www.Imobiliare-Terenuri.ro

Vanzari Terenuri gura haitii, Teren de vanzare gura haitiiReview-uri terenuri


Anunturi terenuri : gura haitii


[ Agentie Imobiliara ]
Loc. Vornicenii Mici

Vand teren intravilan la drum judetean
Vand teren intravilan la drm judetean betonat in loc. Vornicenii Mici jud.Moara,Mun.Suceava,in directia Suceava-Moara-Lireni- Vorniceni-Gura Humorului. Terenul are deschidere la drum de 26 m si lungimea de 100 m,are retea de electricitate si conducta de apa potabila, sau cu put(fantana).Tereul este intabulat pe pesoana fizica si este la zi cu plata impozitelor.
Telefon: anunt expirat
Data: 2017-03-26

[ Particulari ]
Gura Humorului

Teren 2000 mp la strada principala 22 euro mp
Vand teren de 2000 mp la strada principala pentru casa sau orice afacere. Are in apropiere toate utilitatile, canalizare, racordare la retea electrica, apa de la oras. Pretul este de 22 euro metrul patrat negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2016-01-10

[ Particulari ]
Vatra Dornei - Neagra Sarului

Vatra Dornei - Neagra Sarului - teren 6500 mp sau
La 12 km de Vatra Dornei , aproape de primaria din Sarul Dornei , pe drumul ce duce spre rezervatia Calimani ( de la Vatra Dornei - Saru Dornei - Gura Haitii ) , Acces pe drum asfaltat in 2007 . Apa potabila ( izvor sau apa curenta la limita terenului ) , Curent electric, La limita sudica a terenului exiata un parau care nu creaza pericol de inundare nici in cele mai ploioase perioade deoarece panta in preajma paraului este usor accentuata pe o lungime de 10-15 m . Utilizarea acestui parau ca sursa de apa pentru amenajarea unui mic iaz sau numai pentru a incanta privirea cu limpezimea si auzul cu curgerea sa lina este unul din plusurile pe care le ofera aceasta proprietate . In cazul utilizarii terenului pentru constructia unei pensiuni se poate amenaja un foisor in proximitatea acestui parau . La limita nordica sunt brazi avand 15 m inaltime , raspanditi pe o suprafata de 1000 mp restul suprafetei fiind dominata de brazi cu inaltimi intre 1 3 m si mai rar intre 4-5 metri . La est terenul este marginit de case de vacanta . Panta mica ( nu exista pericolul baltirii apei , acesata se scurge usor catre paraul situat la limita sudica ) , Vedere deosebita catre muntii Calimani , Piatra Taieturii , Giumalau . Partie de schi la 2 km de locatie , 3 partii de schi in Vatra Dornei ( la 12 km de locatie ) Alte Servicii de agrement disponibile in zona : turism ecvestru in muntii Calimani , river rafting pe Bistrita , expeditii cu snowmobilul , mountain bike ,pescuit în iazuri amenajate , tiroliana si excursii pe Calimani si pe Rarau.. Excelent pensiune / casa de vacanta . Locatia este marcata pe harta din atasament cu sageata galbena . Semnal GSM de calitate . Pret 2 Euro / mp pentru toata suprafata si 2,5 Euro pt minim 1500 mp numai pana la 31.06.2014 .
Telefon: anunt expirat
Data: 2014-03-20


[ Particulari ]
Vatra Dornei - Neagra Sarului

Vand teren Vatra Dornei-Neagra Sarului- Suprafata
Vatra Dornei - Neagra Sarului - teren 6500 mp sau suprafete de 1500 3000 mp ( parcelat ) La 12 km de Vatra Dornei , aproape de primaria din Sarul Dornei , pe drumul ce duce spre rezervatia Calimani ( de la Vatra Dornei - Saru Dornei - Gura Haitii ) , Acces pe drum asfaltat in 2007 . Apa potabila ( izvor sau apa curenta la limita terenului ) , Curent electric, La limita sudica a terenului exiata un parau care nu creaza pericol de inundare nici in cele mai ploioase perioade deoarece panta in preajma paraului este usor accentuata pe o lungime de 10-15 m . Utilizarea acestui parau ca sursa de apa pentru amenajarea unui mic iaz sau numai pentru a incanta privirea cu limpezimea si auzul cu curgerea sa lina este unul din plusurile pe care le ofera aceasta proprietate . In cazul utilizarii terenului pentru constructia unei pensiuni se poate amenaja un foisor in proximitatea acestui parau . La limita nordica sunt brazi avand 15 m inaltime , raspanditi pe o suprafata de 1000 mp restul suprafetei fiind dominata de brazi cu inaltimi intre 1 3 m si mai rar intre 4-5 metri . La est terenul este marginit de case de vacanta . Panta mica ( nu exista pericolul baltirii apei , acesata se scurge usor catre paraul situat la limita sudica ) , Vedere deosebita catre muntii Calimani , Piatra Taieturii , Giumalau . Partie de schi la 2 km de locatie , 3 partii de schi in Vatra Dornei ( la 12 km de locatie ) Alte Servicii de agrement disponibile in zona : turism ecvestru in muntii Calimani , river rafting pe Bistrita , expeditii cu snowmobilul , mountain bike ,pescuit în iazuri amenajate , tiroliana si excursii pe Calimani si pe Rarau.. Excelent pensiune / casa de vacanta . Locatia este marcata pe harta din atasament cu sageata galbena . Semnal GSM de calitate . Pret 5 Euro / mp negociabil in functie de suprafata dorita . Pentru detalii si foto suplimentare : marian.barbu33@yahoo.ro sau 0747.501.073 Marian Barbu
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-06-11

