www.Imobiliare-Terenuri.ro

Vanzari Terenuri paduroiu din vale, Teren de vanzare paduroiu din valeReview-uri terenuri


Anunturi terenuri : paduroiu din vale


[ Particulari ]
Pitești Centrul

Despre despăgubiri din evenimente neprevăzute BE
Biroul European de Reprezentare suporta toate costurile aferente administrării dosarului de dauna fără a percepe taxe de analiza/administrare a dosarului, avem numai un comision de succes perceput ca procent din sumele efectiv recuperate adică plata la rezultat. Oferim servicii de recuperari si despăgubiri RCA în cazul unor evenimente rutiere neplăcute și nedorite în Europa si România. BER oferă expertiza necesară în obținerea daunelor civile că urmare a producerii unui eveniment neplăcut rutier. Conform reglementărilor legale în vigoare orice persoană care a fost implicată intr-un eveniment neplăcut rutier produs din vina unei alte persoane sau chiar din vina conducătorului autoturismului în cauză este îndreptățit să solicite si să obțină despăgubiri în vederea acoperirii prejudiciului material si moral. Se poate obține despăgubiri chiar dacă autoturismul implicat intr-un eveniment nedorite nu este asigurat cu asigurare RCA în acest caz despăgubirile fiind plătite de BAAR.
Telefon: anunt expirat
Data: 2020-08-25

[ Particulari ]
Pitești Centrul

Despre despăgubiri din evenimente neprevăzute BE
Biroul European de Reprezentare suporta toate costurile aferente administrării dosarului de dauna fără a percepe taxe de analiza/administrare a dosarului, avem numai un comision de succes perceput ca procent din sumele efectiv recuperate adică plata la rezultat. Oferim servicii de recuperari si despăgubiri RCA în cazul unor evenimente rutiere neplăcute și nedorite, oriunde in Europa si România. BER oferă expertiza necesară în obținerea daunelor civile că urmare a producerii unui eveniment neplăcut rutier. Conform reglementărilor legale în vigoare orice persoană care a fost implicată intr-un eveniment neplăcut rutier produs din vina unei alte persoane sau chiar din vina conducătorului autoturismului în cauză este îndreptățit să solicite si să obțină despăgubiri în vederea acoperirii prejudiciului material si moral. Se poate obține despăgubiri chiar dacă autoturismul implicat intr-un eveniment nedorite nu este asigurat cu asigurare RCA în acest caz despăgubirile fiind plătite de BAAR. Printre atribuțiile BAAR se numără și cea de plată a despăgubirilor pentru persoanele care au suferit prejudicii în urma unor evenimente neplăcute produse pe teritoriul României și pe teritoriul altor state pentru autovehicule neasigurate sau neidentificate. Suntem aici pentru dvs pentru a vă consilia si îndruma să obțineți despăgubiri în urma unui eveniment neprevăzut. Scopul nostru principal este de a trata fiecare client in parte deoarece consideram că fiecare client prezintă o importanta deosebita si nu tragem concluzii despre un caz până nu avem toate faptele si documentele.
Telefon: anunt expirat
Data: 2020-07-03

[ Particulari ]
Central

Despre principalele produse apartinand LR World Co
Mind Master protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ contribuie la un metabolism energetic normal contribuie la o functionare psihica normala reduce starea de oboseala si epuizare contribuie la o functie cognitiva normala contribuie la o functionare normala a sistemului nervos Gel de baut cu Aloe Vera ingrediente active: aloe vera gel (98 %), inulina, vitamina C si indulcitori: ciclamat de sodiu, acesulfam de K, zaharina de sodiu; stabilizator: guma xantan; acidifiant: acid citric; arome (piersica si frisca) si conservant: sorbat de potasiu. Colostrum Capsule 800 mg colastra pulbere per doza zilnica Pentru o stare generala de bine prin administrarea pe termen lung Cu sigla de calitate de la SGS INSTITUT FRESENIUS Continut: 60 de capsule Vita activ fructe rosii Acopera 100% necesarul a 10 vitamine, cu doar o lingurita pe zi Bun pentru sistemul imunitar Pentru un metabolism energetic normal Pentru o functionare normala a sistemului nervos Ingrediente de prima calitate, fara adaos de coloranti si conservanti Super Omega capsule Acizii grasi omega-3, EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic), sunt importanti pentru mentinerea sanatatii functiilor inimii. Acestia influenteaza, de exemplu, valorile lipidelor din sange si sustin fluiditatea acestuia. Protein Power cu cust de vanilie Contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare2 Contribuie la un metabolism energetic, proteic3 si glicogenic normal Contribuie la mentinerea in stare normala a oaselor2 1 Cromul contribuie la un metabolism normal al macroelementelor si la mentinerea unui nivel normal al glicemiei. 2 Proteinele sustin mentinerea si cresterea masei musculare si ajuta la mentinerea oaselor normale. 3 Vitamina B6 contribuie la un metabolism normal al proteinelor si al glicogenului si regleaza activitatea hormonala.
Telefon: anunt expirat
Data: 2020-02-15


[ Particulari ]
Central

Despre platforme de tranzactionare online
Exista posibilitatea de a deveni membru al Companiei atunci cand contul dvs este activat.Expertii financiari din aceasta Companie va va invata cum sa tranzactionati si sa deveniti un investitor profesionist. Aveti o mare oportunitate sa puteti face o multime de banisori si nu trebuie sa faceti ceva greu, tot ceea ce trebuie sa faceti este ca aveti nevoie de un ID (nume de inregistrare sau pseudonim) pentru a va activa contul cu un minim de 50 de dolari sau euro. Acesta este cel mai bun moment pentru a incepe sa lucrati cu Compania online si sa primiti un profit in fiecare luna. Puteti incerca o saptamana pentru a vedea rezultatul obtinut si daca doriti sa continuati este o mare oportunitate pentru cei interesati sa castigati si sa vedeti mai multe schimbari in viata dvs, unde acesta este locul potrivit. Totul este sa incepeti acum o cariera pentru mai multi ani lucrand online si cu cel mai eficient program si ofer consultanta persoanelor interesate care vor sa inceapa o afacere pe internet in domeniul vanzarilor directe.
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-09-30

[ Particulari ]
Central

Despre produse cosmetice, nutrienti si suplimente
ESSENS este una dintre cele mai dinamice companii din Europa. A fost infiintata in toamna anului 2011 in Cehia, pe baza cooperarii cu profesionisti in domeniul marketingului de retea si a expertilor de varf in domeniul dezvoltarii si productiei de produse cosmetice si suplimente alimentare. ESSENS si-a castigat respectul si recunoasterea prin introducerea de parfumuri exclusive de cea mai mare calitate pe piata. Echipa internationala alege cele mai potrivite parfumuri de la unul dintre cei mai importanti furnizori de esente din lume. In curand au aparut primele produse din domeniul nutritiei speciale si al suplimentelor alimentare. Datorita acestor produse viitorul nostru a fost influentat in mod semnificativ de parteneri noi din fruntea companiilor farmaceutice. Aceste produse ofera beneficii inestimabile clientilor satisfacuti prin reteaua noastra de membrii si distribuitori.
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-09-30


[ Particulari ]
Comuna Mihaesti

Vind teren pasune/extravilan 15 hectare in com. PO
Se vinde pasune in SAT DRAGHICI COM POIENARI in suprafata totala de 150.000 mp (15 Hectare). Terenul este curat, pozitionat la strada, casa in imediata vecinatate (posibilitate curent la nici 20m). Terenul este invecinat la SUD cu un rau, la VEST casa. Sursa de apa pe teren, put ce necesita decolmatare. Terenul se preteaza PERFECT pentru pasunat sau infiintare ferma sau livada (faptul ca NU este izolat ofera posibilitate monitorizare si paza - SE AFLA LA STRADA PRINCIPALA). Este imprejmuit cu sarma ghimpata si pari din salcam pe latura principala (aprox 300metri liniari). Actele sunt in regula (documentatie cadastrala si contract vanzare cumparare). Suprafata terenului este de aproximativ 400x400.
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-09-13

[ Particulari ]
Leordeni Arges

VIND TEREN INTRAVILAN 5000 MP – DN 7, Bucure
Terenul se afla aplasat langa spitalul Leordeni Arges la 4 km de autostrada Bucuresti Pitesti: - 3000 mp sunt imprejmuiti gard din lemn, deschidere 30 ml la DN7constructii metalice pentru depozitare sau splatorie si parcari auto alimentate cu energie electrica la 220 - 380 Fantana la adincime cu apa potabila, livada cu pom fructiferi Gazele si canalizarea la poarta/sau racordarea din conducta spitalului care este pe gardul comun. - 2000 mp sunt neimprejmuiti si se afla in continuarea parcelei de 3000 mp. Pe acest teren poate fi continuata investitia in desvoltarea unui parc industrial, comercial sau rezidential prin parcelare ..
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-07-16


