zamora avand toate utilitatile ! Super pret...
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-23

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE LA 1 KM

vand teren intravilan 1300mp
vand teren in suprafata de 1300 mp, propietari, cadastru, intabulare la 1 km orasul Valenii de Munte, com Predeal Sarari, deschidere de 16 mp. facilitati: conducta de apa la drum secundar, stalp curent la 5 m, gaze la 500 m ( in orasul Valenii de M
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-19

[ Particulari ]
teisani

super ocazie teren 500 mp teisani,ph
teren de 500mp in teisani,ph in drum spre cheia.deschidere 20mp,apa curenta,lumina,fundatie turnata pt casa,toate actele la zi,inclusiv cadastru.zona de munte,linistita,pret 5000euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-11

[ Particulari ]
Valenii de Munte

teren
Pret: 6 EURO - Valenii de Munte, jud. Prahova Vand teren intravilan 2800 mp , zona linistita, bun pentru construirea unei case de vacanta, la 6 km de orasul Valenii de Munte in comuna Predealul Sarari
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-10

[ Particulari ]
Valenii de Munte

vand 1200 m2 in VALENII DE MUNTE
toate facilitatile,zona super,20000 euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-10

[ Particulari ]
Valenii de Munte

vand teren
Vand teren intravilan in Valenii de Munte ,strada Traistari 4.000 metrii patrati parcelabili,zona linistita cu toate utilitatile si cadastru.pret:18 euro/metru patrat
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-10

[ Particulari ]
valenii de munte, gornet

vand teren intravilan Gornet, Prahova
Vand 1300 m.p. teren intravilan in Gornet, Prahova. Zona linistita. Deschidere 19,5 ml,deal, pomi fructiferi, curent, gaze, apa la poarta. Telefon 0721739375.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-09

[ Particulari ]
Valenii de Munte

vand teren 10000 mp si casa
Vand casa si teren in suprafata de 10000 mp , situat in comuna Gornet Cuib , jud. Prahova ( zona Valenii de Munte ).Fiind zona de deal , terenul este plantat cu nuci , pruni , peri , piersici , visini , ciresi , meri si zmeura . Utilitati : apa curenta si
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-31

[ Particulari ]
Valea Teleajenului

Intravilan, 6500 mp,Malu Vanat-Prahova
Vand teren intravilan aproximativ 6500 mp, in com IZVOARELE, sat Malu Vanat(Homoraciu) jud Prahova.Terenul este situat intre VALENII DE MUNTE si CHEIA la DN1A.Drum asfaltat, curent, apa curenta,pret 18 euro mp neg
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-27

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Teren in Valenii de Munte
Proprietar, vand 1091 mp in intravilanul orasului Valenii de Munte, intre case, toate utilitatile la poarta: apa, gaze, curent, cablu, tel; deschidere 19 ml la sosea asfaltata; ideal constructie resedinta/ casa de vacanta, zona verde. Pret 20000 euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-20

[ Particulari ]
alunis prahova

vand teren alinus ph
vand teren alunis ph 2000mp intravilan cu deschidere 73 m zonalinistita la 10 min de valenii de munte 10 min de slanic si 15 min de campina ideal pt casa de vacanta sau vila zona cu grad de poloare 0 pret 8 euro/mp usor neg
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-14

[ Particulari ]
Valenii de munte

urgent
6000 mp livada imprejmuita de salcami , la 6 km de valenii de munte in satul poienile , drum asfaltat pana in sat , sat cu case rasfirate , livada situata pe deal cu panorama deosebit de frumoasa , 100 m deschidere la drum de tara , posibilitate con
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-12

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE LA 1 KM

vand teren intravilan 1300mp
vand teren intravilan la 1 km de orasul Valenii de Munte, com Predeal Sarari 1300 mp, zona de deal, linistita. Utilitati: la 5 m stalp curent electric, apa curenta la drum, teren cu 16 mp deschidere, putin accidentat, la 100 drum principal asfaltat
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-06

[ Particulari ]
da

vand teren in apropiere de valenii de munte.sau sc
vand teren in apropiere de valenii de munte,2500mp, terenul se afla intr-o zona linistita ideala pt casa de vacanta,toate facilitatile(apa curenta,curent electric,asfalt)PRETUL este de 13000 de EUROsau schimb cu auto de preferinta golf 4+ diferenta
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-28

[ Particulari ]
Teisani

Vand teren Intravilan de 1000m2
Vand teren intravilan de 1000 m2 cu 16 m deschidere la strada si 64m lungime. Terenul este situat in Comuna Teisani cu iesire la Strada Principala, judetul Prahova (5km distanta de Valenii de Munte y 6km de Slanic). Toate Actele sunt in regula, cu cad
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-21

[ Agentie Imobiliara ]
prahova

teren oferta de criza
Faget,5 km pana in Valenii de Munte, din DN1A, Extravilan,9600 mp,deschidere 60ml,teren plan,toate utilitatile la 300m,cadastru.Zona verde, fara surse de poluare,acces cu orice mijloc de transport sau utilaj.Asezat langa drumul de acces.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-16

[ Particulari ]


Vand teren intravilan
Vand teren intravilan in comuna Poiana Varbilau. Suprafata 1500 mp, bun pentru constructie, situat la 10 km de statiunea Slanic Prahova si 7 km de orasul Valenii de Munte.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-16

[ Particulari ]
Valea Doftanei

Vand Teren 1200mp Valea Doftanei, ideal casa de va
Vand Teren 1200 mp. Valea Doftanei, zona superba de munte, ideal casa de vacanta: situat la 15 km de Lacul Paltinu, 30 km de Campina, 130 km de Bucuresti, zona agroturistica. Deschidere 19m. Posibilitati extindere in zona. Pret: 20 euro/mp!!! Tel. 072
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-13

[ Particulari ]
VALEA PRAHOVEI

VAND TEREN BUSTENI
vand 450mp.teren in Busteni cartier Zamora cu vedere la munte toate utilitatile superpret
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-13

