www.Imobiliare-Terenuri.ro

Vanzari Terenuri sinaia, Teren de vanzare sinaiaReview-uri terenuri


Anunturi terenuri : sinaia


[ Agentie Imobiliara ]
9

Teren 10.000 mp, Soseaua Zamora, Sinaia, Judet Pra
Terenul in suprafata de 10.000 mp se afla intr-o zona montana turistica, cu panorama deosebita spre muntele Caraiman - Piatra Arsa Deschidere: 70 ml la strada asfaltata Zamora Pret: 136000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-11-19

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia- Platoul Izvor , judetu

vanzare 664mp, teren constructii in Sinaia , jud.
Teren destinat constructiilor. Toate utilitatile - apa, gaze, electricitate, telefon, cablu internet. Expus luminii pe toata durata zilei, vedere catre Muntii Baiului. Amplasat intr-o zona in care s-au dezvoltat mai multe proiecte imobiliare. Ideal pentru casa de vacanta sau pensiune. Deschidere front stradal dublu: 19.3m la Str. Socului, 12m la Str. Macesului. Acces la DN1 la 1km. Terenul are cadastru si este inscris in cartea funciara. Proprietar unic. Pret 105 euro/mp negociabil. Mai multe informatii si poze la persoana de contact. Specific despre zona: Situata intr-o zona montana unica, dispusa in amfiteatru, Sinaia (Valea Prahovei) se afla la 120km de Bucuresti, 49km de Brasov si 60km de Castelul Bran. Sinaia esta cunoscuta ca "Perla Carpatilor" si este una dintre cele mai renumite statiuni turistice-climaterice din Romania. Sinaia este o fosta resedinta regala de vara si este cea mai populara statiune din Romania pentru drumetii si sporturi de iarna, in special ski alpin, fiind punctul principal de plecare in Muntii Bucegi. Altitudinea variaza intre 800m si 970m. Sinaia are dotari turistice de nivel international - hoteluri, telegondole spre platoul Bucegi, partii de schi cu felurite grade de dificultate, partie de bob, etc. Statiunea are un climat de culoar intramontan, influentat de pozitia localitatii in cadrul culoarului prahovean, care face ca aici sa se inregistreze o foarte slaba intensitate a curentilor de aer. Atmosfera sa curata fara alergeni este bogata in ioni negativi.
Telefon: anunt expirat
Data: 2017-03-03

[ Particulari ]
vand teren 338 mp in Sinaia

vand teren 338 mp in Sinaia (in apropierea H Inter
Terenul se afla pe str. M. Eminescu nr. 35 A, (mai exact dupa Vila Camy sunt cateva constructii pe partea dreapta, urmeaza terenul meu pe partea stanga - spre vale si dupa el mai sunt doua vile finalizate pe partea dreapta) are o suprafata de 338 mp cu deschidere stradala de 15 ml. Pe strada sunt curent, apa si canalizare. Gazele la aprox.150 m. Am intocmit un proiect pt constructia unei vile de garsoniere D + P + 1 E + M pt care am obtinut toate avizele (apa, curent el, romtelecom, mediu, situatii de urg, studiul geo, etc.) necesare autorizatiei de constructie.
Telefon: anunt expirat
Data: 2016-01-21


[ Particulari ]
Sinaia - Tirul cu porumbei

Teren intravilan Sinaia 1.000 mp - 80 euro mp
Terenul este situat in perimetrul semicentral al localitatii Sinaia, Cartierul Tirul cu porumbei si beneficiaza de o deschidere stradala de 26.82 ml. in partea sud-vestica Terenul are acces auto si pietonal, se afla la 10 minute de telegondola si 10 minute de centrul localitatii, intr-un loc linistit, fara surse de zgomot. Terenul beneficiaza de priveliste spre cota 1400 dar si de un mic valcel care traverseaza extremitatea stanga a terenului, acesta putand fi amenajat cu pietris sau sub forma unei mici cascade Retelele edilitare prezente in zona sunt: - apa; - electricitate; - gaze - CaTV Pret negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2014-10-20

[ Particulari ]
Sinaia

Teren de vanzare ,intravilan 500 mp in Sinaia
Teren cu panta mica ideal pt constructie casa de vacanta , privelise superba, zona linistita majoritatea in zona sunt vile de vacanta .Terenul beneficiaza de toate condiitile pt constructia unei case de vacanta...apa,gaze,curent.Terenul are o suprafata de 500 mp si un front stradal de 12.5 m Ultimul rand de vile...in spatele terenului incepe padurea...usor de ajuns in centrul orasului ...si totusi izolat,salbatic,liniste...in adevaratul sens ,la munte! Priveliste superba!!! Merita vazut!
Telefon: anunt expirat
Data: 2014-09-03


[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Teren intravilan Sinaia - 20000 euro
Teren intravilan in suprafata de 179 mp situat in zona semicentrala a localitatii la cateva minute de mers fata de centrul orasului; zona in care este situat terenul este in curs de dezvoltare, accesul se face pe drum neamenajat iar ca utilitati in acest moment avem doar apa, gazul si electricitatea fiind in apropiere. Pret usor negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-04-03