[ Agentie Imobiliara ]
zona

Teren intravilan 2985 mp si atelier confectii, sat
Imobilul este format din: Teren in suprafata de 2985 mp Front stradal: la DN7C si la drum comunal Forma, topografie: plana Constructie: Structura: caramida cu planseu din lemn si invelitoare din tabla Suprafata construita la sol: 634.45 mp Compartimentare: - atelier confectii: 143.03 mp - magazie: 44.68 mp - grup sanitar: 4.96 mp - tipografie: 133.44 mp - tesatorie: 183.04 mp Suprafata utila: 507.56 mp Zona de amplasare: pe partea stanga a drumului DN7C spre Curtea de Arges la aproximativ 13 km de Pitesti Pret: 93000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-02-22

[ Agentie Imobiliara ]
zona

Teren 4100 mp si casa 108.99 mp, Campulung, Arges
Imobilul este format din: Teren in suprafata de 4.100 mp C1 - casa cu regim de inaltime P. Anul PIF: 1995, modernizata in 2006 Suprafata construita: 132.64 mp Suprafata utila: 108.99 mp Structura de rezistenta: fundatie continua, plansee din boltari. Acoperis: astereala lemn acoperita cu placi de azbociment Paviment: parchet lemn si laminat, gresie, marmura; C2 - Magazie Suprafata construita: 65.46 mp Zona de amplasare: Imobilul este amplasat la intrarea in orasul Campulung, la 50 m de separarea soselei de centura de drumul national Pitesti - Bran - Brasov, intr-un cartier de case. Pret: 47000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-02-16

[ Agentie Imobiliara ]
Valea Mare

Teren 7.500 mp, Valea Mare, Arges
Imobilul este format din teren extravilan in suprafata de 7.500 mp, din care: - 1.325,97 mp vie - 3.343,31 mp livada - 2.707,95 mp padure Caracteristici topografice: amplasamentul este pe axa nord-sud, cu vedere la nord, teren usor in panta, cu forma regulata dreptunghiulara Utilitati: Electricitate: da Apa: da Canalizare: da Gaze: da Zona de amplasare: Terenul este situat in orasul Stefanesti - sat Valea Mare, pe strada Liviu Rebreanu. Apropiere de centrul orasului Stefanesti: 1500 m Pret: 47000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-02-15

[ Agentie Imobiliara ]
vranesti

Teren 13500 mp, Sat Vranesti, Calinesti, Arges
Teren in suprafata totala de 13.500 mp format din: - 4.048 mp teren intravilan - 9.452 mp teren extravilan Tip acces: direct din DN Bucuresti - Pitesti Deschidere: 28.72 ml Utilitati: Electricitate: da Apa: da Gaze: da Canalizare: da Zona de amplasare: Terenul este situat la intrarea in comuna Calinesti. Pret: 48000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-02-15

[ Agentie Imobiliara ]
zona

Teren 6641 mp, Glambocu, Arges
Imobilul este format din teren intravilan in suprafata totala de 6641 mp. Terenul are forma dreptunghiulara, morfologie usor in panta. Accesul se face din Str. Rotaresti prin drum comunal pietruit, cu acces din drum de piatra in zona inalta a satului Glimboc Deal, la limita padurii si a zonei de case. Utilitati: Electricitate: da; Apa: da; Gaze: da; Canalizare: nu. Zona de amplasare: Imobilul este situat in Comuna Glambocu, Jud. Arges, la aprox. 10 km de municipiul Pitesti. Pret: 85000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-02-13

[ Agentie Imobiliara ]
zona

Teren 13413 mp, Radesti, jud. Arges
Teren intravilan arabil in suprafata totala de 13.413 mp. La proprietate se ajunge din DN73 - pe partea dreapta a sensului spre Campulung, langa stadion. Utilitati: Electricitate: da, in zona; Apa: da, in zona; Gaze: da, in zona; Canalizare: nu. Pret 66000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-02-07

[ Agentie Imobiliara ]
Campulung

Teren 23194,76 mp si spatiu comercial, Campulung,
Imobilul este format din: Teren in suprafata de 23.194,76 mp Constructie C1: Spatiu comercial Regim de inaltime: P+1E Suprafata construita la sol: 114.60 mp Suprafata utila: 186.32 mp Constructie C2: Hala productie Regim de inaltime: P+M Suprafata construita la sol: 735.53 mp Constructie C3: Grup social si vestiare Regim de inaltime: Parter Suprafata construita: 166.91 mp Suprafata utila: 140.08 mp Constructie C4: statie concasare Suprafata construita: 183.75 mp Constructie C5: hala tehnologica si siloz Suprafata construita: 157.78 mp Constructie C6: hala tehnologica Suprafata construita: 45.95 mp Constructie C7: punct control Suprafata construita: 125.08 mp Constructie C8: laborator Suprafata construita: 18.9 mp Constructie C9: bazin apa 1 Suprafata construita: 44.31 mp Constructie C10: cantar bascula Suprafata construita: 39.3 mp Constructie C11: bazin apa 2 Suprafata construita: 9.07 mp Constructie C12: WC Suprafata construita: 16 mp Constructie C13: post trafo Suprafata construita: 4 mp Zona de amplasare: imobilul se afla situat intr-o zona urbana semicentrala industrial/ comerciala Pret: 300000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-01-16

[ Agentie Imobiliara ]
zona

Teren intravilan 2985 mp si atelier confectii, sat
Imobilul este format din: Teren in suprafata de 2985 mp Front stradal: la DN7C si la drum comunal Forma, topografie: plana Constructie: Structura: caramida cu planseu din lemn si invelitoare din tabla Suprafata construita la sol: 634.45 mp Compartimentare: - atelier confectii: 143.03 mp - magazie: 44.68 mp - grup sanitar: 4.96 mp - tipografie: 133.44 mp - tesatorie: 183.04 mp Suprafata utila: 507.56 mp Zona de amplasare: pe partea stanga a drumului DN7C spre Curtea de Arges la aproximativ 13 km de Pitesti Pret: 93000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2019-01-03

[ Agentie Imobiliara ]
Campulung

Teren 4100 mp si casa 108.99 mp, Campulung, Arges
Imobilul este format din: Teren in suprafata de 4.100 mp C1 - casa cu regim de inaltime P. Anul PIF: 1995, modernizata in 2006 Suprafata construita: 132.64 mp Suprafata utila: 108.99 mp Structura de rezistenta: fundatie continua, plansee din boltari. Acoperis: astereala lemn acoperita cu placi de azbociment Paviment: parchet lemn si laminat, gresie, marmura; C2 - Magazie Suprafata construita: 65.46 mp Zona de amplasare: Imobilul este amplasat la intrarea in orasul Campulung, la 50 m de separarea soselei de centura de drumul national Pitesti - Bran - Brasov, intr-un cartier de case. Pret: 47000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-12-14

[ Agentie Imobiliara ]
valea mare

Teren 7.500 mp, Valea Mare, Arges
Imobilul este format din teren extravilan in suprafata de 7.500 mp, din care: - 1.325,97 mp vie - 3.343,31 mp livada - 2.707,95 mp padure Caracteristici topografice: amplasamentul este pe axa nord-sud, cu vedere la nord, teren usor in panta, cu forma regulata dreptunghiulara Utilitati: Electricitate: da Apa: da Canalizare: da Gaze: da Zona de amplasare: Terenul este situat in orasul Stefanesti - sat Valea Mare, pe strada Liviu Rebreanu. Apropiere de centrul orasului Stefanesti: 1500 m Pret: 47000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-12-14

[ Agentie Imobiliara ]
zona

Teren 13500 mp, Sat Vranesti, Calinesti, Arges
Teren in suprafata totala de 13.500 mp format din: - 4.048 mp teren intravilan - 9.452 mp teren extravilan Tip acces: direct din DN Bucuresti - Pitesti Deschidere: 28.72 ml Utilitati: Electricitate: da Apa: da Gaze: da Canalizare: da Zona de amplasare: Terenul este situat la intrarea in comuna Calinesti. Pret: 48000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-12-13