[ Particulari ]
Valenii de Munte

vand teren zona Valenii de Munte
Vand teren in zona Valenii de Munte, judetul Prahova, suprafata de 16.480 mp extravilan din care 2500 mp intravilan; 25 euro mp(pret negociabil)
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-27

[ Particulari ]
9000 mp livada

vand teren
Teren pretabil constructie casa de vacanta , zona deosebit de frumoasa la 9 km de valenii de munte. pret 15 euro/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-27

[ Particulari ]
ogretin

4 euro mp
teren intravilan!!! ogretin la 9 km de valenii de munte.2300m.zona linistita,merita vazut.pret: 4 euro metrul patrat Tel. 0722-654363
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-26

[ Particulari ]
Valenii de Munte

TEREN CONSTRUCTIE CASA
Teren in valenii de Munte,zona deosebita,str ;Traistari, 1800 mp livada.Posibilitate racord utilitati{curent,gaze,apa}
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-26

[ Particulari ]
Alunis-Prahova

Teren intravilan 3750 mp Alunis-Prahova
Vand teren intravilan, 3750 mp, deschidere 20 m in comuna Alunis, Jud. Prahova. Zona de deal-munte linistita, nepoluata, peisaj superb, pitoresc, ideal pentru pensiune, casa de vacanta. Pret: 7 EUR/mp (Sos. asfaltata, 5 min. de Slanic, 10 min. de Campina
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-25

[ Particulari ]
Alunis-Prahova

Teren intravilan 3750 mp Alunis-Prahova
Vand teren intravilan, 3750 mp, deschidere 20 m in comuna Alunis, Jud. Prahova. Zona de deal-munte linistita, nepoluata, peisaj superb, pitoresc, ideal pentru pensiune, casa de vacanta. Pret: 7 EUR/mp (Sos. asfaltata, 5 min. de Slanic, 10 min. de Campina
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-24

[ Particulari ]
Alunis-Prahova

Teren intravilan 3750 mp Alunis-Prahova
Vand teren intravilan, 3750 mp, deschidere 20 m in comuna Alunis, Jud. Prahova. Zona de deal-munte linistita, nepoluata, peisaj superb, pitoresc, ideal pentru pensiune, casa de vacanta. Pret: 7 EUR/mp (Sos. asfaltata, 5 min. de Slanic, 10 min. de Campina
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-19

[ Particulari ]
Valeni de Munte

Valeni de Munte
Valeni de Munte, Cerasu, proprietar, 4.500 mp , intravilan, utilitati, curent ,deschidere dubla. PRET UNICAT IN ZONA : 2,5 euro / mp ! NEGOCIABIL. Zona pitoreasca, mai retrasa , pensiuni turistice . CEL MAI IEFTIN TEREN LA MUNTE !
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-14

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vand teren intravilan. Pret de criza!!!
Supraf 2480mp, livada pruni, deschidere 13ml, teren drept, ideal constructii, zona linistita, toate utilitatile, vedere panoramica asupra orasului Valeni, acte la zi, toate la un pret de 12 euro/mp, usor neg
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-10

[ Particulari ]
cerasu

cerasu
cerasu-2062mp intrav,desch 54ml,utilitati,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cad,intab,la 20 km de valenii de munte.pret neg.tel:0741 044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-10

[ Particulari ]
stefesti-

stefesti-
stefesti-1428mp intrav, 2 desch 37ml/33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa vacanta, intab,cadastru,la 6 km de slanic.pret neg.tel:0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-10

[ Particulari ]
cerasu-

cerasu-
cerasu-1000mp intrav,desch 28ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de valenii de munte.pretneg.tel:0741 044465
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-10

[ Agentie Imobiliara ]
DRAJNA-FAGET

DRAJNA-FAGET
DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret neg . Tel :0746469114.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-09

[ Particulari ]
STEFESTI-

STEFESTI-
STEFESTI-714mp intrav, desch18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg . Tel :0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-09

[ Particulari ]
CERASU

CERASU
CERASU -500mp intrav,desch 14ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de valenii de munte.pret neg.tel:0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-09

[ Particulari ]
Valenii de Munte

teren pentru casa de vacanta
In zona de nord a orasului Valenii de Munte, teren ideal pentru casa de vacanta, la liziera padurii, cu o panorama superba asupra Vaii Teleajanului. Terenul are o suprafata patrata de 2400 mp, si cu posibilitati de accesare a utilitatilor. Pret 8500
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-09

[ Particulari ]
da

vand teren intravila 2250 mp
vand teren intravilan 2250mp,in apropiere de valenii de munte.zona foarte linistita(ideal pentru locuinta de vacanta)
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-04

[ Particulari ]
Comuna Magurele

TEREN INTRAVILAN IEFTIN
Teren intravilan in comuna Magurele jud. Prahova, la doar 15 km de Ploiesti si 10 km de Valenii de Munte. Pret de numai 25 euro/m^2 negociabil. TEL:0741188841 02442177681.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-03

[ Particulari ]
Valeni de Munte, Cerasu

Valeni de Munte, Cerasu, proprietar
Valeni de Munte, Cerasu, proprietar, 1.500 mp 4.500 mp , intravilan, utilitati, curent ,deschidere dubla, 3 - 4 / mp . Zona pitoreasca, mai retrasa , pensiuni turistice; IDEAL CASA DE VACANTA / PENSIUNE .
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-12-21

[ Particulari ]
valenii de munte

vand teren intravilan
vand teren intravilan 2500(deschidere la strada 23m) sau 2500+2500mp(deschidere 50m) in Valenii de Munte(97 km de la capitala) frumoasa si linistita zona case de vacanta cu toate comoditatile la poarta.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-22

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vand teren Valenii de Munte- oras
Particular, vand 1100 mp in intravilanul orasului Valenii de Munte, d-19 la sosea asfaltata, toate utilitatile la poarta, intre case, cadastru, intabulare.23000 euro.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-21

[ Particulari ]
zona de munte

intravilan, 6000 mp, zona munte
vand teren intravilan, zona de munte, pomi fructiferi,zona deosebit de frumoasa, liniste, in apropiere se afla o cascada.Acces la drum,apa,curent.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-20