[ Particulari ]
com cerasu, sat valea borului

ideal casa de vacanta
teren intravilan 300-600mp, zona deosebita, ideal casa de vacanta, zona premontana (altitudine 800 m ca la sinaia), aer puternic ozonat (langa liziera padurii de brazi), zona cinegetica:urs, mistret, caprioare (langa cabana vanatorului), albie de granit cu apa sulfuroasa. utilitati:electricitate, apa potabila(izvor) proprietar,toate actele la zi (cadastru) merita vazut!
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-01-22


[ Particulari ]
Zamora

Vand teren 500 m2 intravilan in statiunea Busteni
Vand teren 500 m2 intravilan in statiunea Busteni, la aproximativ 200 m distanta de Castelul Cantacuzino, Str. Prundului, perfect plat, cu vedere splendida unica spre Masivul Caraiman (de la Sinaia pana la Predeal), cu vecinatati : la E - strada, V - Raul Prahova, S - teren viran si la N - teren viran. Pret - 60 euro/m2 negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-11-28

[ Particulari ]
Cartier Furnica, Cota 1400

Ocazie! Teren Sinaia de vanzare/schimb
Vand teren in Sinaia, o zona deosebita Terenul are 1069 mp, cu deschidere de 25 m. Terenul are acces la ultilitati, aflate la 20m: gaze, apa curenta si canalizare, lumina. Se afla dupa pensiunile Alex si Fratelli si este pretabil pentru constructii atat pensiune cat si casa de vacanta. Pret: 110 euro/mp, negociabil. Se accepta si variante de schimb cu un alt tip de proprietate.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-08-14

[ Particulari ]
Sinaia

Vand teren constructii Sinaia 664mp
Teren destinat constructiilor. Toate utilitatile - apa, gaze, electricitate, telefon, cablu internet. Expus luminii pe toata durata zilei, vedere catre Muntii Baiului. Amplasat intr-o zona in care s-au dezvoltat mai multe proiecte imobiliare. Ideal pentru casa de vacanta sau pensiune. Deschidere front stradal dublu: 19.3m la Str. Socului, 12m la Str. Macesului. Acces la DN1 la 1km. Terenul are cadastru si este inscris in cartea funciara. Proprietar unic. Pret 150 euro/mp negociabil. Mai multe informatii si poze la persoana de contact. Specific despre zona: Situata intr-o zona montana unica, dispusa in amfiteatru, Sinaia (Valea Prahovei) se afla la 120km de Bucuresti, 49km de Brasov si 60km de Castelul Bran. Sinaia esta cunoscuta ca "Perla Carpatilor" si este una dintre cele mai renumite statiuni turistice-climaterice din Romania. Sinaia este o fosta resedinta regala de vara si este cea mai populara statiune din Romania pentru drumetii si sporturi de iarna, in special ski alpin, fiind punctul principal de plecare in Muntii Bucegi. Altitudinea variaza intre 800m si 970m. Sinaia are dotari turistice de nivel international - hoteluri, telegondole spre platoul Bucegi, partii de schi cu felurite grade de dificultate, partie de bob, etc. Statiunea are un climat de culoar intramontan, influentat de pozitia localitatii in cadrul culoarului prahovean, care face ca aici sa se inregistreze o foarte slaba intensitate a curentilor de aer. Atmosfera sa curata fara alergeni este bogata in ioni negativi.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-08-13

[ Particulari ]
schimb scrovistea-sinaia prede

schimb3250mp
schimb 3250 mp la SCROVISTEA,30 KM DE BUCURESTIZONA REZIDENTIALA, lac ,padure crescatorie peste,rezervatie naturala,utilitati, f aproape de capitala,doresc teren 500-1000mp (negociem)la SINAIA,AZUGA-BUSTENI, POIANA TAPULUI ,ORIUNDE PE ACOLO ,LA MUNTE,astept propuneri
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-08-11

[ Particulari ]
Sinaia zona 1 mai

Vand TEREN LA MUNTE ZONA 1 MAI
Vand teren la munte la sinaia in zona 1 mai pe o suprafata de 300 de metri patrati pretul este negociabil incepand de la 20000 euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-06-29

[ Particulari ]
COMARNIC

TEREN INTRAVILAN COMARNIC
TEREN 1374 MP INTRAVILAN CU LIVADA IN COMARNIC,STR.POIANA, CERTIF.URBANISM P+E+M,,UTILITATI:APA POTABILA, ENERGIE, GAZE, TELEFONIE-INTERNET,IDEAL PT.CASA DE VACANTA SAU PENSIUNE,STRADA ASFALTATA, ZONA DEOSEBITA,VECINI FOARTE BUNI, LA 5 KM DE SINAIA.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-06-20