[ Agentie Imobiliara ]
campulung

Teren 23194,76 mp si spatiu comercial, Campulung,
Imobilul este format din: Teren in suprafata de 23.194,76 mp Constructie C1: Spatiu comercial Regim de inaltime: P+1E Suprafata construita la sol: 114.60 mp Suprafata utila: 186.32 mp Constructie C2: Hala productie Regim de inaltime: P+M Suprafata construita la sol: 735.53 mp Constructie C3: Grup social si vestiare Regim de inaltime: Parter Suprafata construita: 166.91 mp Suprafata utila: 140.08 mp Constructie C4: statie concasare Suprafata construita: 183.75 mp Constructie C5: hala tehnologica si siloz Suprafata construita: 157.78 mp Constructie C6: hala tehnologica Suprafata construita: 45.95 mp Constructie C7: punct control Suprafata construita: 125.08 mp Constructie C8: laborator Suprafata construita: 18.9 mp Constructie C9: bazin apa 1 Suprafata construita: 44.31 mp Constructie C10: cantar bascula Suprafata construita: 39.3 mp Constructie C11: bazin apa 2 Suprafata construita: 9.07 mp Constructie C12: WC Suprafata construita: 16 mp Constructie C13: post trafo Suprafata construita: 4 mp Zona de amplasare: imobilul se afla situat intr-o zona urbana semicentrala industrial/ comerciala Pret: 300000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-11-15

[ Agentie Imobiliara ]
merisani

Teren intravilan 2985 mp si atelier confectii, sat
Imobilul este format din: Teren in suprafata de 2985 mp Front stradal: la DN7C si la drum comunal Forma, topografie: plana Constructie: Structura: caramida cu planseu din lemn si invelitoare din tabla Suprafata construita la sol: 634.45 mp Compartimentare: - atelier confectii: 143.03 mp - magazie: 44.68 mp - grup sanitar: 4.96 mp - tipografie: 133.44 mp - tesatorie: 183.04 mp Suprafata utila: 507.56 mp Zona de amplasare: pe partea stanga a drumului DN7C spre Curtea de Arges la aproximativ 13 km de Pitesti Pret: 93000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-11-06

[ Agentie Imobiliara ]
calinesti

Teren 13500 mp, Sat Vranesti, Calinesti, Arges
Teren in suprafata totala de 13.500 mp format din: - 4.048 mp teren intravilan - 9.452 mp teren extravilan Tip acces: direct din DN Bucuresti - Pitesti Deschidere: 28.72 ml Utilitati: Electricitate: da Apa: da Gaze: da Canalizare: da Zona de amplasare: Terenul este situat la intrarea in comuna Calinesti. Pret: 48000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-10-25

[ Agentie Imobiliara ]
w

Teren 7.500 mp, Valea Mare, Arges
Imobilul este format din teren extravilan in suprafata de 7.500 mp, din care: - 1.325,97 mp vie - 3.343,31 mp livada - 2.707,95 mp padure Caracteristici topografice: amplasamentul este pe axa nord-sud, cu vedere la nord, teren usor in panta, cu forma regulata dreptunghiulara Utilitati: Electricitate: da Apa: da Canalizare: da Gaze: da Zona de amplasare: Terenul este situat in orasul Stefanesti - sat Valea Mare, pe strada Liviu Rebreanu. Apropiere de centrul orasului Stefanesti: 1500 m Pret: 47000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-10-22

[ Particulari ]
Glambocu

Teren 6641 mp, Glambocu, Arges
Imobilul este format din teren intravilan in suprafata totala de 6641 mp. Terenul are forma dreptunghiulara, morfologie usor in panta. Accesul se face din Str. Rotaresti prin drum comunal pietruit, cu acces din drum de piatra in zona inalta a satului Glimboc Deal, la limita padurii si a zonei de case. Utilitati: Electricitate: da; Apa: da; Gaze: da; Canalizare: nu. Zona de amplasare: Imobilul este situat in Comuna Glambocu, Jud. Arges, la aprox. 10 km de municipiul Pitesti. Pret: 85000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2018-10-19

[ Particulari ]
Exercitiu

promovare SC Annabella SRL
Va rugam sa vizitati si sa cumparati produse de la magazinul #Annabella# care se va deschide pe strada Exercitiu langa fostul restaurant #Carpati# sau magazinul #Modern# si langa Rolast incepand cu data de aproximativ 10-15 decembrie 2017. Aici ii acordam clientului si nevoilor sale o importanta deosebita si facem o prioritate din a ne aproviziona cu cele mai proaspete produse din propriile sere Raureni.
Telefon: anunt expirat
Data: 2017-11-22

[ Particulari ]
Stefanesti

Particular vand teren intravilan Stefanesti Arges
Particular, vand teren intravilan Stefanesti, lotizabil, central, zona rezidentiala, la 4Km Pitesti, utilitati, pret 30 euro/mp. Acces din soseaua nationala Bucuresti - Pitesti.
Telefon: anunt expirat
Data: 2017-09-09

[ Particulari ]
Comuna Draganu, punct Zacatoar

Teren Comuna Draganu judet Arges
Vand teren intravilan, 1721 mp in comuna Draganu, punct Zacatoarea (1 km de Primaria Draganu) , rezidential, zona linistita la baza padurii cu deschidere 35 m la strada-asfalt, situat la 16 km de Peco Bascov. Este imprejmuit pe toate laturile cu gard si poarta la strada, apa la poarta, sant canalizat cu livada tanara pe rod (meri, pruni, gutui, visini, peri, ciresi), vie pe rod pretabila pentru bolta, cu 2 stalpi de iluminat in ambele colturi de la strada, imediat langa gard. Are cabanuta tip camping dotata cu 2 paturi si veranda, gratar din caramida, masa si banci din lemn si fier forjat. Terenul este situat pe straduta paralela cu soseaua Pitesti-Rm.Valcea, fiind ideal pentru viitoarea dvs locuinta linistita sau casa de vacanta. Terenul are documentatie cadastrala si carte funciara.
Telefon: anunt expirat
Data: 2017-08-21

[ Particulari ]
Balilesti

Teren cu livada de pruni si gradina Balilesti Arge
Vand teren in Comuna Balilesti, Sat Golesti, Jud. Arges, cadastru, toate utilitatile la poarta (curent electric, cablu TV, telefon etc.), cu posibilitate de trecere in intravilan si constructie casa de locuit, compus din: -455 m.p. curte - gradina (11,32 m deschidere); -7372 m.p. livada de pruni. Optional se pot achizitiona si 5000 m.p. padure situata in partea de Vest a acestui teren, la pretul de 2 euro/m.p. Balilesti este o comuna din judetul Arges situata la aproximativ 30 km nord fata de Pitesti si 4 km vest de localitatea Stalpeni, care se afla pe soseaua Pitesti-Campulung.
Telefon: anunt expirat
Data: 2017-06-06

[ Particulari ]
nucsoara

vand teren
Vand 4260 m.p. teren -livada, pretabil constructie,comuna Nucsoara, satul Gruiu, deschidere 12,5m la drumul principal( care urmeaza sa fie asfaltat),retea electrica, apa , la poarta, acces dublu, atat din nucsoara cat si din statiunea Bradet(cca1,5km),la cativa kilometrii de partia de ski Molivis. 4E/mp. neg
Telefon: anunt expirat
Data: 2015-12-12

[ Particulari ]
Suseni-Tutulesti-Odaeni

Teren Intravilan
Vand teren.Tutulesti-Suseni-25 km de Pitesti,apa curenta,curent electric,12 m deschidere,in fata iaz, Cu urmatoarea structura: -1865 mp intravilan,din care 661mp pentru curti, constructii. 3500 euro negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2015-10-22

[ Particulari ]
Zona Pini-Calea Dragasani

Iti sunt util....Cumpara-ma!
Vand teren 2500mp,deschidere 12m,zona Pini,iesirea din Pitesti spre Smeura,pretabil constructie.
Telefon: anunt expirat
Data: 2015-08-20

[ Particulari ]
Smeura, Str Prunilor

vand urgent teren 500mp la Smeura, la 2 min mers c
Vand teren 500mp la Smeura, str Prunilor,utilitati in zona la 50 mp, cadastru,intabulat, deschidere 12m, distanta max.1,8 km din Pitesti.Poziţie superba, liniste, zona rezidentiala.Pret negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2015-08-03

[ Particulari ]
Comuna Mihaiesti


Vand teren intravilan cu o suprafata de 2800 mp, in comuna Mihaiesti judet Arges. Terenu se afla la soseaua Pitesti-Campulung, langa bariera de cale ferata dinspre Radesti si are o deschidere la sosea de 19,3 m, lungimea 120, iar in capat sub forma de L a terenului inca 400mp intre cele doua case din partea stanga.
Telefon: anunt expirat
Data: 2015-02-21

[ Particulari ]
Teiu

Ferma de vanzare Com Teiu, Jud.Arges
Ferma se afla in comuna Teiu judetul Arges la 15km de Pitesti si 5km de autostrada A1 in dreptul km 85. Terenul intravilan are suprafata de 61.824mp,situat stradal cu o deschidere de 250m. Din suprafata totala, 3400mp reprezinta cladiri: 4 grajduri,5 fanare,4 silozuri si 2 fantani de mare adancime. Ferma este imprejmuita de gard din plasa. Incinta are transformator electric propriu, stalpi de iluminat,alei asfaltate. Terenul se poate folosi in orice alt scop, inclusiv pentru constructii civile.Drumul pana la incinta este asfaltat,iar terenul se afla la intrarea in sat, cea mai apropiata casa se afla la circa 100m. Terenul are cadastru, carte funciara si acte pentru fiecare anexa. Pret:3,5 euro/mp negociabil. Pentru mai multe relatii la tel: 0744.370.811 Enache Ionut
Telefon: anunt expirat
Data: 2015-02-06