[ Particulari ]
zona de munte

intravilan,2500 mp,zona munte, vedere baraj Paltin
Vand teren intravilan,zona de munte, baraj Paltinu,terenul este cu vedere la apa,zona de agrement (pescuit).Se afla la 25 km de orasul Campina.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-20

[ Particulari ]
Teisani

INTRAVILAN VALENII DE MUNTE
Sat Olteni, com. Teisani, dupa Parcul Ind. Valeni de Munte, 7.000 m.p. intravilan, 50m deschidere, 2 cai acces, cadastru, apa, curent, 10 E/m.p. Bonus 16.000 m.p. faneata. Tel.0727225351, 0723612453.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-19

[ Particulari ]
Valeni de Munte

Valeni de Munte, Cerasu, proprietar, 1.500 mp 4.
Valeni de Munte, Cerasu, proprietar, 1.500 mp 4.500 mp , intravilan, utilitati, curent ,deschidere dubla, 3 - 4 / mp . Zona pitoreasca, pensiuni turistice; IDEAL CASA DE VACANTA / PENSIUNE . 0760.815.460
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-18

[ Particulari ]


teren intravilan, 2000 mp, maneciu
Teren intravilan, suprafata 2000 mp cu deschidere la drum de 17 metri, utilitati posibile: apa, curent si canalizare, ideal pentru o casa de vacanta la munte, privelista minunata, zona linistita.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-17

[ Agentie Imobiliara ]
BUSTENI

teren la munte 1500 m.p.
TEREN CENTRAL 1500 M.P. 55 euro/ m.p. toate utilitatile si facilitatile, perfect plan Constructie existenta.Priveliste M.tii Bucegi,Crucea Caraiman,Telecabinele Sinaia si Busteni
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-10-20

[ Particulari ]
valenii de munte

teren 1200 mp
Proprietar Bucuresti vand teren intravilan 1200 mp in orasul Valenii de Munte (aproape de DN1A)/drum de acces (proprietate cca 200 mp) lat cca 5m, cadastru, intabulare. Deschidere cca 45 m la drum de acces; gard nou lemn cu stalpi metalici in ciment,
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-10-15

[ Particulari ]
valea stilpului [in prel-valen

vind teren intravilan
Acest teren este situat in continuarea valenii de munte sus la cota acea inalta pe stinga sensul abarasov . Are o suprafata de 6550mp sint posib de gaze,apa curenta ,iar c electric este pe str[linga gard] Epretabil ptr ;casa,hala de product
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-29

[ Particulari ]
prahova

vand teren construibil valenii de munte
vand teren cintruibil in localitatea Cerasu(valenii de munte),7500 mp pretabil pensiune turistica,terenul se afla intr-o zona locuibila cu toate utilitatile(apa,curent electric).Detali la numarul de mai jos...Baltac Marin
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-26

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE

vand teren intravilan 1300mp
vand teren intravilan 1300 mp intravilan cu deschidere de 16 mp,la 1 km orasul VALENII DE MUNTE, com PREDEAL SARARI; utiliati:apa curenta la intrare,stalp curent electric.Propietari, cadastru, intabulare 4 euro mp, negogiabil Pentru detalii sunati
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-26

[ Particulari ]
Linga Valenii de Munte

Pret de criza
La 18 km de Valenii de Munte 1223 mp teren intravilan cu acces direct din sosea.terenul are forma trapezoidala cu latura acces de 10,87 ml si 16,83 ml latura spate.Pe teren se afla stilpul de electricitate,fintina,fosa beton si gaze.Exista si conducta de
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-26

[ Particulari ]
Drajna de Sus / Valenii de Mun

1200mp utilitati la poarta = 8500 euro
Teren intravilan 1200mp in localitatea Drajna de Sus la ~5km de Valenii de Munte cu toate utilitatile la poarta, deschidere ~25mp.Pret:8500euro.Sunt plecat des din tara, va rog sa lasati maill la thor5177@yahoo.com
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-25

[ Particulari ]
busteni-zamora

vand teren la pret foarte mic
vand teren de 350 mp in busteni, cartier zamora,zona foarte buna pentru constructie,cadastru executat,cu vedere la munte,la pretul de 42euro mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-18

[ Agentie Imobiliara ]
zamora

URGENT teren la munte 1500 m.p.
1500 m.p. deschidere 29 m.l. la drum asfaltat , perfect plan, toate utilitatile pe teren 45 euro / m.p.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-13

[ Particulari ]
Valenii de Munte, Prahova

Vand teren intravilan la pret de criza
Zona linistita, supr.2480mp, deschidere 13ml,toate utilitatile, livada pruni, vedere panoramica asupra orasului, ideal constructii,vecini in ambele parti. Toate la un pret de criza de 14 euro/mp sau schimb auto dupa 2007 + diferenta
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-12

[ Particulari ]
dumbravesti

vand sau schimb teren cu masina
vand teren intravilan, 4000 mp ,zona deosebita in Dumbravesti la o distanta de 25 km, fata de municipiul Ploiesti, 6 km fata de orasul Plopeni, 19 km fata de orasul Slanic si 15 km fata de orasul Valenii de Munte, sau schimb cu masina min 2006.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-12

[ Particulari ]
Ploiesti

Cumpar teren intravilan
Cumpar teren intravilan in zona de deal cu o suprafata de maxim 1000 mp. in zona limitrofa a oraselor Valenii de Munte, Valea Calugareasca, Urlati. Ofer maxim 5 euro / mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-11

[ Particulari ]
busteni zamoara

teren la munte
1503 m.p. perfect plan,toate utilitatile pe teren, deschidere la asfalt 28,6 m.l. pret.45 e/ m.p.priveliste de vis!!!
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-08

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE-BUGHEA DE JOS

TEREN SUPERB!!!!!!!!!!!
TEREN SUPERB!!!! VAND TEREN INTRAVILAN 2533 mp, in BUGHEA DE JOS, acces stradal -la doar 3 Km de VALENII DE MUNTE, 27 km de PLOIESTI, 30 km de CHEIA si 68 km de BRASOV. Acces stradal, curent, apa, drum asfaltat, gradina plina de pomi fructiferi.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-06