[ Particulari ]
Busteni

Vand teren 500 m2 intravilan in statiunea Busteni
Vand teren 500 m2 intravilan in statiunea Busteni, la aproximativ 200 m distanta de Castelul Cantacuzino, Str. Prundului, perfect plat, cu vedere splendida unica spre Masivul Caraiman (de la Sinaia pana la Predeal), cu vecinatati : la E - strada, V - Raul Prahova, S - teren viran si la N - teren viran. Pret - 95 euro/m2 usor negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-05-13

[ Particulari ]
sinaia

teren intravilan sinaia cumpatu
teren de vanzare intravilan in sinaia zona zamora 700 mp priveliste deosebita utilitati in apropiere
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-04-19

[ Particulari ]
Sinaia

TEREN INTRAVILAN SINAIA
Terenul este situat in Sinaia in zona ,,Hotel Mara". Terenul fiind situat la marginea padurii ne ofera o peisagistica minunata, iar cele 3 fronturi stradale ne ofera oportunitatea de a avea multe optiuni la alegerea design-ul viitoarei constructii. 740mp - 199e/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-04-19

[ Particulari ]
vanzare teren

Vand teren intravilan la munte
vand teren intravilav in Sinaia, Calea Bucuresti, nr. 42, suprafata 200mp, deschidere 16m/13m, toate utilitatile, doua cai de acces:Calea Bucuresti si str. Lalelelor.Pret 45000EUR negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-11

[ Particulari ]
Sinaia

Cedez concesiune teren Sinaia
Cedez concesiune teren 300mp in Sinaia, zona semicentrala, str Pustnicului, toate utilitatile + autorizatie de constructie pentru imobil P+1. Pret 200 euro/mp negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-02-29

[ Particulari ]
Sinaia Cota 1000

Sinaia-Cota 1000, teren intravilan construibil
Sinaia-Cota 1000, teren intravilan construibil 15.000 mp, PUZ aprobat ideal, vile, pensiuni, deschidere 56m 49e/mp -
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-02-10

[ Particulari ]
Comarnic

COMARNIC,1005 mp,50m de sosea,toate utilitatile
Vind teren intravilan COMARNIC in zona km 157 pe soseua spre SINAIA avind apa ,curent,gaze.Pret-10 euro/mp.CONTACT-0722598071;0722 348016;cojotherapy@yahoo.com
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-27

[ Particulari ]
LANGA SINAIA

Teren superb, ieftin, langa Sinaia
Vand teren la munte,2400 mp( 40x 60 m), DD71A, stradal,Iintravilan construibil, aproape de Sinaia, zona linistita, toate actele in regula, utilitati in zona ( casa de vacanta, pensiune, etc).Pret super !!. Posibilitate parcelare.Posibilitate variante.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-24

[ Particulari ]
Platoul Bucegi langa cabana Pi

Teren ieftin ptr. casa vacanta pensiune, Platoul B
Teren ieftin ptr. casa vacanta pensiune, Platoul Bucegi langa cabana Piatra Arsa, Sinaia , Prahova Particular vand teren intravilan 500 mp,situat pe Platoul Bucegi (zona cabana Piatra Arsa) intravilan aviz P+2 ,panorama deosebita, acces auto drum asfaltat
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-12-05

[ Particulari ]
Telega Plai

Vand teren Telega Plai
Particular, vand teren intravilan Telega Plai langa Campina, 30 min . de Sinaia,3000 mp, deschidere 29 m.Terenul este drept (nu este in panta) .In spatele terenului este padure , drum asfaltat, utilitati : apa curenta, curent electric. Exclus interm
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-11-23

[ Agentie Imobiliara ]
Buftea

Vanzare teren Sinaia 6 euro/mp
SINAIA, Moroeni, teren intravilan de 35.000 mp, deschidere 520 m, situat stradal intr-o zona turistica montana. Peisajul variat face din aceasta zona un loc ideal pentru o casa de vacanta, Pret:6 euro/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-10-13

[ Particulari ]
Sinaia - Calea Moroieni

Vand teren Sinaia
Calea Moroieni, suprafata 1000 mp, utilitati in zona, cadastru facut, deschidere la DN71A (Sinaia-Targoviste) de 20 m. Pret 28 euro/mp - negociabil. Urgent
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-28

[ Particulari ]
cornu

oferta de luat in sema in cornu
teren in cornu 654mp,ultracentral,plat,toate utilitatile,pret negociabil 42e/mp,la numai 30km de sinaia,taxa agentului numai 1%..
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-21

[ Particulari ]
SINAIA

Particular Vand Teren
Particular Vand Teren intravilan situat in oras Sinaia, 520 mp, deschidere 18 m, toate facilitatile, cadastru, intabulare, studiu geodezic. 0734620950
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-12

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Teren intravilan 1520 mp
Teren intravilan situat in zona semicentrala a localitatii compus din 2 loturi aproximativ egale ca suprafata, avand deschiere la 2 strazi 19 m respectiv 14.5 m; acesul la teren se face pe un drum pavat in partea de jos unde sunt si utilitatile ( apa, gaz
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-03