[ Particulari ]
Com.Budeasa-Galasesti

Teren intravilan 2000 ml -pret 20 Eur/mp negociabi
Terenul este situat la sosea,are o deschidere de 28 ml,din care 1000m impresmuit cu gard de scandura,situat la cca 8km.de pitesti si 2 km de lacul de acumulare a raului Arges.Pe teren exista o constructie din caramida in supr. de cca 50 mp,peste care este un fanar din lemn pe toata suprafata.Utilitati;apa,curent electric,gaze si canalizare. lemn ca
Telefon: anunt expirat
Data: 2015-01-03

[ Particulari ]
culoarul Rucar Bran , Cheile D

zona superba
De vanzare teren pretabil pensiune sau casa de vacanta (exista momentan o cabanuta rustica din lemn de 16 mp p+1)in localitatea Valea Cheii, mai sus de Podu Dambovitei pe culoarul Rucar-Bran. Suprafata terenului este de 1.100 mp,la sosea cu deschidere de 51 m. Privelistea este superba. Utilitati: curent electric si apa.Pret 25 euro/mp negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2014-09-03

[ Particulari ]
Albesti de Muscel

Vanzare Teren in Albestii de Muscel
Oferta reala Persoana fizica din Bucuresti,vand teren 1535 mp intravilan in Albestii de Muscel - jud. Arges, la 12 km de Campulung Muscel. Zona cu multa vegetatie, peisaj deosebit, liniste, vedere superba spre munti. 49 euro / mp in total 75.215 euro. Usor negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2014-02-28

[ Particulari ]


Teren Stefanesti - Arges, la Soseaua nationala, la
Suprafata de 1435 m2, deschidere 14m. Disponibil imediat, zona de case noi foarte civilizata, la drumul principal (Soseaua Pitesti - Bucuresti nr. 105). Toate facilitatile: gaze, electricitate, contracte active; apa si telefon. Constructii existente: casa din caramida si beton cu o camera si bucatarie, pivnita, magazie din lemn. Teren plan, liber, cu cativa pomi. Proprietar, vanzare directa, fara comisioane. Pret 40.000 Euro 0731507800
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-06-20

[ Particulari ]


Vand teren in Stefanesti - Arges, langa Pitesti, g
Suprafata de 1435 m2, deschidere 14m. Disponibil imediat, zona de case noi foarte civilizata, la drumul principal (Soseaua Pitesti - Bucuresti nr. 105). Toate facilitatile: gaze, electricitate, contracte active; apa si telefon. Constructii existente: casa din caramida si beton cu o camera si bucatarie, pivnita, magazie din lemn. Teren plan, liber, cu cativa pomi. Proprietar, vanzare directa, fara comisioane. Pret 40.000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-05-10

[ Particulari ]


teren intravilan
Teren Curtea de Arges,intravilan in suprafata de 1090 mp format din 2 parcele de 545 mp fiecare situat pe strada Rm Valcea,judetul Arges.Zona este linistita,in plina ascensiune imobiliara,aproape de centrul orasului beneficiind de toate facilitatile(apa curenta,gaze,energie electrica si canalizare)
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-04-12

[ Particulari ]
Stefanesti

Vand teren in Stefanesti - Arges, la Soseaua natio
Suprafata de 1435 m2, deschidere 14m. Disponibil imediat, zona de case noi foarte civilizata, la drumul principal (Soseaua Pitesti - Bucuresti nr. 105). Toate facilitatile: gaze, electricitate, contracte active; apa si telefon. Constructii existente: casa din caramida si beton cu o camera si bucatarie, pivnita, magazie din lemn. Teren plan, liber, cu cativa pomi. Proprietar, vanzare directa, fara comisioane. Pret 40.000 Euro
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-04-07

[ Particulari ]
mioveni

VAND TEREN
vand 800mpteren intravilan sau doua loturi de 400 din 2012-03-12 si vand 700mp teren intravilan din 2012-03-05 NU MAI SANT VALABILE
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-02-25

[ Particulari ]
Domnesti

Arges com Domnesti 1966mp
Comuna Domnesti,intravilan,desc. 80m si latime 24m.Terenul se afla la intrare in com Domnesti pe partea dreapta,drum pietruit,la 100m distanta de asfalt,soseaua principala.Acte de proprietate,contract de vanzare-cumparare,Intabulare ,cadastru si certificat de urbanism,din care rezulta ca se poate construi.Rog seriozitate
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-02-06

[ Particulari ]
autostrada A1-com.Ratesti

VIND 6 HA INTRAVILAN
Vind 6 ha teren intravilan cu linie medie tensiune pe el,ideal Parc Fotovoltaic si/sau Hale.Acces din A1 -km 94.Are deschidere mare la DJ asfaltat.
Telefon: anunt expirat
Data: 2013-01-21

[ Particulari ]
ALBOTA


Vand teren Albota , 6,5 Km de Pitesti, aprox.500m de la DN 65 drum asfaltat , suprafete 500, 600, 670, 890, 1000, 750 mp situate la liziera padurii utilitati apa ,gaze, curent . Terenul este situat intre case ,deschiderea parcelelor fiind de minim 35 de ML. prima parcela avand deja contractele de bransament facute pentru electricitate si apa aceasta avand intrare directa din drum asfaltat.Pentru celelalte parcele este lasat drum de servitute de 7 ML pietruit. 21000 RON/500mp usor negociabil
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-12-06

[ Particulari ]
albota, pitesti

Vand teren Albota , 6,5 Km de Pitesti
Vand teren Albota , 6,5 Km de Pitesti, aprox.500m de la DN 65 drum asfaltat , suprafete 500, 600, 670, 890, 1000, 750 mp situate la liziera padurii utilitati apa ,gaze, curent . Terenul este situat intre case ,deschiderea parcelelor fiind de minim 35 de ML. prima parcela avand deja contractele de bransament facute pentru electricitate si apa aceasta avand intrare directa din drum asfaltat.Pentru celelalte parcele este lasat drum de servitute de 7 ML pietruit.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-11-30

[ Particulari ]
Nucsoara

Vand teren poiana deosebit
Vand teren poiana deosbit in Zona Nucsoara. Aici puteti beneficia pe langa frumusetea naturii si zona ecologica de inca un aspect extrem de important. Acela ca este singurul loc din europa unde se gaseste apa, care este apropiata de calitatea celei din tara Hunza. Suprafatele sunt mari si se vand parcelat de minim 300 mp. Pretul variaza intre 20 Euro/mp si 50 Euro/mp in functie de suprafata si este negociabil. Se poate si in rate. Detalii la 0725368480
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-11-07

[ Particulari ]
Imprejurimi

Vand padure 14ha in Budeasa, Arges
Vand padure in Budeasa, Arges (5km de Pitesti) total 14 ha din care 6 ha peste 80 ani, 8 peste 65 ani. Esenta tare fag stejar . 3300$/ha.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-10-16

[ Particulari ]
Vladesti

Vand teren Vladesti 1250 mp.
Vand teren Vladesti, 1250 mp, deschidere 12, din care 909 teren intravilan si 341 extravilan. Pret 12000 RON neg. Tel.: 0767.47.67.73
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-10-02

[ Agentie Imobiliara ]
Mun. Pitesti, Str. Depozitelor

Teren industrial Pitesti - 26 euro/mp
Terenul oferit spre vanzare are o suprafata de 9,475 mp si beneficiaza de o deschidere de 100.41 ml la un drum secundar, betonat. Terenul este imprejmuit partial cu gard din plasa si partial cu stalpi metalici. Amplasamentul face parte din zona industriala de nord a municipiului Pitesti. In imediata vecinatate se gasesc spatii industriale dar si zone comerciale, showroom-uri auto. Predomina spatiile destinate depozitarii si comertului cu materiale de constructii, produse aluminiu si PVC. Terenul se afla localizat in zona destructurata M4 - zona de activitati mixte-activitati comerciale, tehnice, profesionale, servicii colective si personale, cu inaltime medie(p+4), Utilitati: curent trifazic, canalizare, apa curenta, gaze. Pret: 26 euro/mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-09-26

[ Particulari ]
Domesti

Arges com Domnesti 1966mp - 10500 Euro
Comuna Domnesti,intravilan,desc. 80m si latime 24m.Terenul se afla la intrare in com Domnesti pe partea dreapta,drum pietruit,la 100m distanta de asfalt,soseaua principala.Acte de proprietate,contract de vanzare-cumparare,Intabulare ,cadastru si certificat de urbanism,din care rezulta ca se poate construi.Rog seriozitate
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-09-23