[ Particulari ]
Valenii de Munte

vand teren
com Drajna, sat Ogretin, intravilan, 6870mp, deschidere soseaua principala 45ml, cadastru, intabulare, unic proprietar 10 euro/mp negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-03

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE, jud Prahova

vand teren intravilan, VALENII DE MUNTE, 1300 mp
vand teren intravilan, 1300 mp/4 euro mp,com Predeal Sarari,1 km de orasul VALENII DE MUNTE cu deschidere de 16 mp, intabulare, cadastru,act propietate.Utilitati: apa curenta la drum, stalp curent electric la 5m.Pentru detalii sunati la tel: 0766759
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-30

[ Agentie Imobiliara ]
Comarnic

Teren de vanzare Valea Prahovei
Teren situat in cartierul Ghiosesti, acces auto, zona linistita cu priveliste la munte. Are drum amenajat si utilitatile la 30 m. Se poate mari suprafata cu inca un lot asemanator. Este ideal in construirea unei vile de vacanta. Utilitati:Apa, gaz, cure
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-27

[ Agentie Imobiliara ]
com Gornet , zona valenii de m

vand casa + teren in zona de munte
vand casa in zona de munte, la cinci minute de apa cristalina a paraului saratel. terenul din jurul casei este acoperit in proportie de 50% cu pomi fructiferi si poienita, suprafata totala a terenului fiind de 1800mp. aici veti gasi cu siguranta linistea
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-23

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE, jud Prahova

vand teren 1km VALENII DE MUNTE
vand teren intravilan 1300 mp,cu deschidere de 16 mp,5 Euro mp, la 1 km oras VALENII DE MUNTE, comuna PREDEAL SARARI. Utilitati:apa curenta la drum, curent electric la 5m, cadastru, intabulare,act de propietate .Pentru detalii sunati la fam POPA , te
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-18

[ Particulari ]
valenii de munte

teren valenii de munte
la 8 km de valenii de munte intravilan toate utilitatile la strada cadastru intabulare livada langa padure zona pitoreasca 16 m deschidere ideal casa de vacanta variante cu auto + diferenta pret negociabil rog seriozitate 0763 685 090 0726 558
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-10

[ Particulari ]
.CERASU

.CERASU
.CERASU-2062mp intrav,desch 54ml,utilitati,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cad,intab,la 20 km de Valenii de Munte.Pret neg.Tel:0741 044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-05

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-1428mp intrav, 2 desch 37ml/33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg. Tel: 0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-04

[ Particulari ]
CERASU

CERASU
CERASU-1000mp intrav,desch 28ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de Valenii de Munte.Pretneg.Tel:0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-04

[ Particulari ]
V Doftanei

Teren la munte
1600 mp valea Doftanei, cu dubla deschidere, priveliste M Baiului, electricitate.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-03

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE, jud Prahova

vand teren intravilan, VALENII DE MUNTE, 1300 mp
vand teren intravilan, 1300 mp cu deschidere de 16 mp la 1 km VALENII DE MUNTE, jud PRAHOVA,com. PREDEAL- SARARI. Utilitati, conducta apa la drum, curent lectric la 5 m, zona de deal, 5 euro mp, usor negociabil. Pentru detalii sunati la Fam. Popa- tel
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-02

[ Agentie Imobiliara ]
DRAJNA-FAGET

DRAJNA-FAGET
DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret neg . Tel :0746469114.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-02

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-714mp intrav, desch18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg . Tel :0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-02

[ Particulari ]
CERASU

CERASU
CERASU -500mp intrav,desch 14ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de valenii de munte.pret neg.tel:0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-02

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vand 1080m2 Valenii de Munte
Vand 1080m2 Valenii de Munte ,zona linistita ,toate facilitatile
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-07-28

[ Particulari ]
Valenii de munte

Vand teren la pret avantajos
Vand teren intravilan 820 mp, sat Faget, com. Drajna de Sus. Studiu geotehnic, cadastru, intabulare, certificat de urbanism(P+1).Curent,put forat de 11.5m si in plus apa curenta din reteaua locala.6000 euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-07-14

[ Particulari ]
valenii de munte

vand teren avantajos
500 mp teren la pretul de 19 euro/mp usor negociabil,cadastru si acte la zi.toate utilitatile. MERITA VAZUT
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-07-12

[ Particulari ]
ALUNIS - PRAHOVA

Vand teren in conditii avantajoase
Terenul se afla in com. Alunis-Prahova, situat in apropiere atat de Slanic Prahova cat si de Valenii de Munte,pe drumul Ploiesti-Pietriceaua-Brebu-Campina , zona de poluare zero. Are cadastru si carte funciara. Suprafata este de 1786 mp. Curent electric l
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-07-12

[ Particulari ]


teren vanzare
teren vanzare avantajos 500 mp 20eu/mp negociabil oras valenii de munte zona buna
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-07-11

[ Particulari ]
valenii de munte

vand teren 1km VALENII DE MUNTE
vand teren Valenii de Munte-Predeal Sarari in suprafata de 1300 mp- 6000 Euro-negociabil, deschidere de 16mp, posibilitati apa cutenta, curent electric la 2m (la drum), cadastru, intabulare, act de propietate.Se poate contrui o casa de vacanta minunata i
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-27

[ Particulari ]
DRAJNA DE JOS (VALENII DE MUNT

VAND TEREN INTRAVILAN 2 LOTURI
VAND TEREN INTRAVILAN 2 LOTURI A 800 MP/LOT ZONA DRAJNA DE JOS(VALENII DE MUNTE) PE DN1A (SPRE CHEIA). UTILITATI: CURENT, APA CURENTA TEREN BINE POZITIONAT, DREPT, NEINUNDABIL
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-27

[ Particulari ]
Cerasu

Urgent vand teren
Teren situat in com.Cerasu, oras Valeni de Munte, suprafata de 1300m2 cu deschidere de 20m.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-23