[ Particulari ]
Sinaia

Teren de vanzare Sinaia
Suprafata de 1000 mp (50m x 20m), intravilan, 20 m deschidere la DN 71 Calea Moroieni (Sinaia - Targoviste), cadastru. 33000 euro Negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-28

[ Particulari ]
Sinaia

Vand teren
Vand teren 500 m patrati in zona Tirul Cu Porumbei.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-26

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

teren Sinaia semicentral
Teren intravilan in suprafata de 240 mp situat in zona semicentrala a localitatii, avand un acces foarte bun drumul fiind asfaltat; Utilitati: apa, gaz, electrictate, canalizare.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-19

[ Particulari ]
valenii de munte com cerasu sa

doar pentru vanatori
300-400 mp intravilan, zona premontana (altitudine 800 m ca la Sinaia)cu aer nepoluat si puternic ozonat (la liziera padurii de brazi). terenul este situat in vecinatatea imediata a padurii si a zonei de vanatoare (langa cabana vanatorului)Un loc pitoresc
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-10

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Vand Teren intravilan Sinaia
Vand teren, aflat in intravilanul orasului Sinaia, intre vile, str.Mihai Eminescu, are o suprafata de 800MP, deschidere 20ml, adancime 41, 64ml, POT 40%, CUT 0,4-1,3 , D+P+2E+M. Terenul are acces conform planului de amplasament si delimitare la toate util
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-01

[ Particulari ]
Provita de sus

Teren Provita de sus ,zona Plai,intravilan,1030 mp
Terenul se afla pe drumul nou asfaltat ce face legatura dintre Provita de sus si cota 1000 Sinaia drumul spre Moroieni zona foarte pitoreasca,teren drept ideal pentru casa de vacanta.Terenul se afla pe un colt de strada cu deschidere jumatate din perimetr
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-08

[ Particulari ]
Sinaia - COTA 1000 langa LIN 1

Sinaia COTA 1000 - teren intravilan
Loturi de teren intavilan 700, 800, 1000, 5000 si 10.000 mp situati la Cota 1000, la limita dintre judetele Dambovita si Prahova, vis-a-vis de hotelului Petrom, la numai 5 km de intrarea in Sinaia, chiar langa pensiunea turistica LIN 1000. Loturile pot be
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-13

[ Particulari ]
Comarnic Ghiosesti

1000 mp de vis Comarnic Ptahova
La 100 km de Bucuestisi 15 de SINAIA pe DN 1 ,cu toate utilitatile , PRIVELISTE SI ZONA DE VIS ,traree aut rood pana pe platoul Bucegi......,
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-13

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Teren 460 mp Sinaia, zona semicentral
Teren intravilan fara inclinatie in suprafata de 460 mp cu 13 m deschidere situat in zona cu acces foarte bun, drumul fiind asfaltat;pe teren exista o constructie ce trebuie demolata. PRET NEGOCIABIL!!
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-06

[ Particulari ]
COTA 1000-SINAIA

COTA 1000-SINAIA
5000 MP ,DESCHIDERE 40M LA ASFALT,CURENT,APA,PERFECT PENTRU ORICE TIP DE CONSTRUCTIE,DOUA DRUMURI DE ACCES,IN APROPIEREA PENSIUNII DESCHISE IN 2010, SE POATE VINDE SI JUMATATE. 45E/MP USOR NEGOCIABIL.PS.TOTI DAU ANUNTURI CA AU TEREN LANGA H.PETROM,LUCRU F
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-02

[ Particulari ]
Cornu de Sus

Teren 1199mp; 46Euro/mp
Teren intravilan situat de-a lungul soselei principale din Cornu de Sus (care leaga DN1 de centrul comunei), aflat la aproximativ 0.5Km de DN1(a doua intrare din DN1 spre Cornu in sensul de mers spre Sinaia) si la 0.2Km de centrul comunei. -suprafata 119
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-21

[ Particulari ]
Cornu de Sus

Teren 1199mp Cornu de Sus
Teren intravilan situat de-a lungul soselei principale din Cornu de Sus (care leaga DN1 de centrul comunei), aflat la aproximativ 0.5Km de DN1(a doua intrare din DN1 spre Cornu in sensul de mers spre Sinaia) si la 0.2Km de centrul comunei. -suprafata 119
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-21

[ Particulari ]
Platoul Bucegi Valea Dorului

Teren Valea Dorului Bucegi
Vand teren de 30ha Platoul Bucegi Valea Dorului,ideal pentru ministatiune montana.Terenul are deschidere 400m la DJ 713(Calea Dacilor),drum ce face legatura intre DN 71(Sinaia Targoviste) si Cabana Babele.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-20

[ Particulari ]
cota 1000 Sinaia hotel Petrom

teren cota 1000 Sinaia
Vand teren de 50 000mp PUZ pentru hoteluri si pensiuni,25 euro/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-20

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Teren intravilan Sinaia
Teren intravilan in suprafata de 463 mp cu o deschidere de 13m, fara inclinatie situat in cartierul Platou Izvor in zona cu acces foarte bun, drumul fiind asfaltat; Pe teren exista o constructie ce trebuie demolata!! Utilitati: apa, gaz, electricitate
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-12-16