[ Agentie Imobiliara ]
Campulung

vand teren valea mare
Vand teren situat in Valea Mare in zona Valea Foii, in suprafata de 2615 mp situat in zona linistita cu peisaj frumos ideal constructie locuinta sau casa de vacanta . Pe teren trece un parau de munte, in partea din fata la strada terenul are 893 mp cu o deshidere stradala de 24 ml si in partea din spate peste parau are 1722 mp.Terenul are utilitati curent electric, apa, canalizare .Gazele se preconizeza a ajunge in zona respectiva in aproximativ un an. Pretul este de 8 e/mp sau 21000 e pret total.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-08-31

[ Particulari ]
Dacia Center

La bulevardul Dacia, teren superb
Vand 880mp teren intravilan Mioveni, cu o deschidere de 12m la bulevardul Dacia si alta deschidere de 12, 5m la strada din spate. Are absolut toate utilitatile atat in fata cat si in spate. La 700m de teren se afla supermarket Lidl, Penny, si benzinaria OMV, la 300m se afla in constructie bazinul olimpic scolar, sala sporturilor; peste drum se afla un cochet parc de relaxare, ideal pentru jogging sau plimbat cu bicicleta . Deci este intr- o zona deosebita prin facilitatile care se gasesc la o distanta mica de amplasamentul terenului. Terenul este plat, poate fi folosit la orice activitate casnica sau economica; este imprejmuit in totalitate cu uluca de fag pe lati de stejar, cu bordura de beton si tevi de fier; are si o mica livada cu 5 pruni si 2 visini... Pretul este negociabil pornind de la suma de 67 euro pe mp. Actele sunt la zi inclusiv taxe, cadastru, impozit. Posibilitate PARCELARE 440mp deoarece are doua deschideri fata si spate!!!!
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-08-10

[ Agentie Imobiliara ]
albota Morlovani

Vand teren Albota , Arges , 6,5 Km de Pitesti
Vand teren Albota , Arges , 6,5 Km de Pitesti undeva la 10 min de centrul Pitestiului de mers cu masina pe DN Pitesti-Craiova , suprafete 500, 600, 670, 890, 1000, 750 mp situate la liyiera padurii utilitati apa gaze curent. Terenu este situat intre case , prima parcela avand deja contractele de bransament facute pentru electricitate si apa aceasta avand intrare directa din drum asfaltat. Accept variante rezonabile pentru ambele parti. NEGOCIABIL
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-07-29

[ Particulari ]
teren

Teren de vanzare, intravilan, cu constructie, 500m
Teren intravilan situat la sosea, front stradal 18 m, zona montana, aflat la 3 km distanta partia ski Chilii, in suprafata de 500 mp, racordat curent. Pe teren se afla o constructie din boltari( S- 60 mp) pretabila modificare/transformare casa locuit/vacanta. Locatie: COMUNA MIOARELE, SAT COCENESTI, SOSEAUA PRINCIPALA NR. 82 (VECINATATE SCOALA PRIMARA COCENESTI). Pers.contact: Sucu Tudor: 0723 727 233
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-06-24

[ Particulari ]
mioveni

vand teren intravilan
vand 400m teren intravilan la iesire din Mioveni catre Racovita ,apa si canalizare in curte,curent tras,imprejmuit uluca de stejar,o cabana din lemn constructie 2011,pret 670 mil
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-06-13

[ Particulari ]
baiculesti zigoneni

teren petru casa
teren cu un peisaj deosebit,linga padure de salcimi, curent,apa,cablu,deschidere din douo parti,1800mp,pret super negociabil si in (2)rate.cadastru si plati la zi.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-05-31

[ Particulari ]
Domnesti

Arges com Domnesti 1966mp
Comuna Domnesti,intravilan,desc. 80m si latime 24m.Terenul se afla la intrare in com Domnesti pe partea dreapta,drum pietruit,la 100m distanta de asfalt,soseaua principala.Acte de proprietate,contract de vanzare-cumparare,Intabulare ,cadastru si certificat de urbanism,din care rezulta ca se poate construi.Pret 10800 euro, negociabil.Rog seriozitate
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-05-29

[ Particulari ]
Merisani

Vand teren intravilan
Vand teren intravilan in cea mai buna zona din Merisani Arges, foarte aproape de Primarie, drum, utilitati, zona de vile. 2600 mp in parcele. Pret 22e/mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-05-24

[ Particulari ]
Mioveni-Valea Stanii

VAND TEREN INTRAVILAN, MIOVENI-VALEA STANII !
VAND TEREN INTRAVILAN,PARCELE INTRE 500-1000 MP, CU GARD DIN BETON, TOATE UTILITATILE LA POARTA(APA,GAZE,CURENT,ETC.), POZITIE DEOSEBITA, ZONA MIOVENI-VALEA STANII ! PRET NEGOCIABIL, ACCEPT VARIANTE ! TELEFON : 0766471957
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-04-24

[ Particulari ]
MIOVENI

Vand teren 600mp cu temelie de casa si proiect p+m
Vand teren 600mp cu temelie de casa si proiect p+m,autorizatie de constructie,gard din beton cu porti din fier forjat,toate utilitatile la poarta(gaze,apa,curent,internet,telefon fix,cablu tv),pozitie superba,situat langa Mioveni,zona Valea Stanii ! Pret : 13400 euro sau variante ! Telefon : 0766471957 !
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-04-05

[ Particulari ]
pitesti

PITESTI 513 MP
PITESTI VIND 513MP EXTRAVILAN DIN CARE 220MP CURTI CONSTRUCTII, DESCHIDERE 18 ML, SITUAT IN PADUREA TRIVALE (SMEURA)LA 1,5KM DISTANTA DE RESTAURANTUL MAGIC CU CADASTRU NOU,CERTIFICAT DE URBANISM SI PROIECT CASA (P+ M) INCLUSE IN PRET.UTILITATI IN APROPIERE
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-04-04

[ Particulari ]
Satic, Rucar

Satic, Rucar 2 parcele de 2000mp si de 600mp
Judetul Arges, Comuna Rucar, Sat: Saticul de sus, (punctul lunca Zbarcestilor/valea Dambovitei), cu deschidere de 55 ml la Dambovita (latime rau ca. 8m), cu pod propriu, cale de acces si post de transformare in asociatie. De vanzare doua parcele vecine. 1. 2000mp cu deschidere de 55 ml la Dambovita 2. 600mp parcela vecina la est. Teren intravilan, scos din circuitul agricol, cu hotararea cosiliului local cu destinatie constructii cases de vacanta. Zona superba, terenul este situal la poalele rezervatiei naturale Piatra Craiului, la ca. 10 km de lacul Pecineagu. Detalii utile: Proiect existent aporobat pentru asfaltarea soselei pana la barajul Pecineagu.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-17

[ Particulari ]
Satic, Rucar

Satic, Ruca 2 parcele de 2000mp si de 600mp
Judetul Arges, Comuna Rucar, Sat: Saticul de sus, (punctul lunca Zbarcestilor/valea Dambovitei), cu deschidere de 55 ml la Dambovita (latime rau ca. 8m), cu pod propriu, cale de acces si post de transformare in asociatie. De vanzare doua parcele vecine. 1. 2000mp cu deschidere de 55 ml la Dambovita 2. 600mp parcela vecina la est. Teren intravilan, scos din circuitul agricol, cu hotararea cosiliului local cu destinatie constructii cases de vacanta. Zona superba, terenul este situal la poalele rezervatiei naturale Piatra Craiului, la ca. 10 km de lacul Pecineagu. Detalii utile: Proiect existent aporobat pentru asfaltarea soselei pana la barajul Pecineagu.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-17

[ Particulari ]


Vand Ferma
Vand ferma loc Teiu, Jud. Arges, in suprafata de 62. 000 mp. Ferma este imprejmuita cu gard din plasa, dispune de 3 hale pentru crestere vite, 4 silozuri, 1 transformator electric propriu in stare de functionare, stalpi de iluminat, drumuri betonate, constructie pentru paznic, fanatana proprie, canalizare. Tot terenul este construibil si halele pot servi ca depozite. Terenul are cadastru, carte funciara si acte pentru fiecare anexa. Pret 250000 euro. Peroane de contact: Enache Ionut: 0744. 370. 811 Enache Stelian: 0744. 529. 387.
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-17

[ Particulari ]
pitesti

PITESTI 513MP
PITESTI VIND 513MP EXTRAVILAN DIN CARE 220MP CURTI CONSTRUCTII, DESCHIDERE 20ML, SITUAT IN PADUREATRIVALE (SMEURA)LA 1,5KM DISTANTA DE RESTAURANTUL MAGIC CU CADASTRU NOU SI PROIECT CASA (P+ M) INCLUSE IN PRET.UTILITATILE SE AFLA IN APROPIERE
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-03-06