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE-PREDEAL SARAR

vand teren intravilan VALENII DE MUNTE
Vand teren intravilan, Valenii de Munte-Predeal Sarari, 1300 mp, deschidere de 16 mp, utilitati: apa curenta, curent electric. Act de propietate, cadastru, intabulare, 5 Euro mp. Se afla la 1 km de orasul Valenii de Munte, loc. Predeal- Sarari, sosea
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-14

[ Particulari ]
Valenii de munte

Vand teren la pret avantajos
Vand teren intravilan 820 mp, sat Faget, com. Drajna de Sus. Studiu geotehnic, cadastru, intabulare, certificat de urbanism(P+1).Curent,put forat de 11.5m si in plus apa curenta din reteaua locala.6000 euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-09

[ Particulari ]
Valeni de Munte, Cerasu

Valeni de Munte, Cerasu, proprietar
Valeni de Munte, Cerasu, proprietar, 1.500 mp, intravilan, utilitati, curent ,deschidere dubla, 5 /mp . Zona pitoreasca, pensiuni turistice; IDEAL CASA DE VACANTA / PENSIUNE . 0760.815.460
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-03

[ Particulari ]
Valenii de Munte

40ha Valenii de Munte
Vand teren in suprafata compacta de 40ha in Com. Starchiojd-Valenii de Munte, cadastru, intabulare, deschidere la DJ, foarte aproape de intravilan si de case, este o zona ideala pt. pomicultura, livada de pomi fructiferi! Pret 35.000euro/ha
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-21

[ Particulari ]
JUGURENI

VAND TEREN
Vand teren intravilan 1000-1500mp, deschidere cat se doreste, stradal, teren drept, facilitati, zona de munte, linistita, foarte frumoasa, 10 minute pana la Mizil(oras), padure la 1km.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-18

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Teren intravilan
La 18 km de Valenii de Munte 1223 mp teren cu acces direct din sosea.Drumul este asfaltat.Deschiderea este de 10,87 ml,iar pe spate sunt 16,83 ml.Terenul are forma de trapez.Pe teren se afla fintina cu 15 mc apa,fosa din beton de 16 mc,stilpul de electric
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-03

[ Particulari ]
Teisani prahova

vanzari terenuri
Vind teren intravilan situat la 3 km. de orasul Valenii de Munte, in comuna Teisani, intr-un cadru natural deosebit, pretabil casa de vacanta, suprafata de 3000 mp., deschidere 20 ml., apa si curent electric, acte la zi, pret 25000 E, negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-26

[ Particulari ]
Valenii de munte

vand teren valenii de munte
Vand teren intravilan 820 mp, sat Faget, com. Drajna de Sus. Studiu geotehnic, cadastru, intabulare, certificat de urbanism(P+1).Curent,put forat de 11.5m si in plus apa curenta din reteaua locala.6500 euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-20

[ Particulari ]
valea doftanei

vand teren pret avantajos zona de munte valea doft
vand teren intravilan valea doftanei sup.850mp ...utilitati apa curent cab tv internet situat la 50 m de asfalt.drum servitute 4m.ideal casa de vacanta.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-11

[ Particulari ]
CERASU-

CERASU-
CERASU-1000mp intrav,desch 28ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de Valenii de Munte.Pretneg
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-07

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-714mp intrav, desch18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg .
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-07

[ Particulari ]
CERASU

CERASU
CERASU -500mp intrav,desch 14ml,utilit,cartier vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de valenii de munte.pret neg
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-07

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Teisani DN1A Valenii de Munte - Cheia
2798mp (9.5 m deschidere cu posibilitati de extindere) intravilan, intabulat 10LEI/mp propietar dupa ora 20:00 foto la cerere
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-06

[ Particulari ]
intravilan

teren de vanzare
Vand teren intravilan in Comuna Stefesti (langa Slanic Prahova) situat aproape de Tabara de scolari in suprafata de 2500 mp la strada principala, zona de munte, nepoluata, fara risc de inundatii, pozitie excelenta pentru constructie casa (vila), apa curen
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-30

[ Particulari ]
Valenii de Munte

teren de vinzare
Vind 2000MP tern in valenii de Munte str Valea Gardului.Linga padure la 25euro MP negociabil.Posibilitate apa.gaze .luminaZona linistita
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-29

[ Particulari ]
Bughea de jos Valenii de munte

Vand Teren Bughea de Jos Valenii de Munte
Vand Teren in localitatea Bughea de Jos Valenii de Munte 10.000mp sau pe loturi de 1.000 2.000mp teren ideal pt zona rezidentiale vile Pret: 15E mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-19

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-1428mp intrav, 2 desch 37ml/33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-15

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vand Teren pentru casa
4000mp, posibilitati (apa,gaze,lumina,canalizare),cadastru facut,acte la zi,zona Valenii de Munte,str.Valea Gardului..pret 50.000 lei negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-11

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE

VAND TEREN INTRAVILAN VALENII DE MUNTE 1300 MP
vand teren intravilan 1300mp, VALENII DE MUNTE, com. PREDEAL SARARI, JUD, PRAHOVA, deschidere 16 mp,conducta apa,stalp curent la 10 m , zona linistita, zona de deal, proprietar, act de proprietate, cadastru, intabulare.pentru detalii sunati la telefo
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-11

[ Particulari ]
Valeni de Munte, Cerasu

Valeni de Munte, Cerasu, proprietar loc de casa
Valeni de Munte, Cerasu, proprietar loc de casa de vacanta 500 m - 7 /mp , utilitati curent si apa . PRET PARCELA 3500 EURO . Zona pitoreasca, pensiuni turistice;
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-08

[ Particulari ]
Valeni de Munte

Valeni de Munte, Cerasu, proprietar
Valeni de Munte, Cerasu, proprietar, 1.500 mp, intravilan, utilitati, curent ,deschidere dubla, 16/93, 5 /mp PRET TOTAL 7500 EURO . Zona pitoreasca, pensiuni turistice;
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-08

[ Particulari ]
Valenii de Munte (Schiulesti)