[ Particulari ]
Vatra Dornei - Neagra Sarului

Vatra Dornei - Neagra Sarului - teren 6500 mp sau
Dimensiuni teren mare : 30 x 215 ml ( pt 6500 mp ) La 12 km de Vatra Dornei , aproape de primaria din Sarul Dornei , pe drumul ce duce spre rezervatia Calimani ( de la Vatra Dornei - Saru Dornei - Gura Haitii ) , Acces pe drum asfaltat in 2007 . Zona este usor accesibila rutier dar fara a fi apasata de aglomeratia specifica altor zone , permite relaxarea totala , deconectarea de la ritmul stresant al cotidianului. Apa potabila ( izvor sau apa curenta la limita terenului ) , Curent electric la limita terenului , La limita sudica a terenului exiata un parau care nu creaza pericol de inundare nici in cele mai ploioase perioade deoarece panta in preajma paraului este usor accentuata pe o lungime de 10-15 m . Utilizarea acestui parau ca sursa de apa pentru amenajarea unui mic iaz sau numai pentru a incanta privirea cu limpezimea si auzul cu curgerea sa lina este unul din plusurile pe care le ofera aceasta proprietate . In cazul utilizarii terenului pentru constructia unei pensiuni se poate amenaja un foisor in proximitatea acestui parau . La limita nordica sunt brazi avand 15 m inaltime , raspanditi pe o suprafata de 1000 mp restul suprafetei fiind dominata de brazi cu inaltimi intre 1 3 m si mai rar intre 4-5 metri . La est terenul este marginit de case de vacanta . Panta mica ( nu exista pericolul baltirii apei , acesata se scurge usor catre paraul situat la limita sudica ) , Vedere deosebita catre muntii Calimani , Piatra Taieturii , Giumalau . Partie de schi la 2 km de locatie , 3 partii de schi in Vatra Dornei ( la 12 km de locatie ) Situat la 5 km de Parcul National Calimani . Alte Servicii de agrement disponibile in zona : turism ecvestru in muntii Calimani , river rafting pe Bistrita , expeditii cu snowmobilul , mountain bike (pe drumul Barnarului ), pescuit în iazuri amenajate , tiroliana si excursii pe Calimani si pe Rarau.. Excelent pensiune / casa de vacanta . Locatia este marcata pe harta din atasament cu sageata galbena . Semnal GSM de calitate . Pret 5 Euro / mp negociabil in functie de suprafata dorita . Pentru detalii si foto suplimentare : marian.barbu33@yahoo.ro sau 0747.501.073 Marian Barbu
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-06-07


[ Particulari ]
Gura Humorului

vand teren Gura Humorului
vand 4600 mp teren extravilan, in Gura Humorului, vizavi de hotel Rubin
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-01-18

[ Particulari ]
Gurfa Humorului

Vand teren Gura Humorului 37430 mp.,zona Toaca-2,9
Vand teren Gura Humorului 37430 mp.,zona Toaca-2,9 E /mp neg., certificate de proprietate din 1902, neintabulat , inregistrat la Registrul Agricol si Cartea Funciara, cu impozitele platite la zi. Ideal ptr . complex turistic, constructie camping (casute din lemn eco)cu partie ski,parc fotovoltaic + turbine eoliene, stana traditionala turistica etc.Terenul beneficiaza de o panorama deosebita a orasului statiune Gura Humorului(vezi foto) Utilitati: curent electric posibilitate bransare la 100m, surse de apa de pe ambele parti ale terenului (dreapta sau stanga). Accesul la teren se poate face pe 3 cai diferite din oras.Terenul are drum de acces propriu pe centru .Merita vazut doar ptr. peisajul pitoresc al zonei!!
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-01-03