[ Particulari ]
prislop

de vinzare
vind pamat cu suprafata totala de 7100 mp cu deschidere de 16 mp cu o casa batrineasca facuta din caramida,pamintul este sitoat la strada si dispune de lumina,canalizare si apa,contact pe adresa de meil riciu_drog@yahoo.com
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-02-27

[ Particulari ]
RUCAR

CENTRAL. cu panorama exceptionala
RUCAR, particular vand 1.043 mp. teren situat in intravilan, scos din circuitul agricol in zona de vile-pensiuni ( noua ) a localitatii Rucar pe strada Scarisoara la distanta de 150m. de DJ 73, culoarul Bran Rucar Dragoslavele cu panorama exceptionala
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-24

[ Particulari ]
mioveni /racovita

vand teren intravilan
vand teren intavilan 400m,imprejmuit cu uluca de stejar,porti fier forjat,curent tras,apa si canalizare in curte,cabana din lemn 26m constructie 2011.pret 50euro/m
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-14

[ Particulari ]
mioveni/racovita

vand teren
vand teren la iesire din mioveni catre racoviata 400m imprejmuit,curent tras,apa,canal in curte+o cabana construtie 2011 din lemn 26m; pret 55euro/m
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-11

[ Particulari ]
pitesti

PITESTI VIND 513MP
PITESTI VIND 513MP EXTRAVILAN DIN CARE 200MP CURS CONSTRUCTII, DESCHIDERE 20ML, SITUAT IN PADUREATRIVALE (SMEURA)LA 1,5KM DISTANTA DE RESTAURANTUL MAGIC CU CADASTRU NOU SI PROIECT CASA(P+ M) INCLUSE IN PRET
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-09

[ Particulari ]
Parvu Rosu

Vand teren extravilan Parvu Rosu 15860 m2
Teren extravilan 15.860 la 5 euro/ m2 neg. VAND TEREN - suprafata 15.860m2, deschidere 52,06m, cadastru, Parvu Rosu la drumul judetean 659A Bradu-Costesti (la 17 km Pitesti). Posibilitate parcelare (cadastru alcatuit din 2 parcele); UTILITATI
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-08

[ Particulari ]
AUTOSTRADA BUCURESTI PITESTI

VAND TEREN 6,5 HA AUTOSTRADA BUCURESTI PITESTI KM
VAND TEREN 6,5 HA AUTOSTRADA BUCURESTI PITESTI KM 92 INTRE WDP SI REGIS , DESCHIDERE 91 M IN AUTOSTRADA, CAI DE ACCES PE AMBELE CAPETE ALE TERENULUI DIN CARE CEA DE LA AUTOSTRADA ESTE ASFALTATA ,posibilitati gaze curent, TERENUL ESTE LA 8 KM DE PITESTI
Telefon: anunt expirat
Data: 2012-01-07

[ Particulari ]
Zona Topoloveni , comuna Dobre

Vand teren intravilan
Vand teren intravilan in jud Arges , zona Topoloveni , comuna Dobresti pozitionat la strada principala (asfaltata) 3000 m2 din care1500 m2 livada cu meri si pruni si 1500m2 teren arabil , avand latimea de 30 ml. Telefon 0743130870
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-12-18

[ Particulari ]
mihaiesti,Valea Popii(Siliste)

vand casa batranesaca 1955/3cam.anexe/teren
vand CASA in com.Mihaiesti,sat Valea Popii,zona Siliste,din compusa 3cam+bucatarie/anexe 1955,acoperis TIGLA si TEREN 3400mp cu acces asfalt de 26m/anexe/UTITATI/Pret.9eur/mp VARIANTE 0721204217
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-12-11

[ Particulari ]
albota

schimb teren albota
schimb teren 1200mp in com albota la 5 km de iesirea din pitesti,4km de baumax pitesti,cu toate utilitatile(apa, gaze,curent,tel,cablu) pret mediu pe mp in zona albota este de 17euro. Schimb cu teren 4000-5000 pe transfagarasan,zona cu priveliste frumoasa
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-11-29

[ Particulari ]
pitesti,targul saptamanal

vand teren
vand teren zona targul saptamanal,460 mp,apa+canal in curte,gaze si curent la 17m distanta,imprejmuit pe trei laturi din care 2 laturi cu gard nou,45 euro/mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-11-24

[ Particulari ]
Campulung

Teren casa vacanta Marcus - Campulung
Terenul, cu suprafata perfect orizontala, are o pozitie excelenta pentru o casa de vacanta, fiind situat intr-o zona inalta cu vedere panoramica, intr-un ambient rustic si o atmosfera enervant de linistita, aproximativ 5km / 10 minute cu masina din centru
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-11-05

[ Particulari ]
Stefanesti - Vale

Vand padure FAG in Stefanesti - Arges
Vand 2 Ha padure FAG in zona Stefanesti vale - Arges. Ofer titlu de proprietate. Pret negociabil. 0735871855 0722852690
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-10-21

[ Particulari ]
Parvu Rosu

oferta teren extravilan 17km de Pitesti
Teren extravilan 15.860 la 5 euro/ m2 neg. VAND TEREN - suprafata 15.860m2, deschidere 52,06m, cadastru, Parvu Rosu la drumul judetean 659A Bradu-Costesti (la 17 km Pitesti). Posibilitate parcelare (cadastru alcatuit din 2 parcele); UTILITATI
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-10-16

[ Particulari ]
MIOVENI

VAND PARCELE DE TEREN IN VALEA STANII, LANGA MIOVE
VAND PARCELE DE TEREN DE LA 500 MP IN SUS, IN LOCALITATEA VALEA STANII, LA 2 KM DE MIOVENI, TOATE UTILITATILE, GARD BETONAT DIN CIMENT INALT (2,5 M), POZITIE DEOSEBITA ! TELEFON : 0766471957 !
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-28

[ Particulari ]
calinești (vale)

vînd teren
vînd teren intravila 2300 m2 + extravilan 2500 m2, ambele terenuri au cadastru. Terenul intravilan are apă curentă, gard nou (septembrie 2011)o parte din stâlpi beton (producție proprie) plasă de sârm
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-26

[ Particulari ]
sat cornatel

vanzare terenuri
vand casa veche cu terenuri aferente,6000 mp in sat cornatel,com.buzoiesti jud.arges.tel. disponibil din 05oct2001.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-20

[ Particulari ]
zona de constructii case cu ve

vand teren 1520mp com, Bascov- Uiasca intrare din
Vand teren intravilan, 1520mp, deschidere 23 m fatada si 22 m spate proprietate cu vecinatate padure. Utilitati existente in zona: en.ele si apa curenta. Cadru natural deosebit, constructii existente in vecinatate. Localizat la 3 km de Bd. N. Balcescu,Pit
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-09-02

[ Particulari ]
Poduul Dambovitei

Teren 1200 m.p toate utilitatile
Vand teren cu priveliste superba Podu Dambovitei, 1200 m.p. absolut toate utilitatile pe teren: curent, apa, fosa septica, drum de acces propriu direct din culoarul Rucar-Bran. 20.000 euro, ocazie!
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-29

[ Particulari ]


SUPER OFERTA VAND TEREN
Super oferta Vand teren pitesti 2000mp D=20m in SPATELE DIRECTIEI APELOR ROMANE. La jumatate din pretul zonei.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-24

[ Particulari ]
Com. Balilesti

Vand teren
Vand teren, 14 ha, extravilan format din livada, arabil, balta cu peste, zavoi cu deschidere la sosea si marginit de rau.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-20

[ Particulari ]
Aref, loc.Curtea de Arges

Vanzare teren
Vand teren 700mp, deschidere 20m, stradal, utilitati, zona turistica, aprox.1000m de cetatea Poienari, la iesirea din comuna Aref.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-08-03

[ Particulari ]
Nucsoara

Vand teren + casa in constructie 40000 euro
Teren 1300 m, deschidere la strada 16m, teren la strada + casa inceputa, construita pana la primul nivel, din piatra de stanca cu arhitectura deosebita. Utilitati: curent, apa+canalizare la poarta. zona turistica
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-28

[ Particulari ]
Aref, localitatea Curtea de Ar

Vanzare teren
Vand teren 700mp, deschidere 20m, stradal, utilitati, zona turistica, aprox.1000m de cetatea Poienari, la iesirea din comuna Aref.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-22

[ Agentie Imobiliara ]
Centrala

Agentia Domina Imobiliare din Tg-Jiu vinde
Agentia Domina Imobiliare din Tg- Jiu vinde Teren intravilan, situat in Tg- Jiu strada Tudor Vladimirescu, suprafata 650 mp, deschidere 18 m, zona linistita, toate utilitatile. Pret 97000 Euro negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-07-14