Vend teren in Schiulesti Prahova
se afla in satul schiulesti aproape de padure si manastirea Crasna are iesire la sosea asfaltata ideal pentru casa de locuit sau casa de vacanta
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-04

[ Particulari ]
Valenii de Munte (Drajna de Jo

Valenii de Munte
Teren Valenii de Munte (Drajna de Jos). Suprafata: 1.000 mp (aprox 32x33). Utilitati: apa, curent electric. Vedere deal.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-28

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-714mp intrav, desch18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg .
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-27

[ Particulari ]
Valea Doftanei

2 terenuri
1. 500-1000 mp pozitie drum, vedere munte, lumina, apa, teren plat - pret negociabl. 2. 1500 mp zona lac Paltinu, pozitie la drum, lumina - pret negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-19

[ Particulari ]
.DRAJNA-FAGET

.DRAJNA-FAGET
.DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret neg . Tel :0746469114.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-18

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-1428mp intrav, 2 desch 37ml/33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg. Tel: 0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-18

[ Particulari ]
CERASU

CERASU
CERASU-2062mp intrav,desch 54ml,utilitati,cartier de vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cad,intab,la 20 km de Valenii de Munte.Pret neg.Tel :0741 044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-18

[ Particulari ]
VALENII DE MUNTE-PREDEAL SARAR

vand teren intravilan Predeal Sarari-Valenii de mu
vand teren intravilan 1350 mp cu deschidere de 16 m, cadastru, intabulare la 1 km de Valenii de Munte,zona linistita, acces la apa curenta, curent electric 4m,10 euro mp. pentru informatii sunati la 0766759106, fam Popa Monica
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-17

[ Particulari ]
Boldesti Scaieni -Seciu - Padu

Teren de vanzare - 12,89 ha - padure - Boldesti-Sc
teren de vanzare in judetul Prahova, teren situat la 8 km de Ploiesti - la 800 m de drumul national 1A - DN1A care merge prin Boldesti-Scaieni, Valeni de Munte, Cheia si ajunge la Brasov. Terenul are o suprafata totala de 12,89 ha (128.900mp) Terenul
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-08

[ Particulari ]
CERASU

CERASU
CERASU-1000mp intrav,desch 28ml,utilitati,cartier de vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa de vacanta,cadastru,intab,la 20 km de Valenii de Munte.Pret neg.Tel :0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-06

[ Particulari ]
DRAJNA-FAGET

DRAJNA-FAGET
DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret neg . Tel :0746469114.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-06

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-714mp intrav, desch18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg . Tel :0741044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-06

[ Particulari ]
Valeni de Munte

Valeni de Munte proprietar
Valeni de Munte, Cerasu, proprietar, 1.500 mp, intravilan, utilitati, curent ,deschidere dubla, 16/93, 5 /mp PRET TOTAL 7500 EURO . Zona pitoreasca, pensiuni turistice; 0760.815.460
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-04

[ Particulari ]
valea doftanei

vand teren valea doftanei prahova
vand teren intravilan 800mp desckidere 10 ml ,zona de munte ,curent electric apa cab tv internet toate la porta drum acces soseaua principala asfalt .merit vazut pret criza
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-30

[ Particulari ]
Valenii de munte

vand teren Olteni
vand teren intravilan in Olteni,4000 mp,deschidere 20 ml,zona rezidentiala deosebit de frumoasa.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-26

[ Particulari ]
zona coada malului

teren valenii de munte
1500 mp , intravilan, deschidere 14 ml,stalp energie electrica, intabulare, acces la dn1, zona plana
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-12

[ Particulari ]
DRAJNA-FAGET-

DRAJNA-FAGET-
DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret neg . Tel :0746469114.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-06

[ Particulari ]
CERASU-

CERASU-
CERASU-1000mp intrav,desch 28ml,utilitati,cartier de vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa de vacanta,cadastru,intab,la 20 km de Valenii de Munte.Pret neg.Tel :0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-06

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-1428mp intrav, 2 desch 37ml/33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa vacanta, intab,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg. Tel: 0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-06

[ Particulari ]
CERASU

CERASU
CERASU-2062mp intrav,desch 54ml,utilitati,cartier de vile,zona munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa vacanta,cadastru,intab,la 20 km de Valenii de Munte.Pret neg.Tel :0741 044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-06

[ Particulari ]
Valenii de Munte-Faget

Vand teren la pret avantajos
Vand teren intravilan 820 mp, sat Faget, com. Drajna de Sus. Studiu geotehnic, cadastru, intabulare, certificat de urbanism(P+1).Curent,put forat de 11.5m si in plus apa curenta pe teren din reteaua locala.7500 euro NEGOCIABIL
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-15

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-714mp intravilan, deschidere18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intabulare,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret 12 000 neg . Telef :0741044464
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-14

[ Particulari ]
DRAJNA-FAGET

DRAJNA-FAGET
DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa de vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret:16 000 neg . Tel :0746469114
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-14

[ Particulari ]
CERASU-

CERASU-
CERASU-1000mp intravilan,deschidere 28ml,utilitati,cartier de vile,zona de munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa de vacanta,cadastru,intabulare,la 20 km de Valenii de Munte.Pret :17 000 neg.Telef :0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-14

[ Particulari ]
intravilan

Urgent!!! teren de vanzare intravilan
vand teren intravilan,2300m,ogretin la 9 km de valenii de munte,zona linistia.7 euro m2 neg tel. 0722-654363
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-01

[ Particulari ]
ogretin

1. vand teren intravilan,2300m,ogretin la 9 km de
1. vand teren intravilan,2300m,ogretin la 9 km de valenii de munte,zona linistia.7 euro m2 neg tel. 0722-654363
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-01

[ Particulari ]
munte

urgent
vand teren 1700 m.in Valea Doftanei. teren intravilan. acces la drum,apa,energie electrica,telefon,cadastru facut.zona frumoasa.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-11-28