[ Particulari ]
sinaia

Sinaia cota 1000
250 mp teren intravilan,situat in zona hotelului Petrom de la cota 1000,deschidere la DN71 Sinaia-Targoviste
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-12-13

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Teren de vanzare Sinaia
Teren intravilan in suprafata de 690 mp cu 20 m deschidere, situat in cartierul Opler, cu acces la drum pietruit, orientat spre Est cu priveliste la muntii Baiului. Este ideal in construirea unei vile de vacanta. Utilitati: apa, gaz si electricitate.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-12-08

[ Particulari ]
DN1 Comarnic

Vand 3000 mp X 10 E/mp DN1 intravilan Comarnic Pra
Vand 3000 mp teren intravilan, intabulat Situat in orasul Comarnic, judetul Prahova, deschidere de 17 m la DN1 Bucuresti-Brasov. La Comarnic va fi si o iesire de pe Autostrada Bucuresti-Brasov. Pozitionare: 15 km de Sinaia, 15 km de Campina, 40 km de
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-12-05

[ Particulari ]
Urleta

Teren 400mp
Vand teren parcelat 400mp,unic proprietar, cadastru, intabulare,certificat de urbanism.curent,apa,gaze,zona neindustriala,la aproximativa 30km de orasul Sinaia.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-14

[ Particulari ]
Sinaia

teren intravilan 500 mp
vand 500 mp in sinaia cu deschidere mare la E71 Sinaia-Targoviste. Terenul este situat chiar in Sinaia pe Calea Moroieni. In imprejurimi sunt case si vis-avis este ansamblul rezidential Colina Marei. Pretul este de 150000 euro negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-11

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Teren intravilan Sinaia
Teren intravilan in suprafata de 500mp cu 12 m deschidere situat in apropiere de padure, in cartierul Tirul cu Porumbei destinat pentru construirea unei case de vacanta; Utilitati: apa, gaz si electricitate Pretul este 90 euro/mp negociabil!!
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-11

[ Particulari ]
Sinaia Cota 1000

Vand teren intravilan
Teren intravilan 12000 mp la Sinaia Cota 1000, langa hotel Petrom, 15 minute din centrul statiunii Sinaia, deschidere 45 m la DN 71 Sinaia-Targoviste, priveliste superba, panta redusa, ideal constructie hotel, case de vacanta. Terenul se afla in comuna M
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-10-27

[ Agentie Imobiliara ]
BUSTENI

teren la munte 1500 m.p.
TEREN CENTRAL 1500 M.P. 55 euro/ m.p. toate utilitatile si facilitatile, perfect plan Constructie existenta.Priveliste M.tii Bucegi,Crucea Caraiman,Telecabinele Sinaia si Busteni
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-10-20

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Teren Sinaia, Ultracentral
Sinaia, ultracentral, hotel International, teren 675 mp, deschidere de 22.5 ml. Pentru teren este emisa o autorizatie de constructie P+2, POT= 50%, CUT=0.48%. Toate utilitatile. Pret: 220.000 euro negociabil. Tel: 0720060024
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-22

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Teren Sinaia
Sinaia, semicentral, teren 510 mp, deschidere 20 ml, pozitie de exceptie, toate utilitatile. Pret: 44.000 euro. Tel: 0720.060.024
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-22

[ Particulari ]
Sinaia Cota 1000, Hotel Petrom

Teren casa Sinaia Cota 1000 in RATE
Lot casa Sinaia Cota 1000 in RATE de la 131 euro/luna direct la proprietar sau pret fara rate de la 9.990 euro/lot. Teren construibil imediat, platou montan, peisaj extraordinar. Deschidere la drum national, langa Hotel Cota 1000, pensiune, manastire. Cur
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-13

[ Agentie Imobiliara ]
busteni

TEREN CENTRAL 1500 M.P.
45 euro/ m.p. toate utilitatile si facilitatile, perfect plan Constructie existenta.Priveliste M.tii Bucegi,Crucea Caraiman,Telecabinele Sinaia si Busteni
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-08

[ Particulari ]
TIRUL CU PORUMBEI

TEREN DE VIS IN SINAIA
Sinaia str. mierlelor cartier tirul cu porumbei proprietar vand 505 mp teren semiplat destinatie: curti constructii deschidere: 11, 11m intabulare acces auto utilitati la hotar : gaze apa enrgie electrica telefon cablu tv priveliste de vis ! nu sunt probl
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-05

[ Particulari ]
DN1 Comarnic

Vand 3000 mp X 10 E/mp DN1 intravilan Comarnic Pra
Vand 3000 mp teren intravilan, intabulat Situat in orasul Comarnic, judetul Prahova, deschidere de 17 m la DN1 Bucuresti-Brasov. La Comarnic va fi si o iesire de pe Autostrada Bucuresti-Brasov. Pozitionare: 15 km de Sinaia, 15 km de Campina, 40 km de
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-05