[ Particulari ]
Campulung

Ocazie vanzare teren intravilan Campulung
Teren intravilan situat la sosea, front stradal 22m, zona montana, aflat la 3 km distanta partia ski Chilii, in suprafata de 600 mp, utilitati: racordat curent, apa.Pe teren se afla o constructie din boltari,pretabila modificare/transformare casa loc
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-06-27

[ Particulari ]
Rucar

Teren superb 6,7 ha Rucar
De vanzare teren de 67000 mp. Terenul este situat in localitatea Rucar judetul Arges. Terenul este amplasat intr-o zona superba, probabil una din cele mai frumoase din localitatea Rucar. Terenul este in forma de dreptunghi amplasat intr-o zona de
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-06-20

[ Particulari ]
Aninoasa

Vand teren ideal pensiune
Vand teren ideal pensiune sau casa de vacanta in comuna Aninoasa, judetul Arges, la aproximativ 40km de Pitesti, 15 km de Campulung Muscel. Suprafata totala - 3200mp. Deschidere la drum asfaltat - 29ml. 2200mp din suprafata totala este in urcar
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-06-16

[ Particulari ]
Comuna Bogati

Vand Teren Intravilan
Vand 2200 teren intravilan, cu deschidere 15m,la soseaua principala a Comunei Bogati din Judetul Arges.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-06-08

[ Agentie Imobiliara ]
Pitesti

Teren intravilan ocolitoare Pitesti
Teren intravilan langa ocolitoarea Pitesti si parcul auto second hand, suprafata 40.600 mp, front stradal 140 m, toate utilitatile, pret 15 e/mp, acces la teren din 2 parti, pretabil pentru Peco sau alte activitati comerciale.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-06-05

[ Particulari ]
MIHAESTI

teren INTRAVILAN
TEREN CASA INTRAVILAN ARGES PROPRIETAR VAND 1000 MP TEREN INTRAVILAN IN COMUNA MIHAESTI JUDETUL AREGES , SUPRAFATA PLANA , LANGA PARCUL DENDROLOGIC MIHAESTI , 20 M DESCHIDERE LA DRUM ASFALTAT , LA 100 M DIN SOSEAUA PRINCIPALA PITESTI CAMPULUNG ,
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-30

[ Particulari ]
varianta DN65 -autostrada A1

vand 5 000 mp
vand 5 000 mp teren in zona rest.EUROPA-platoul din spatele BAUMAX 400 m utilitati gaze,apa ,curent aproape;doua cai de acces-din varianta A1 si din DN 65 pitesti-craiova,propietar,carte funciara etc,
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-26

[ Particulari ]
REST.EUROPA varianta A1 spate

TEREN
vand 5 000 mp teren in spate Baumax la 400 m;acces din varianta A1 si din DN 65;propietar,carte funciara;pret convenabil;
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-25

[ Particulari ]


vanzare teren Curtea de Arges
Vand teren intravilan cu cadastru si intabulare inprejmuit cu gard din beton cu mozaic si plasa sudata si plasticata de culoare verde,situat in apropierea Manastiri Mesteru Manole din Curtea de Arges.Suprafata 400mp cu toate utilitatile si proiect de casa
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-11

[ Particulari ]
Mosoaia

Vand 4500 mp teren Mosoaia, jud. Arges
Vand teren 4500 mp (4600 reali), 8 km distanta de Pitesti, utilitati la poarta, gaze, curent, apa, deschidere 22 m la drumul comunal si 47 m la Padurea Trivale. Terenul este compus din teren pentru casa aproximativ 1500 mp si livada (pruni, nuci, c
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-05-08

[ Particulari ]
Poienarii de Muscel

Renunt la el cu strangere de inima
Bucurestean vand teren 1535 mp intravilan in Poienarii de Muscel-jud. Arges, la 15km de oras si 2 km de partia de schi. Peisaj deosebit, liniste, vedere superba spre munti. La 400 m din drumul pincipal, acces pe drum pietruit, terenul are deschidere 28 m,
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-04-12

[ Particulari ]
Cateasca

Vand URGENT
Vand URGENT! Teren pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti la km 98 la intrarea in Pitesti dinspre Bucuresti, la 7-8 km de METRO. Acces direct din autostrada, utilitati in apropiere. Deschidere la autostrada 36 ml. Terenul se afla langa pasarela. Suprafata tot
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-25

[ Particulari ]
Balilesti sat:ulita

teren
Teren intravilan, loc compact UTILITATI Apa, electricitate, ZONA: zona este retrasa intr- un sat din apropierea drumului Bucuresti- Brasov LOCALITATE Comuna balilesti sat: ulita APRX: 25km pana la pitesti SUPRAFATA 800mp teren drept construibil zona
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-10

[ Particulari ]
BRADU DE SUS

VAND TEREN
VAND TEREN 5425 MP SITUAT IN VECINATATEA CARTIERULUI DE VILE DIN BRADU DE SUS. PRET MP 20 EURO
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-03-07

[ Particulari ]
Campulung

Teren intravilan langa C- lun AG si in rate
13834mp la 2km de C-lung in Bughea de sus, parcelabil, cu toate utilitatile zonei,zona de munte foarte frumoasa departe de polure cu aer curat. TERENUL MERITA VAZUT!! CEL MAI MIC PRET DIN ZONA!!!
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-25

[ Particulari ]
Poienarii de Muscel

Oferta reala
Persoana fizica din Bucuresti,vand teren 1535 mp intravilan in Poienarii de Muscel - jud. Arges, la 12 km de Campulung Muscel. Zona cu multa vegetatie, peisaj deosebit, liniste, vedere superba spre munti. Aproximativ la 400 m din drumul judetean, acces pe
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-24

[ Particulari ]
bunesti-malureni

VAND TEREN 7250MP INTRAVILAN+EXTRAVILAN
Terenul are 7250mp, este situat in satul Bunesti comuna Malureni compus din 1000 mp intravilan deschidere 20/20 + diferenta de 6250 extravilan. Terenul are dubla deschidere pe lungul terenului si un capat de 20m la DJ Pitesti-Bradet. A treia deschi
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-13

[ Particulari ]
stalpeni

teren vanzare arges pret 6000 euro
vand teren 1300 mp in com stalpeni jud arges zona deosebita posibilitate apa gaz si electric zona locuita in special de oameni din bucuresti (avocat arhitect...)zona usor accesibila linistita
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-13

[ Particulari ]


teren cu livada
Vand teren cu pomi (livada meri si pruni) suprafata 13500 mp, pe care este amplasata constructie din anul 1960 cu camere locuibile si magazie, zona de deal, langa padure, 30 km Pitesti, pret 3.5 euro/mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-08

[ Particulari ]
Parvu Rosu

Teren extravilan 15.860 la 10 euro/ m2 neg.
VAND TEREN - suprafata 15.860m2, deschidere 52,06m, cadastru, Parvu Rosu la drumul judetean 659A Bradu-Costesti (la 17 km Pitesti). Posibilitate parcelare (cadastru alcatuit din 2 parcele); UTILITATI : apa, curent, cablu TV, internet, telefon fix. In
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-02-06

[ Particulari ]
grui

Vind teren in suprafata de 2000mp.
Vind teren in suprafata de 2000mp, cu deschidere de 25m/80m, cu cale de acces din ambele parti este drum, zona deosebita. Accept si variante cu auto + diferenta.
Telefon: anunt expirat
Data: 2011-01-18

[ Particulari ]
Cmuna CEPARI,Satul URLUEȘ

LIVADA CU MERI PE ROD
Vând 9391 mp teren intravilan in Comuna CEPARI,Satul URLUEȘTI,str.BUDEȘTI la prețul de 3 Euro pe mp cu negociere.Terenul este plasat in centrul satului intravilan la 50 m de drumul asfaltat din sat pe drumul(strada)spre BU
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-21

[ Particulari ]
Arges

Vanzare teren in Vladesti - Arges
Vand teren situat in zona de deal, suprafata 12.000 m2 din care 2.500 m2 intravilan, pozitie buna pentru constructie casa, acces la curent electric, deschidere catre drum principal, dar si spre padure. 3 euro/m2 Pot fi contactat la Telefon: 0748.875.6
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-11-01

[ Particulari ]
Arges

Vanzare teren in Vladesti - Arges
Vand teren situat in zona de deal, suprafata 12.000 m2 din care 2.500 m2 intravilan, pozitie buna pentru constructie casa, acces la curent electric, deschidere catre drum principal, dar si spre padure, pot fi contactat la
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-10-30

[ Particulari ]
trivale-smeura

ideal pentru casa viselor tale!!!!!
vand teren,suprafata 550 mp,deschidere 27 m.terenul este situat langa gradinita "UNIVERSUL COPILARIEI",din cartierul de vile si dispune de toate utilitatile.pretul este de 110 euro/mp,usor discutabil.pentru informatii tel 0742992396,0728879731
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-10-19