[ Particulari ]
Maneciu

Vand 1500 mp. teren intravilan in com. Maneciu, Pr
Vand 1500 m.p. teren intravilan in com Maneciu, jud Prahova cu iesire in D.N.1A (VALENII DE MUNTE-CHEIA) - pretul este negociabil. Terenul are 20 m. latime, este situat intr-o zona excelenta si foarte linistita, poate fi parcelat, este intabulat Facilit
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-11-26

[ Particulari ]
DRA

DRAJNA-FAGET
DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa de vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret:16 000 neg . Tel :0746469114
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-11-24

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-1428mp intravilan, 2 deschideri 37ml / 33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intabulare,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret neg. Telef : 0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-11-24

[ Particulari ]
CERASU

CERASU
CERASU-2062mp intravilan,deschidere 54ml,utilitati,cartier de vile,zona de munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa de vacanta,cadastru,intabulare,la 20 km de Valenii de Munte.Pret neg.Telef :0741 044464.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-11-24

[ Particulari ]
Maneciu-Cheia(zona Triunghi)

teren Maneciu-Cheia(zona Triunghi)
Vand teren la munte Maneciu-Cheia(zona Triunghi,2000 mp,construibil,peisaj deosebit,ideal pentru casa de vacanta(cabana)
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-11-23

[ Particulari ]
Valenii de munte - Cheia

teren intravilan case
LIPANESTI- 431 mp teren intravilan deschidere mare la drum asfaltat , utilitati , zona vile noi , intabulat 16 /mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-11-14

[ Particulari ]
munte

vand teren zona munte
Vand terenuri in Valea Doftanei, zona Rusu cu acces la sosea,energie si apa. 1.Suprafata terenului este de 400m patrati 2.Suprafata terenului este de 1700m patrati
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-11-10

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-1428mp intravilan, 2 deschideri 37ml / 33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intabulare,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret :22 000 neg. Telef : 0741 044465
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-11-03

[ Particulari ]
CERASU-

CERASU-
CERASU-2062mp intravilan,deschidere 54ml,utilitati,cartier de vile,zona de munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa de vacanta,cadastru,intabulare,la 20 km de Valenii de Munte.Pret :32 000 neg.Telef :0
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-11-03

[ Particulari ]
valenii de munte

valenii de munte
vand doua terenuri(lipite) semicentral valenii de munte 1300mp si 1700mp d=15 ml si 14 ml , apa gaze electricitate la strada, cadastru , intabulate, pot 35 pud P +2. 14 eur/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-10-18

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-714mp intravilan, deschidere18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intabulare,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret 12 000 neg . Telef :0741044464
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-10-11

[ Agentie Imobiliara ]
DRAJNA-FAGET

DRAJNA-FAGET
DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa de vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret:16 000 neg . Tel :0746469114
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-10-11

[ Particulari ]
CERASU-

CERASU-
CERASU-1000mp intravilan,deschidere 28ml,utilitati,cartier de vile,zona de munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa de vacanta,cadastru,intabulare,la 20 km de Valenii de Munte.Pret :17 000 neg.Telef :0741 04446
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-10-11

[ Particulari ]
Valenii de Munte - Teisani

Teren de vanzare Valenii de Munte - Teisani
Teren de vanzare intravilan, Valenii de Munte, Teisani, 1.200 mp, curent electric, apa curenta, livada, deschidere 14,5 mp, excelent casa de vacanta. 20.000 EUR
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-10-07

[ Particulari ]
STEFESTI-

STEFESTI-
STEFESTI-714mp intravilan, deschidere18ml , lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intabulare,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret 12 000 neg . Telef :0741044464
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-09-27

[ Particulari ]
DRAJNA-FAGET

DRAJNA-FAGET
DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa de vacanta,la 6 km de Valenii de munte.Pret:16 000 neg. Tel :0746469114
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-09-27

[ Particulari ]
MANECIU PAMANTENI

OCAZIE VAND TEREN INTRAVILAN MANECIU PAMANTENI
TEREN INTRA 1800MP DES 12M UTILITATI LA POARTA ZONA DE MUNTE LINISTITA ARE ESIRE LA DN1A ESTE APROA[E DE STATIUNEA CHEIA PRETUL ESTE NEGOCIABIL SE ACCEPTA SI IN TREI RATE AVANS+2RATE .URGENT PRETUL ESTE 23000MI EURO
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-09-15

[ Particulari ]
Valenii de Munte

teren Valenii de Munte
Vand teren+casa in Valenii de Munte, 2500 mp, intravilan, apa, lumina, gaze, 70 euro/mp. 0729163438
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-24

[ Particulari ]
valea doftanei

vand teren valea doftanei 800mp
vand teren valea doftanei zona de munte 800mp deschidere 10 m la asfalt .....facilitati curent electric cab electric internet...pret negociabil sau schimb cu autoturism
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-13

[ Particulari ]
Prahova

teren intravilan
Vand teren intravilan - 1300 mp, deschidere 16 m, comuna Predeal-Sarari, sat predeal, jud Prahova ( circa 2 km de orasul Valenii de Munte ) pret: 10 e / mp2 negociabil tel: 0724010006 / 0766759106
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-09

[ Particulari ]
CERASU-

CERASU-
CERASU-2062mp intravilan,deschidere 54ml,utilitati,cartier de vile,zona de munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa de vacanta,cadastru,intabulare,la 20 km de Valenii de Munte.Pret :32 000 neg.Telef :0741 044
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-09

[ Particulari ]
STEFESTI

STEFESTI
STEFESTI-1428mp intravilan, 2 deschideri 37ml / 33ml, lumina,apa in fata terenului, intre case, zona de munte,peisaj deosebit,ideal casa de vacanta, intabulare,cadastru,la 6 km de Slanic.Pret :22 000 neg. Telef : 0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-09

[ Particulari ]
Valea Prahovei

Vand teren pentru casa de vacanta
Proprietar vand teren 1000 mp, teren intravilan, 20 m deschidere la strada betonata, 200 m distanta pana la DN1A.Zona de munte, linistita, curata, excelenta ocazie pentru casa de vacanta. Poseda absolut toate facilitatile: apa, curent, canalizare, gaze, c
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-07