[ Particulari ]
Sinaia Cota 1000, Hotel Petrom

Teren casa Sinaia Cota 1000 in RATE
Lot casa Sinaia Cota 1000 in RATE de la 131 euro/luna direct la proprietar sau pret fara rate de la 9.990 euro/lot. Teren construibil imediat, platou montan, peisaj extraordinar. Deschidere la drum national, langa Hotel Cota 1000, pensiune, manastire. Cur
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-10

[ Particulari ]
sinaia

sinaia hotel mara negociabil
vand teren 500 metri Sinaia langa hotel Mara deschidere fata 20 m toate utilitatile,pretul zonei negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-04

[ Particulari ]
Sinaia Cota 1000

Teren Sinaia Cota 1000 in RATE
Lot casa Sinaia Cota 1000 in RATE de la 131 euro/luna direct la proprietar sau pret fara rate de la 9.990 euro/lot. Teren construibil imediat, platou montan, peisaj extraordinar. Deschidere la drum national, langa Hotel Cota 1000, pensiune, manastire. Cur
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-07-24

[ Particulari ]
zona Posada

vand teren cu casa
Vand teren 5000mp cu casa 4 camere(10km de Sinaia},cabana, toate facilitatile,priveliste deosebita.Pret 130000E
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-07-19

[ Particulari ]
Sinaina

Teren Sinaia
Sinaia, teren 390 mp, ultilitati, priveliste superba, langa hotel Mara. pret:51000 euro.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-07-03

[ Particulari ]
Sinaia Cota 1000

Teren Sinaia Cota 1000 in RATE
Lot casa Sinaia Cota 1000 de la 131 euro/luna direct la proprietar sau pret fara rate de la 9.990 euro/lot. Teren construibil imediat, platou montan, peisaj extraordinar. Deschidere la drum national, langa Hotel Cota 1000, pensiune, manastire. Curent elec
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-28

[ Particulari ]
Sinaia PH

super oferta teren SINAIA
500mp,12ml deschidere,utilitati,s+p+2e+m,99euro mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-20

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

teren Sinaia / Furnica
De vanzare 650mp teren Sinaia, situat in vecinatatea Tavernei Sarbului, langa Telegondola Sinaia. Panta usoara, orientat sud-est. Acces direct din drumul spre Cota 1400. Utilitati : apa, gaze naturale, curent, canalizare. PRET=250euro/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-14

[ Particulari ]
Sinaia

Vand teren Sinaia
vand teren Sinaia 507 m2 intravilan ,toate utilitatile posibilitate pensiune, pret 108 m2 ,zona buna la 800 m de Hotel International.Pretul in zone este de 150 160 pe m dar am nevoie urgenta de bani.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-12

[ Particulari ]
Baicoi

vand teren intravilan
Vand teren intravilan, ideal pt constructie casa, langa padure, toate utilitatile, sosea asfaltata, 5 minute de DN1, 35 minute de Sinaia, suprafata 1414 mp, deschidere 12m, pret 20 euro/mp(neg).
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-30

[ Particulari ]
Sinaia

Particular vind 2 terenuri in Sinaia
Particular vind 2 terenuri in Sinaia, aproape de drumul spre cota , zona Tirul cu Porumbei : Lot 1 strada Sitarilor nr. 104 colt cu Privighetorilor suprafata 1151 MP deschidere 53 ML,vis a vis de padure, liniste deplina, utilitatile sint la poarta,
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-22

[ Particulari ]
Sinaia

Vand teren la Sinaia 778mp-Particular
Teren intravilan vanzare Sinaia,Str.Pustnicului(37) zona centrala,incadrat de vile 778mp.deschidere 24ml. foarte aproape de drumul spre cota.Terenul este usor impadurit si are toate utilitatile: gaze,electricitate,canalizare,apa curenta.Posed certificat d
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-10

[ Particulari ]
breaza central

VAND 400 M/P BREAZA CENTRAL
VAND 400 M/P IN BREAZA STR. ARMONIEI NR.11, VIS AVIS DE POETUL PAUNESCU, IN SENSUL DE MERS PRE SINAIA PRIMA STRADA LA SINGA DUPA LICEUL MILITAR,APA, GAZ, CURENT ELECRIC, ACCES LA FINTANA, VECINI DE CALITATE, NEGOCIABIL 90 EUR/MP
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-03

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

teren de vanzare Sinaia
teren in suprafata de 259 mp, cu dubla deschidere 15 m la o strada si cu 14 m la un drum de acces; Utilitati: apa, gaz, electricitate, canalizare
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-15

[ Particulari ]
Sinaia

Vand Teren
Terenul are o suprafata de 500 mp .Detalii: Teren (padure) cu inclinatie medie.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-11

[ Particulari ]
Sinaia-Pustnicului

Teren Sinaia 778mp.(Toate Utilitatile)
Teren intravilan vanzare Sinaia,Str.Pustnicului(37) zona centrala,incadrat de vile 778mp.deschidere 24ml. foarte aproape de drumul spre cota.Terenul este usor impadurit si are toate utilitatile: gaze,electricitate,canalizare,apa curenta.Posed certificat d
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-29