[ Particulari ]
Gura Humorului

TEREN DE VANZARE STATIUNEA G. HUMORULUI
Teren extravilan,8000 m.p.,zona "TOACA", deschidere 2X20m, inclinare 25 grade,600 m de centrul statiunii,la soare, vedere partie ski,zona in dezvoltare. PRET 3 euro/ m.p. usor negociabil! Acte la zi! Si alte terenuri de vanzare in zona!
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-09-09

[ Particulari ]
Gura-Humorului

Vand teren in Gura-Humorului
Vand 3600mp teren in statiunea turistica Gura-Humorului,zona Toaca,loc ideal pentru cabana sau pensiune,peisaj deosebit,pret negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-06-30

[ Agentie Imobiliara ]


Vand 5300 m2 teren
Vand teren pe malul drept al raului Humor intre Gura Humorului si Mst.Humorului. Suprafata de 5300 m.p., se afla intr-o zona pitoreasca, linistita la hotarul dintre cele doua localitati mentionate mai sus.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-05-02

[ Particulari ]
Gura Humorului

vand teren in Gura Humorului
Vand 6000 mp teren intravilan,la o distanta de 200 m de hotelul Toaca Bellevue. peisaj foarte frumos,potrivit pentru cabana. pret: 25 euro negociabil mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-02-06

[ Particulari ]
gura humorului_manastirea humo

1900 mp intravilan manastirea humorului
1900mp,imprejmuit,energie electrica.zona de pensiuni.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-17

[ Particulari ]
Capu Campului

Vand teren Capu Campului
Vand teren in Capu Campului,intravilan,la strada principala,asfalt,curent electric,apa,canal,suprafata de 2600 m patrati,deschidere la strada de 15 m,pret m patrat 5,5 euro,negociabil.Potential turistic mare,cabane pensiuni,10 km de Gura humorului,Manast
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-12-25

[ Particulari ]
ILISESTI

Vand 1 HA SUCEAVA
Vand 1 HA teren ILISESTI,drum European SUCEAVA-GURA HUMOR, CU UTILITATI,pretabil MOTEL.tel 0722 680 998
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-11-14

[ Particulari ]
Bucovina

Teren Bucovina
In In inima Bucovinei, la 25 km de Gura Humorului se afla Vadu Negrilesei, asezare pitoreasca intemeiata pe la 1800 de catre colonistii austrieci. Terenul în cauza se afla la inãltime, la poalele pãdurii,avand drum de acces si
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-11-11

[ Particulari ]
Suceava - Scheia

Vand 2800 mp teren Suceava - Scheia
Teren situat pe partea dreapta a E576 Suceava - Gura Humorului, la 400 m de drumul national, cu deschidere la viitoare sosea de centura a orasului Suceava, zona de constructii, cadastru si intabulare efectuata, utilitati in apropiere. Pret negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-06

[ Particulari ]
Scheia

Vand 3635 mp teren Suceava - scheia
Teren situat la 600m de E576 Suceava - Gura Humorului, in spatele zonei de firme/depozite. Loc pretabil pentru depozit/hala industriala. Pret negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-06

[ Particulari ]
Scheia

Vanzare 2000 mp teren Suceava- Scheia
Teren situat in intravilanul comunei Scheia, cu iesire la DN17 pe sensul de mers spre Gura Humorului si partea din spate langa gardul SC Bucovina SA. Loc deosebit pentru ridicarea a doua case cu drum de servitute sau pentru ridicarea unui complex. Toate
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-06

[ Particulari ]
Bucsoita Gura Humorului

Vand teren
Vand 3100 mp teren, in extravilanul orasului Frasin, loc Bucsoita, judet Suceava - pe soseaua E576, la iesire din orasul Gura Humorului, spre Campulung Moldovenesc, pe drumul forestier Bucsoita, la aprox. 100m de la sosea, langa Pensiunea Bucsoita. Teren
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-20

[ Particulari ]
Gura-Humorului

Teren in statiunea turistica Gura-Humorului
Vand teren intravilan situat in zona turistica Gura-Humorului,loc ideal pentru cabana sau pensiune,suprafata de 3600mp(8Eu/mp)
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-07

[ Particulari ]
Gura Humorului

vand teren 1000mp gura humorului
Vand casa batraneasca cu teren 1000mp, toate actele in regula, preferabil pentru contructie Cabana/ Pensiune, zona foarte frumoasa. Gura Humorului, Jud. Suceava. PRET 14000 EURO, NEGOCIABIL
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-28