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vanzare teren intravilan Zona Valenii de Munte
Teren intravilan 8000 mp + padure 7500 mp (un singur lot) FS 56m, Gura Vitioarei, langa Valenii de munte, pret 5/mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-06

[ Particulari ]
valenii de munte

teren prahova
vind teren intravilan, in jud prahova , comuna gornet. sup. 12000 mp toate utilitatile , deschidere 100 m liniari la sosea, 5 km pina la dn1 a , 15 km pina la valenii de munte, si 22 pina la ploiesti. pret: 6 e mp discutabil. ideal pentru constructii de
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-06

[ Particulari ]
Maneciu

VAND 1500 mp teren intravilan, in com Maneciu, jud
Vand 1500 m.p. teren intravilan in com. Maneciu, jud. Prahova, intabulat, latime 20 m., pozitie excelenta (zona Baraj Maneciu), cu iesire direct in D.N.1A (Valenii de Munte-CHEIA). Facilitati: apa, canal, curent electric, cca. 15 Km. pana in statiunea CHE
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-07-30

[ Particulari ]
valenii de munte

valenii de munte
vand teren in Valenii de munte (B Delavrancea)1300 mp d=15 ml, apa ,gaze, electricitate la strada, loc de casa si livada de pruni, pud P+2 pot 35, 25 eur/mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-07-17

[ Particulari ]
Valenii de Munte

VAND URGENT TEREN
Vand URGENT teren,intravilan, in orasul Valenii de Munte,Judetul Prahova.Suprafata 2681 mp,deschidere 24 mp,toate utilitatile.Pret 25 euro/mp negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-07-10

[ Particulari ]
maneciu pamanteni

vand teren intravilan
teren intravilan 1800mp toate utilitatile zona frumoasa de munte terenul se afla intre case in centu comunei acces la dn1a urgent . se vinde cu 12 euro mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-07-01

[ Particulari ]
Teisani -Valeni de Munte

Vand teren-Teisani Prahova
Teisani zona linistita, peisaj superb, vand teren intravilan 1222 mp, deschidere 15 m, asfalt, curent si apa la strada. Pret negociabil sau varianta auto plus diferenta. Tel 0726133406.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-29

[ Particulari ]
stefesti

vinzare teren
CERASU-2062mp intravilan,deschidere 54ml,utilitati,cartier de vile,zona de munte,vecin cu padure de foioase si brad,peisaj superb,ideal casa de vacanta,cadastru,intabulare,la 20 km de Valenii de Munte.Pret :32 000 neg.Telef :0746 469114
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-15

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Teren de casa
Lipanesti - intravilan , drum asfaltat, utilitati, 450 mp, zona vile - 11500 Eu
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-04

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Intravilan zona Valenii de Munte
Sat Olteni, com. Teisani, langa Parcul Ind. Valeni de Munte, 7.000 m.p. intravilan, 50m deschidere, 7 E/m.p. Bonus 16.000 m.p. faneata. Tel.0727225351, 0723612453, 0244280633.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-05-30

[ Particulari ]
A

Teren pentru casa de vacanta
Proprietar, vand 1000 m2 teren intravilan, in Orasul Valenii de Munte, deschidere 20 m la strada betonata, 200 m distanata pana la DN1A.Poseda absolut toate facilitatile, apa, curent, canalizare, gaze, telefon, cablu, internet.Zona de munte, linistiata ex
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-05-26

[ Particulari ]
Valenii de Munte - Drajna

Pret Avantajos teren Drajna de jos - Valenii de Mu
Vand teren (450 mp) DRAJNA de JOS. Aproape de Valenii de Munte, Jud. PRAHOVA. pret 25 euro/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-05-19

[ Agentie Imobiliara ]
VALENI DE MUNTE

VALENI-BRATOCEA
TEREN INTRAVILAN 500MP, DES-14ML, CADASTRU,INTABULARE, IDEAL CASA DE VACANTA, 45EURO/MP.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-04-24

[ Agentie Imobiliara ]
VALENI DE MUNTE

VALENI DE MUNTE
TEREN INTAVILAN 425MP, DES-16ML, TOATE UTILITATILE, ZONA DE VILE, 65EURO/MP
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-04-24

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Vand teren langa Valenii de munte
Vand teren in judetul Prahova, com. Drajna, sat Faget, 1000-1500 mp, electricitate, apa, zona deosebita situata intre dealuri, la 6 km de Valenii de Munte.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-04-23

[ Particulari ]
Valeni de Munte,Teisani

Vand teren Teisani,Olteni
vand teren 4200 mp,intravilan,zona Valeni de Munte,Com.Teisani,Sat olteni,pretabil pensiune.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-04-08

[ Particulari ]
Valenii de Munte

Teren-Valenii de Munte
Teren 5Km de Valenii de Munte, suprafata 2150mp, apa gaze si curent la cca.50m, peisaj superb loc de 2 case, pret 10E/mp-negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-04-07

[ Particulari ]
DRAJNA-FAGET-

DRAJNA-FAGET
DRAJNA-FAGET-1000mp intrav curs constr, desch 21ml, lumina, apa pe teren, intre case, zona deal, peisaj deosebit, livada, ideal casa de vacanta, cadastru, intabulare, la 5 km de Valenii de Munte, Pret : 16 000 neg, Telef :0741 044465.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-04-06

Teren Azuga     Teren Boldesti Scaeni     Teren Breaza     Teren Brebu     Teren Busteni     Teren Campina     Teren Comarnic     Teren Cornu     Teren Mizil     Teren Plopeni    

www.imobiliare-terenuri.ro

Politica cookie   natyca.ro     biaca.ro     covoare-si-mochete.ro     constructmall.ro     amenajez.ro     mobila-de-dormitor.ro     instalatii-apa.ro     perdele-si-draperii.ro     constructii.wikiteam.ro     magazine-de-mobila.ro     info-calorifere.ro     supercentrale.ro     megaterenuri.ro     vanzare-masini.ro     forum-pfa.ro     agropost.ro