[ Particulari ]
Sinaia

Vand teren sinaia pret de criza 300 m2
vand teren sinaia pret de criza 300 m2
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-17

[ Particulari ]
Comarnic-Prahova

Vand 3000 mp X 10 E/mp DN1 intravilan Comarnic Pra
Vand 3000 mp teren intravilan, intabulat Situat in orasul Comarnic, judetul Prahova, deschidere de 17 m la DN1 Bucuresti-Brasov. La 400 m de teren va fi o iesire de pe Autostrada Bucuresti-Brasov. Pozitionare: 15 km de Sinaia, 15 km de Campina, 40 km
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-12

[ Particulari ]
Sinaia

Teren vanzare 407mp - foarte avantajos!
Deschidere de cca 16ml la Bd Ferdinand si Calea Brasovului. Toate utilitatile. Exista o constructie dezafectata - avantaj obtinere autorizatii.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-09-08

[ Particulari ]
Sinaia

Vand teren Sinaia
Vand teren intravilan Sinaia.Calea Bucuresti nr36.Suprafata: 2 terenuri*168mp.Fara cadastru si intrabulare.Pret negociabil 150euro/mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-31

[ Particulari ]
Sinaia

Vand Teren Sinaia 778mp.
Particular,vand teren intravilan Sinaia,Str.Pustnicului(37) zona centrala,incadrat de vile 778mp.deschidere 24ml. foarte aproape de drumul spre cota 1400.Terenul este usor impadurit si are toate utilitatile: gaze,electricitate,canalizare,apa curenta.Posed
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-02

[ Particulari ]


vanzare teren
Vand teren curs constructii intravilan cu fundatie,238mp Sinaia,jud.Prahova,pret negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-07-02

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia- Valea Dorului

Teren de vanzare
Sinaia-Valea Dorului, 30 Ha, cu posibilitate extindere pana la 60Ha, in apropierea viitoarei Statiuni Padina-Pestera, D=700m la DJ713 Sinaia-Cabana Cuibul Dorului-Cabana Babele, acte, intabulare, 5 Euro/mp, 0722.291.931
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-24

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia, Cota 1000

Teren de vanzare- Sinaia
Sinaia, Cota 1.000, 50.000mp, vav Hotel Cota 1000, intravilan construibil, PUZ hoteluri maxim P+8, pensiuni, vile, utilitati, priveliste superba, padure de brazi, plata termen lung sau rate, 30 EURO/mp + TVA. 0722.291.931
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-24

[ Particulari ]
Platou Izvor

Teren Sinaia, Platou Izvor
Vand teren Sinaia, intravilan, 500 mp, zona Platou Izvor.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-23

[ Particulari ]
DN1 Comarnic PH

3000 mp X 10 E/mp -DN1 intravilan Comarnic Prahova
Vand 3000 mp teren intravilan, intabulat Situat in orasul Comarnic, judetul Prahova, deschidere de 17 m la DN1 Bucuresti-Brasov. Autostrada Bucuresti-Brasov va trece la 400 m de teren. Pozitionare: 15 km de Sinaia, 15 km de Campina, 40 km de Ploiesti
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-21

[ Particulari ]
Comarnic

Vand URGENT Teren3 Comarnic Panorama VALEA PRAHOV
Vand URGENT Teren Comarnic Panorama VALEA PRAHOVEi, MUNTII BUCEGI, CRUCE ! Panorama Valea Prahovei , Muntii Bucegi, VF OMU , SINAIA , cRUCE !! deschidere 17 m toate utilitatile : gaze, apa , curent electric, telefon, cablu TV Pretabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-12

[ Agentie Imobiliara ]
sinaia

teren intravilan situat in sinaia
teren intravilan situat in sinaia ,vecinatati case si vile de vacanta ,apa,gaz,curent,panorama superba,acces usor,semicentral,suprafata 500mp,deschidere 21 ml,destinatie constructii civile,pret 200 euro/mp, neg, contact@houseimobiliare.ro 0729222646 ,07
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-03

[ Particulari ]
sinaia, platou izvor

predau concesiune teren 180 mp
Predau concesiune 20 ani {din 2007}teren 180 mp{ 12*15}in Platoul Izvor, 550 Euro/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-05-16

[ Particulari ]
Sinaia

Teren intravilan Sinaia 400mp
Deschidere 6 metri liniari la bd Ferdinand si Calea Brasovului. Toate utilitatile. Suprafata totala 407mp. Constructie dezafectata. Pret 80.000eur + TVA.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-05-15

[ Particulari ]
COTA 1000 - SINAIA

Teren intravilan Cota 1000 SINAIA
Loturi de teren intavilan 700, 800, 1000, 5000, 10.000 mp situati la Cota 1000, la limita dintre judetele Dambovita si Prahova, vis-a-vis de hotelului Petrom, la numai 5 km de intrarea in Sinaia, chiar langa pensiunea turistica nou construita. Loturile p
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-03-14