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand Teren Gura Humorului 1000mp
Vand casa batraneasca + teren 1000mp in zona turistica Gura Humorului, jud Suceava, preferabil pentru constructie cabana/pensiunem zona foarte frumoasa cu priveliste deosebita asupra orasului!
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-06

[ Particulari ]
Gura-Humorului

vand 13000 MP teren in GURA-HUMORULUI
Vand suprafata de 13000 MP teren intravilan in orasul Gura-Humorului,cu toate utilitatile(apa,canal,gaz,are iesire la soseaua principala,intabulat pret 18 euro mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-04

[ Particulari ]
Toaca - Gura Humorului

Vand teren pe Toaca, Gura Humorului
Persoana fizica, vand teren in Gura Humorului pe strada Toaca, 2000 mp, intabulat, curent, gaz metan, apa curenta, tv cablu, internet, vedere spre oras, parcul Arinis si partia de ski, drum de acces, terenul este intre case, intravilan, pret: 17 euro / mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-28

[ Particulari ]
Capu Cimpului,jud.Suceava

Vind teren constructie zona turistica!!!
Vind teren constructie casa,cabana,ideal turism,2600mp,zona splendida,panorama mare,linga padure,stilp iluminat in colt,apa adincime 8m,sosea asfaltata,canalizare in constructie,viitor aerodrom in localitate,10km statiunea turistica Gura Humorului,3 manas
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-25

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vind teren constructie
Vind teren constructie vila,cabana,popas turistic,4700mp,zona ,,Pod Izvor,, catre Capu Cimpului,jud.Suceava,ideal turism.Pret:4euro\mp.Se poate parcela.Fara intermediar!!!Relatii la tf:0766758899.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-25

[ Particulari ]
A

Vand teren pe Toaca intre vile
Persoana fizica, vand teren 2000 mp, pe strada Toaca, in localitatea Gura Humorului, cu vedere spre oras, parc Arinis si partia de ski, vedere superba, Utilitati: apa curenta, gaz metan, curent electric, cablu tv, internet, 2 drumuri de acces, intabulat,
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-20

[ Particulari ]
Gura Humorului

2200 metri patrati langa Hotel Rubin
Vand teren situat pe soseaua Gura Humorului - Suceava cu deschidere la sosea vis a vis de Hotel Rubin. Suprafata de 2200 mp. Pret 10 euro/mp usor negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-20

[ Agentie Imobiliara ]
Gura Humorului

vant teren 1000mp gura humorului
Vand casa batraneasca + teren 1000mp in zona turistica Gura Humorului, jud Suceava, preferabil pentru constructie cabana/pensiunem zona foarte frumoasa cu priveliste deosebita asupra orasului! 16.000 euro negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-08

[ Particulari ]
Scheia

Vanzare 2800 mp Scheia - Piriul Imasului
Teren situat pe partea dreapta a E576 Suceava - Gura Humorului, la 400 m de drum, zona de constructii, cadastru si intabulare efectuata, utilitati in apropiere.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-28

[ Particulari ]
Scheia

Vanzare teren Scheia - Saliste
Teren situat in intravilanul comunei Scheia, cu iesire la DN17 pe sensul de mers spre Gura Humorului. Loc deosebit pentru ridicarea a doua case cu drum de servitute sau pentru ridicarea unui complex. Toate utilitatile sunt prezente pentru racordare in z
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-28

[ Particulari ]
Scheia

Vand teren Scheia - Dealu' Vechi
Teren situat la 600m de E576 Suceava - Gura Humoruluipe partea stanga a drumului in sensul de mers catre Gura Humorului, in spatele zonei de firme/depozite. Loc pretabil pentru depozit/hala industriala.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-28

[ Particulari ]
Gura Humorului

4.800 mp in Gura Humorului
4.800 mp in statiunea Gura Humorului, teren pretabil constructie motel / cabana / pensiune, langa Hotel Toaca Bellevue, la 2 km de partia de ski Soimul si 4 km de Manastirea Voronet, pret 9 euro/mp. Tel. 0745-388.156
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-16

[ Particulari ]
Gura Humorului

Teren capu Campului
Vand casa+anexe+teren in com.Capu Campului, Jud.Suceava la 12 Km de Gura Humorului.Teren pretabil constructii in suprafata totala de 3800m2. Pret negociabil ACTE LA ZI 0744396687
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-13

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand teren
Proprietar, vand teren in orasul Gura Humorului 2700mp (apropire manastirii Voronet aprox. 3 km, 2km partia de schii Soimul,)intabulat cadastru, toate utilitatile in apropiere. Deschiderea terenului este de 50m. Relatii la tel 0749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-09

