www.Imobiliare-Terenuri.ro

Vanzari Terenuri niculitel, Teren de vanzare niculitelReview-uri terenuri

Zona Imobiliara cautata Tip anunt Alege judetul

Daca ati dori sa cumparati un teren pentru a va construi o casa la care dintre urmatoarele variante de informare ati apela:
Anunturi ale agentiilor imobiliare
Anunturi ale particularilor
Recomandari ale prietenilor sau cunostintelor
Anunturi din presa scrisa
Vand Teren Comuna Chiajna, Sat Rosu (in Bucuresti)


Particular, vand teren 700 mp, deschidere 33 m, comuna Chiajna, sat Rosu, intravilan. Intrare pe servitute de pe zona asfaltata. Gaze, curent, canalizare in capul servitutii. Servitute de 200m. La 100-200m de Bucuresti,aproape de statia de autobuz 336, aproape de metrou. Pret:55 000 euro, negociabil.
contact: 0723993930
Anunt gold


Anuntul tau poate aparea aici !
contact: imobiliare.terenuri[at]gmail.com

Anunturi terenuri : niculitel


[ Particulari ]
NICULITEL

Niculitel Casă rustică+gradina,p
Situat pe dealurile din Dobrogea (Sarica Niculitel-Tulcea),Locul se află lângă pădurea de la Niculitel, sat de mari dimensiuni bogat în activități agricole de toate tipurile și producere de vinuri fine. Jumatate de oră distanță de Delta Dunarii ( Patrimoniul Mondial UNESCO și National Nature Reserve) . Vand 2630 mp : teren cu plantații vita de vie(aprox 1025mp impartiti in 2 parcele) si de pomi fructiferi + spatiu util: aprox 145 mp -Rustic ce este format din 4 camere, bucatarie vara(aragaz+cuptor lemne),magazie ,alte anexe,bazin apa pluviala(meteorica)V=20 m3. Are utilitati precum apa+racordare electrica,tv,internet.Incalzire:teracota lemne Pozitie deosebita linistita cu vecini buni . Se Poate Vinde Si Jumatate:casa + o parcela vie+ gradina-aprox 1100 mp sau doar gradina+plantatie vita de vie aprox 1500 mp -Cu iesiri separate la strazi paralele. Ideala si pentru casa de vacanta ! sau Activitati agricole/Cresterea animalelor/Apicultura. Casa dispune de Cadastru,Intabulare,Certificat de performanta energetica ! Asigurare Facultativa+Obligatorie ! PRETUL ESTE NEGOCIABIL !
Telefon: anunt expirat
Data: 2014-07-07

[ Particulari ]
Isaccea Niculitel

Vand teren 4350 mp + constructie (deschidere 35m)
= DE VANZARE = Teren : 4350 mp Deschidere la sosea: 35 m Cu casa de 150 mp - Construita in 2004 - ideal pentru constructie pensiune La intrare in Isaccea (dinspre Tulcea) prima casa pe dreapta. Detalii: Teren intravilan - toate utilitatile -
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-29


[ Particulari ]
Niculitel

Teren + Casa
Teren : 4350 mp Deschidere la sosea: 35 m Cu casa de 150 mp - Construita in 2004 - ideal pentru constructie pensiune La intrare in Isaccea (dinspre Tulcea) prima casa pe dreapta. Detalii: Teren intravilan - toate utilitatile - apa,curent etc. C
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-25

www.imobiliare-terenuri.ro

  supercentrale.ro  vanzare masini  sejur-cazare.ro  perdele-si-draperii.ro   instalatii-apa.ro