[ Particulari ]
DN1 Comarnic

10 E/mp - DN1 Comarnic intravilan
Vand 3000 mp teren intravilan, intabulat Situat in orasul Comarnic, judetul Prahova, chiar langa DN1 Bucuresti-Brasov unde are deschidere de 17 m. Autostrada Bucuresti-Brasov va trece la 400 m de teren. Pozitionare: 15 km de Sinaia, 15 km de Campina,
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-03-06

[ Particulari ]
intravilan

teren sinaia,predare leasing
Predau leasing teren intravilan 1600 metri patrati,la sinaia ,langa motel Petrom,deschidere 18 metri la asfalt( drum national Sinaia-Targoviste) Terenul are rata lunara de 280 euro.Are certificat de urbanism. tel: 024
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-02-26

[ Particulari ]
Sinaia

Teren intravilan Sinaia DN1
Suprafata 407 mp. Deschidere DN1 Bd Ferdinand 15.58m. Deschidere varianta Calea Brasovului 15.8m. Ideal firma. Exista utilitati gaze, apa. 145000EUR
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-26

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia- Cota 1000

Teren de vanzare Sinaia
Sinaia, Cota 1.000, 50.000 mp, vav Hotel Cota 1000, 291/170, intravilan construibil, utilitati in apropiere, priveliste superba, langa padure de brazi, PUZ hoteluri, pensiuni, vile, 45 euro/mp, sau diverse asocieri. 0722.291.931
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-21

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Sinaia
Sinaia, teren intravilan, 770mp, des 24ml, urbanism, zona de vile, cadastru,intabulare, 150 euro/mp, 324.77.00 / 0753.11.00.07 (George)
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-20

[ Particulari ]
Comarnic DN1

Vand 3000 mp intravilan DN1-Comarnic
Vand 3000 mp teren intravilan, intabulat Situat in orasul Comarnic, judetul Prahova, chiar langa DN1 Bucuresti-Brasov unde are deschidere de 17 m. Autostrada Bucuresti-Brasov va trece la 300 m de teren. Pozitionare: 15 km de Sinaia, 15 km de Campina,
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-12-22

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia Centru

Sinaia Centru
Sinaia Centru, 770 mp, d = 24 ml, utilitati, 200 E / mp, 324.77.00 / 0753.11.00.07 (George)
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-12-16

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Teren 750mp in Sinaia
Teren situat in imediata apropiere a Castelului Peles, intr-o zona rezidentiala ideal pt. constructia unei case de vacante, supraf. 750mp, deschidere 22ml, toate utilitatile. Pret 245 euro/mp, pret total 184.000 euro.
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-12-16

[ Particulari ]
Breaza

teren Breaza
Vand teren Breaza, suprafaţă- 1872 mp, intravilan, gaze si curent langa teren. Pretul este de 32 euro/ mp. Terenul este la 20 de minute de Sinaia. Ideal pentru o casa de vacanta.
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-12-12

[ Particulari ]


sinaia cota 1000
250 mp intravilan situat in zona hotelului petrom de la cota 1000,deschidere la DN71,15000 euro sau schimb cu auto plus diferenta
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-12-06

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia

Teren de vanzare in Sinaia
Teren intravilan de vanzare in Sinaia, 500 m2, D=30m. Toate utilitatile
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-13

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia- Cota 1000

Teren Sinaia
Sinaia, Cota 1.000, 50.000 mp, vav Hotel Cota 1000, 291/170, intravilan construibil, utilitati in apropiere, priveliste superba, langa padure de brazi, certificat urbanism hoteluri, pensiuni, vile, 45 euro/mp, sau diverse asocieri. 0722.291.931
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-05

[ Agentie Imobiliara ]
Sinaia- Cota 1000

Teren de vanzare
Sinaia, Cota 1.000, 50.000 mp, vav Hotel Cota 1000, 291/170, intravilan construibil, utilitati in apropiere, priveliste superba, langa padure de brazi, certificat urbanism hoteluri, pensiuni, vile, 45 euro/mp, sau diverse asocieri, 0722.291.931
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-10-16

[ Particulari ]
Sinaia

Particular vand teren Sinaia zona rezidentiala
Sinaia, teren intravilan 404 mp forma patrata, toate utilitatile, zona rezidentiala apropiere hotel Mara, 300 Euro mp. 0746177083, 0730252380, 0766106843
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-10-07

Teren Azuga     Teren Boldesti Scaeni     Teren Breaza     Teren Brebu     Teren Busteni     Teren Campina     Teren Comarnic     Teren Cornu     Teren Mizil     Teren Plopeni    

www.imobiliare-terenuri.ro

Politica cookie   natyca.ro     biaca.ro     covoare-si-mochete.ro     constructmall.ro     amenajez.ro     mobila-de-dormitor.ro     instalatii-apa.ro     perdele-si-draperii.ro     constructii.wikiteam.ro     magazine-de-mobila.ro     info-calorifere.ro     supercentrale.ro     megaterenuri.ro     vanzare-masini.ro     forum-pfa.ro     agropost.ro