[ Particulari ]
Gura Humorului

Intravilan in Manastirea Humorului
Vand teren intravilan in Manastirea Humorului, suprafata: 2900 mp / 29 ari, deschidere la drum 15 m, zona linistita, ideal pentru casa sau pensiune. Pret: 80.000 euro negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-17

[ Particulari ]
Liteni Moara (dupa Moara din s

Vand 5000 mp teren la 9km de Suceava (Liteni, Moar
Vand 5000 mp teren la 9km de Suceava , situat in satul Liteni, comuna Moara. Terenul se afla pe partea stanga a drumului ce face legatura intre Suceava si Gura Humorului, are deschidere de 40m la drum , posibilitati de racordare la energie electrica si ap
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-12-04

[ Particulari ]
zona Gura Humorului

vind teren vila-cabana!!!
vind teren vila-cabana,2600mp,zona superba,panorama mare,sub padure,latime intrare mare,stilp iluminat in colt,apa adincime 8m,zona linistita,localitate drum asfaltat,zona turistica,15km manastirea Voronet,8km manastirea Slatina,15km manastirea Humor!viit
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-04

[ Particulari ]
gura humorului

vind teren in Gura Humorului
vind teren intravilan str. Ciprian Porumbescu, 500m, deschidere 16m, toate utilitatile in fata terenului la 3 m. Pret17000E.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-16

[ Particulari ]
Statiunea Turistica Gura Humor

Statiunea Turistica Gura Humorului - Voronet
Terenul are o suprafata de 10000 mp (are si o "casa batraneasca"), este situat la 1,3km fata de Manastirea Voronet si 1,6 km fata de partia de ski. Terenul are acces la toate utilitatile (apa si curentul sunt deja racordate). Sunt facilita
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-16

[ Particulari ]
Frasin, Padurea Bucsoita

Teren extravilan, 3900mp, Frasin, Gura Humorului
Terenul este situat la 2 km de la soseaua principala, in padure, dar nu este impadurit, loc ideal pentru constructia unei cabane. suprafata 3900mp Pretul: 13.650 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-11

[ Particulari ]
Frasin, Padurea Bucsoita

Teren extravilan, 3900mp, Frasin, Gura Humorului
Terenul este situat la 2 km de la soseaua principala, in padure, dar nu este impadurit, loc ideal pentru constructia unei cabane. suprafata 3900mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-10

[ Particulari ]
gura humorului

Vand teren
Proprietar, vand 2770mp teren construibil in orasul Gura Humorului (langa hotel Toaca Bellevue), intabulat, cadastru, toate utilitatile in apropiere. Tel 0749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-26

[ Particulari ]


teren extravilan 3200 mp , 12 e mp
teren extravilan intre Gura Humorului si Paltinoasa , in spate la hotel Rubin . Langa teren se afla o fabrica de perii de sarma , Utilitati: curen 220/360 V , canalizare . terenul are o suprafata de 3200 mp , se afla si o constructie pe teren , un fost s
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-07-30

[ Particulari ]
Gura humorului

Vand teren
Vand 2600 metri patrati teren , suprafata aproape patrata , intre Gura Humorului si Paltinuasa , la 40 metri de soseaua nationala , zona turistica , pret:8 EURO metru patrat , accept variante "Casa batraneasca din lemn : Manastirea Humorului , Voron
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-29

[ Particulari ]
INTRAVILAN

VANZARI
Vand teren. judetul suceava , la periferia orasului Gura Humorului, 2600 metrii patrati, la pret de 8 EUR metru patrat, iesire la drumul principal , teren ul este Bun pentruu constructi, dar si arabil. contact la nr de telefon 0744752115.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-08

[ Particulari ]


teren vanzare
Vand teren intravilan, la iesire din Gura Humorului localitatea Capu Campului,la poalele padurii aprope de cabana.Terenul este la strada,Suprafata de 2600 metri patrati,pret negociabil...
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-12

[ Particulari ]


Vand teren
vand teren intravilan iesire Gura humorului,localitate Valea Moldovei,la poalele padurii langa cabana. suprafata de 2600 metri patrati, la strada,pret negociabil.....
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-12

[ Particulari ]
frasin

vand urgent teren in Frasin
Vand teren in suprafata de 3000mp la iesire din Frasin spre Campulung Moldovenesc (langa pensiunea Voichita) la 7 km de partia de schii din Gura Humorulu cu toate facilitatile...(apa curenta,gaz metan,inernet,tv,lumina...etc).pret foarte bun...rel la nr
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-11

[ Particulari ]
gura humorului - voronet

TEREN GURA HUMORULUI CARTIER VORONET
Persoana fizica vand teren 1400-3200 mp, situat in apropierea noii partii de schi si a Manastirii Voronet. tel. 0747/293549
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-05

[ Particulari ]
gura haitii

pomana
terenuri ,v dornei ,in zona spre calimani apa curent ,acte la zi intabulat
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-10

[ Particulari ]
Gura Humorului

Teren intravilan 3043 mp
Gura Humorului. Teren in zona Centru, 3043 mp, acces mixt (stradal si prin spate) , vedere mixta, imobil vechi, contor apa, contor gaze, soba cu gaze, iluminat exterior, mobilier vechi, numar cadastral, carte funciara, rol fiscal. Nume contact: Creoleanu
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-05

[ Particulari ]
Vatra Dornei

Vand teren Gura Haitii
3500 mp,situat pe malul paraului Neagra la circa 25km de Vatra Dornei si 5 km de rezervatia naturala Calimani,pret 2.5 euro mp sau variante 4 euro mp cu auto+diferenta.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-03-01

[ Particulari ]
teren intravilan

Vand teren intravilan in Falticeni
Teren intravilan 26200 mp , stradal, cadastru ,intabulare,utilitati,deschidere stradal asfalt 70 m , comuna Cornu Lunci judet Suceava,legatura dintre Falticeni si Gura humorului
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-27

[ Particulari ]
Frasin

vand teren 2.000m.
terenul este situat langa pensiunea voichita la 7 km de gura humorului.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-25

[ Particulari ]
Gura Humorului_voront

zona montana deosebita pt ski/ cabana
Vand 90 ari in localitatea Gura Humorului foarte rentabil cu numai 5 euro; terenul este situat in apropierea statiunii de schi Arinis, Manastirii Voronet si Humor; teren pretabil amenajarii unei partii sau cabane; facilitati la 200m.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-22

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand teren suprafata 26 ari
Vand teren suprafata 26 ari [2600 metri patrati] 40 metri fata de soseaua nationala Suceava _ Campu Lung Moldovenesc , zona in plina dezvoltare turistica 13 Eur metru patrat negociabil .
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-21

[ Particulari ]
Voronetq

Voronet - teren intravilan
2700 mp intravilan, la 200 m de Manastire si 5 minute condus de Gura Humorului. Se afla situat intre vile si pensiuni, in mijlocul statiunii, la mica distanta de noua partie de schi. Terenul este imprejmuit. Utilitati: curent electric si apa.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-20

[ Particulari ]
Gura Humorului

Teren Gura Humorului - ideal pensiune
Vand teren ideal pentru constructia unei pensiuni! Situat langa padure, cu o priveliste deosebita si cu acces usor, locul este ideal pentru constructia unei pensiuni sau a unei case de vacanta particulara. Locatia terenului: la 5 km de centrul orasu
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-10

[ Particulari ]
Gura Humorului

vand teren
vand 650 mp teren, zona exceptionala langa padure in Gura Humorului, acces cu masina, posibilitati de apa, electricitate. Langa bazinul de apa. Pret, 15 euro/mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-09

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand teren
Vand 2770mp teren construibil in statiunea turistica Gura Humorului, Str Gheorghe Lazar, la 200 de metri de hotelul Toaca Bellevenue, 2km de partia de schii Soimului si 3 km de manastirea Voronet. Terenul este intabulat are cadastru, utilitati: apa, cure
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-04

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand urgent 950 mp G.Humorului, SV
Vand urgent teren intravilan de 950 mp, situat in str. Voronet, Gura Humorului, SV. Pret 88000 ron negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-01

[ Particulari ]
gura humorului

teren zona centrala
Vand 5300 mp teren cu aprox 1500 mp hala in zona centrala a orasului statiune turistica Gura Humorului. Terenul dispune de apa,gaz,curent,canalizare si are deschidere la 2 strazi. PRET 420 000 EURO fara TVA.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-27

[ Agentie Imobiliara ]


teren zona voronet
vand 28 ari de teren situat la un 1km de noua partie de ski din gura humorului.pret avantajos
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-25

[ Particulari ]
FALTICENI

TEREN CONSTRUIBIL, LA SOSEA EUROPEANA, NUMAI 1,5E/
FALTICENI, TEREN CONSTRUIBIL, 9000MP DESCHIDERE 45M DIRECT LA SOSEAUA EUROPEANA ROMAN-GURA HUMOR, UTILITATI, ZONA CASA DE APA, IDEAL ACTIVITATI COMERCIALE,PRODUCTIE, ETC,NUMAI 1,5E/MP
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-14

[ Particulari ]
Gura Humorului

Teren Statiune Montana
Vand 10 hectare teren in statiunea balneo-climaterica Gura Humorului Comasat drum acces Pozitie buna Acte Curent la 800 metri Sursa proprie de apa 3 Km de Manastirea Voronet 800 m de Partie de Ski pret negociabil relatii la 0
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-22

[ Particulari ]
intrare oras gura humorului

vind teren
vind teren la intrare in statiunea turistica GURA HUMORULUI 5665 MP intabulat distanta de soseaua principala 500ml pret 6.5eur/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-15

[ Particulari ]
Cornu Luci

Vand teren Cornu Lunci
26200mp intravilan,deschidere 60m la drum asfaltat,la soseaua de legatura dintre Falticeni si Gura humorului,15 mp.Cadastru ,intabulat.apa,gaze in apropiereNegociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-07-30

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand teren
Proprietar vand 2770mp teren construibil in oras Gura Humorului str. Gheorghe Laza, intabulat cadastru, deschidere 50m, utilitati: apa, gaze, canal, iluminat, ca TV. Terenul este situat in zona cu padure si are panorama asupra intregului oras. Pret 15euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-07-27

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand urgent teren extravilan Gura Humor
Vand urgent teren extravilan Gura Humorului zona deosebita,suprafata 14.000 mp pretabil pensiune.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-25

[ Particulari ]
Gura Humorului - Bucovina

Teren in Bucovina, ideal constructie pensiune
Vand teren ieftin cu 6 euro/mp in Bucovina circa 2 hectare (20.000 mp), ideal pentru cabana sau pensiune, teren impadurit si usor in panta in zona cu turism intens, langa drum cu acces apa si electricitate, aproape de statiunea Gura Humorului, zona cu pe
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-19

[ Particulari ]
Gura humorului si Voronet

Urgent! Particular!
Vand teren in Suceava 3810mp, deschidere 30m la sosea nationala Gura Humorului, si 2058mp in Vorontet, vav Partia de sky, ideal minihotel, ZONA TURISTICA! negociabil ! colaborez cu agentii!! tel: 0731227523
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-16

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand teren construibil
Vand teren construibil in oras Gura Humorului (2770mp), zona Parau Bocanci, intabulat, cadastru, toate utilitatile in apropiere (apa, canal, curent, ca. TV, gaz, telefon), deschidere 50m. Pret 15 euro/mp negociabil. Tel. 0749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-12

[ Particulari ]
Voronet

Vand teren Voronet 2900mp
Vand teren Voronet 2900mp, la 1 minut condus de Manastirea Voronetului si 5 minute de Gura Humorului, zona perfecta pentru o pensiune sau casa de vacanta. Lotul este neparcelabil, pret 35 Euro/mp, negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-05-23

[ Particulari ]
gura humorului

vand teren in manastirea humorului
vand 1ha teren,drum acces,curent electric,internet,pretabil constructie casa de vacanta sau pensiune.peisaj fantastic,pret de criza[negociabil]
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-04-28

[ Particulari ]
Gura Humorului

Teren construibil
Proprietar, vand 2770 mp teren construibil, in oras Gura Humotului, intabulat, cadastru. Relatii la 0749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-04-26

[ Particulari ]
Gura Humorului

Teren pe Toaca Gura Humorului
In fata partiei de schi si priveliste oras.1000mp, deschidere 30ml,toate utilitatile.25000euro.Cumpara cand poti sa construiesti ieftin
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-03-23

[ Particulari ]
GURA HUMORULUI

VANZARE TEREN+CLADIRE
Vand teren 10.500mp + caladiri,toate facilitatile, in statiunea turistica Gura Humorului
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-03-22

[ Particulari ]
3 MOVILE

VAND TEREN CASE
VAND TEREN CASE ,PARCELE DE 600 MP,ZONA LINISTITA ,CARTIER REZIDENTIAL,LA IESIREA DIN SV ,SPRE GURA HUMORULUI.PRET INFORMATIV 15000 EURO /PARCELA. TEL. 0748030101
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-03-11

[ Particulari ]
Gura Humorului

Oferta teren constructii
Particular, vand 2770mp teren construibil in oras Gura Humorului, intabulat cadastru. Relatii la 0749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-02-08

[ Particulari ]
Langa Vatra Dornei-Gura Haiti-

Vand teren cu padure de molid
Vand 7 ha padure rasinoase,in Gura Haiti la 25 km Vatra Dornei,deschidere la drum forestier,varsta intre 80-100 ani,densitaea de 85%,pret 10.000 eur/ha
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-19

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand teren
Proprietar vand 2800mp teren construibil in oras Gura Humorului. Relatii la 0749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-03

[ Particulari ]
PALTINOASA

VANZARE TEREN
De vanzare teren intravilan in com. Paltinoasa, la 8 km de Gura Humorului, in suprafata de 9000 mp, cu deschidere spre drum asfaltat, posibilitati de racordare apa si curent, acte in regula. Pret negociabil. Inf tel: 0752438118
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-12-29

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand teren
Vand 2800mp teren contruibil in oras Gura Humorului, intabulat, cadastru, toate utilitatile in apropiere. Pret 30.000 euro Relatii la 0749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-28

[ Particulari ]
Vatra Dornei

Teren Gura Haitii
Vand teren 3600mp in localitatea Gura Haitii,comuna Saru Dornei,pret 5eur/mp,la asfalt,vegetatie pe teren,curent la 300m,pe malul paraului Neagra,vedere spre m-tii Calimani,peisaj deosebit.
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-19

[ Particulari ]
dorna arini

teren de vanzare
terenul se afla situat la 3 km de centrul din vatra dornei,in zona gura negri,are o suprafata de 8000mp si este cu posibilitate de parcelare,apa,curent,canal,tel fix,cablu,drum acces(proprietatea incepe la 50metri de DN 17B-are o priveliste foarte
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-18

[ Particulari ]
gura negrii

VAND 1000-4000 MP2 TEREN CONSTRUCTII
VAND INTRE 1000 SI 4000 DE MP2 TEREN CONSTRUCTII,LA 4 KM DE VATRA DORNEI,IN COMUNA GURA NEGRII,TERENUL ARE IESIRE LA DN,CURENT ELECTRIC TRAS,SURSA APA,CARTE FUNCIARA,PROPRIETAR,PRET 10 EURO/MP2,NEG!
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-12

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand teren
Vand 2770 teren construibil in oras Gura Humorului zona Parau Bocanci, intabulare si cadastru. 15euro/mp. Relatii 0749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-05

[ Particulari ]
intravilan

Teren in zona Falticeni
26200 mp,deschidere 60m la drum asfaltat,drum legatura intre Falticeni si Gura Humorului,pret 15 mp NEGOCIABIL
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-04

[ Particulari ]
Gura Humorului

Vand teren
Vand 1000mp teren construibil in oras GUra Humorului, intabulat cadasatru, cu acces la drum, toate utilitatile in apropiere. Pret 10euro/mp. Relatii la O749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-10-03

[ Particulari ]
gera humorului

vand sau asociere
dipun de un teren in gura humorului ,suprafata 3060 m2 ,utilitati incluse zona deosebita.pretabil pensiune sau bloc,case.acceptam si diverse variante ,asociere ,rate,vanzare integrala.
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-09-23

[ Particulari ]
Gura Humorului

Teren construibil
Proprietar, 29ari teren construibil in oras Gura Humorului zona Parau Bocanci, intabulare cadastru, toate utilitatile in apropiere. Pret 30euro/mp discutabil. Relatii 0749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-09-22

[ Particulari ]
Suceva

Vand teren in Mazanaesti judetul Suceava
Vand teren in Mazanaesti, la jumatatea dintre Gura Humorului si Suceava, 15 km de Voronet, 9400 mp, intravilan, 10 euro/mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-09-22

[ Agentie Imobiliara ]
Gura Humorului

Vand teren
Proprietar vand 2770 mp teren construibil in oras Gura Humorului (zona prau Bocanci) acces toate utilitatile, intabulat cadastru. Relatii 0749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-09-13

[ Particulari ]
Gura Humorului

Super oferta teren
Proprietar, vand teren construibil in oras Gura Humorului 2770mp (zona Parau Bocanci), intabulat cadastru, toate utilitatile in apropiere. Relatii 0749533287
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-09-13

[ Particulari ]


Vand in Ilisesti teren pt constructie
Vand o parcela de teren de 2000 mp la padure,iesirea spre Gura Humorului,pentru constructie vila sau cabana.Terenul este situat la 100 m de E 586,avand drumde acces pietrui,curent electric,fantana etc.Relatii la telefon 0749053158,0749053160.Pret 26000 eu
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-09-09

[ Agentie Imobiliara ]
intravilan GURA HUMORULUI

vand 2000m teren Voronet
vand 2000 teren Voronet langa PENSIUNEA MARIA,pozitie excelenta pentru constructie casa etc,cu deschidere mare,posibilitate de parcelare,la 200m de soseaua principala,pret la vedere.
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-09-01

www.imobiliare-terenuri.ro

Politica cookie   natyca.ro     biaca.ro     covoare-si-mochete.ro     constructmall.ro     amenajez.ro     mobila-de-dormitor.ro     instalatii-apa.ro     perdele-si-draperii.ro     constructii.wikiteam.ro     magazine-de-mobila.ro     info-calorifere.ro     supercentrale.ro     megaterenuri.ro     vanzare-masini.ro     forum-pfa.ro     agropost.ro