[ Particulari ]
km.85 langa autostrada Buc-Pit

teren de vanzare
4 ha teren agricol plat cu acces direct din ambele sensuri printr-un drum pietruit la autostrada.Terenul este pozitionat paralel cu autostrada la aproximativ 80m de aceasta.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-10-11

[ Particulari ]
Poienarii de Muscel

Teren pentru constructie casa de vacanta
Persoana fizica,vand teren 1535 mp intravilan in Poienarii de Muscel - jud. Arges, la 15km de mun. Campulung Muscel. Zona de deal, multa vegetatie, peisaj deosebit, liniste, vedere superba spre munti. Aproximativ la 500 m din soseaua comunala, acces pe d
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-10-07

[ Particulari ]
Parvu Rosu

vand urgent teren
VAND TEREN - suprafata 15.860m2, deschidere 52,06m, cadastru, sat Parvu Rosu la drumul judetean 659A Bradu-Costesti ( la 17 km Pitesti). Posibilitate parcelare(cadastru alcatuit din 2 parcele); UTILITATI : apa, curent, cablu TV si internet. In curand
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-10-03

[ Particulari ]
Rucar, Arges

vanzare teren Rucar,Arges
Terenul este situat in amonte de comuna Rucar (7km), la poalele muntilor Draganul si Mara, una din limtele terenului fiind data de paraul Rausor. Utilitati; curent electric Exista drum de acces la teren pietruit, in curs de asfaltare. Ideal pentr
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-25

[ Particulari ]
Curtea de Arges

Vand teren in localitatea Tutana - negociabil
Vand teren in localitatea Tutana, comuna Baiculesti. Suprafata 7500 metri patrati din care 3500 teren impadurit, la 150 de metri de soseaua principala. Este situat la 14 km de localitatea Curtea de Arges si la 23 km fata de Pitesti. Pret 5 euro/metru p
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-09-14

[ Particulari ]
Bolintin Vale

Vand teren Bolintin Vale
Vand teren intravilan de 1600 mp din care 1100 este livada si pe 500 m este o constructie. Sola 13 12e mp Mai vand si un teren extravilan de 1ha inspre Ogrezeni cu deschidere de 10m - 15 e
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-25

[ Particulari ]
LUNCA CORBULUI

2 EUROmp IN LUNCA CORBULUI
LA 25KM DE PITESTI PE DN CE LEAGA PITESTI DE CRAIOVA PARCELE INTRA VILAN INTRE 1500-SI4500MP +UNA EXTRAVILAN LA IESIREA DIN LOCALITATE DE 12000MP PRET 2 EURO/MP
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-25

[ Agentie Imobiliara ]
poalele muntelui Negoiu

teren in Salatrucu-5040mp.
Terenul este plan,are toate utilitatile,mai putin gaze.Acces din sosea si la riul Topolog.Ideal pt.pensiune sau case de vacanta. Pret negociabil=12 euro.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-18

[ Agentie Imobiliara ]
Leresti

Vand Padure conifere
Vand padure conifere in picioare (cu tot cu teren) 140 Ha. Este parcelata, intabulata, toate actele de proprietate si cca 80% din ea are peste 110 ani. Mai multe detalii la telefon. Pret negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-16

[ Particulari ]
intravilan

vand teren
Teren intravilan situat la sosea, front stradal 22m, zona montana, aflat la 3 km distanta partia ski Chilii, in suprafata de 600 mp, utilitati: racordat curent, apa.Pe teren se afla o constructie din boltari,pretabila modificare/transformare casa locuit/v
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-16

[ Particulari ]
Lunca Corbului

teren in LUNCA Corbului foaret avantajos
LA 24 KM DE PITESTI PE DN 39000 mp parcelati in mai multe parcele de la 1500 pana la-5000mp intravilan locuri de casa (17000mp)pe una din parcele este si o casa batraneasca (demolabila) cvu apa curent,...etc iar 12000mp extravilan la limita cu locali
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-11

[ Particulari ]
Stroesti

Teren Stroesti 4520 mp.
Teren zona linistita, la iesire din satul Stroesti, cu acces la drumul principal (spre Bradetu/Curtea de Arges) si iesire la padurea ocolului silvic. Acces la curent electric. 4520 mp. 7 euro / mp. negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-04

[ Particulari ]
Balilesti

Balilesti, teren 8800 mp langa padure, zona superb
Vand teren 8800 mp langa padure in Balilesti (Arges), zona superba si linistita. Deschidere 190m la drum. Ideal case de vacanta sau pensiune. Se ajunge intr-o ora de la iesirea din Bucuresti, circuland pe A1, DN73 si DJ. Alternativa la valea Praho
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-08-01

[ Particulari ]


vand teren arges teiu
VAND teren teiu,judetul arges, 26 km de pitesti ,8 hm de autostrada,drum asfaltat. terenul are 5400m2, deschidere de 25m2. terenul este parcelabil intravilan. are o constructie batraneasca reconditionata din caramida,aceasta avand 50 m2. in curte exista u
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-26

[ Agentie Imobiliara ]
Draganu - 7 Km de Pitesti

10.000 m.p. Intravilan+Extravilan Draganu, 1,6-1,8
Teren intravilan + extravilan, padure, com. Draganu, jud. Arges - Suprafata 10.000 m.p. din care 3000 m.p. Intravilan si 7000 m.p. extravilan - Curent electric - la 1500 m de DN Pitesti Rm. Valcea - drum de acces comunal, deschidere 50 m. Tel
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-11

[ Particulari ]
DARMANESTI ARGES

TEREN DARMANESTI ARGES
TEREN DARMANESTI ARGES INTRAVILAN SUPRAFATA 7400MP DIN CARE 2500 MP LIVADA PRUNI PRET 2 EURO MP NEGOCIABIL
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-06-04

[ Particulari ]
Calinesti

Vand teren + hala productie
Imobil format din curte betonata 600 mp , hala productie 120 mp , teren 4400 mp (total 5000 mp) Situat in comuna Calinesti jud. Arges la o distanta 800 m de primarie , 12 km de Pitesti, 4km de oras Stefanesti , toate utilitatile :apa , curent , gaze. Co
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-25

[ Particulari ]
teren zona montana

vand teren zona montana pt casa de vacanta
in zona montana ideal pentru casa de vacanta in suprafata totala de 15300 mp,din care 8700 mp teren si 6700 mp padure,deschidere stradala de 175 metri liniari,terenvand teren ul este situat la 2 km de manastirea Robaia,utilitati:curent,cablu tv,tel
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-17

[ Particulari ]
Stefanesti

Vand teren Stefanesti, 7 km de Pitesti, Arges
Terenul se afla in loc. Stefanesti, la 7 km de Pitesti, Jud. Arges. Se afla in cadrul Mosiilor Golestilor si Bratienilor, la poalele viilor Goleasca din Statiunea vini-viticola Stefanesti. Pe strada Goleasca, la 300 m de DN7. Suprafata 1000 mp, cu d
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-16

[ Particulari ]
CULUARUL RUCAR -BRAN

TEREN VANZARE -CULUARUL RUCAR-BRAN
DAMBOVICIOARA- jud. Arges:7500 mp teren F.B.pt.construirea caselor de vacanta, complex turistic., Drum nemoderniz. aprox.1,5km cu intrare din D.N.73 C-lung-Brasov, în pct.Dealul Sasului.Priveliste superba spre m-tii PIATRA CRAIULUI, Curent e
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-05-14

[ Particulari ]
Pitesti

Vand teren 2000 mp intravilan, com. Albota, jud. A
Vand teren 2000 mp + casa batraneasca in sat Cerbu, com. Albota, jud. Arges, zona de deal, neinundabila, la 12 km de orasul Pitesti si la 6 km de autostrada, foarte aproape de toate marile centre comerciale din zona. Pamantul este fertil si bun pentru a c
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-20

[ Agentie Imobiliara ]
zona vile stefanesti

super ocazie
vand teren de casa in sstefanesti,zona vile,1000m, deschidere 25 m,toata utilitatile[apa,gaze,curent]imprejmuit,porti din fier forjat,temelie pt garaj si proiect de casa ,curte cu pomi fructiferi.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-08

[ Particulari ]
stefanesti zona vile

merita vazut
vand teren stefanesti, str. drumul morii, 1000m, imprejmuit, porti din fier forjat, apa potabila, curent electric, proiect de casa, temelie garaj turnata, deschidere 25m, zona superba
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-08

[ Particulari ]
sat Geamana , comuna Bradu

Vanzare teren sat Geamana
Vand teren intravilan , sat Geamana , comuna Bradu la 900 m de Pitesti , intrarea dinspre B-dul Petrochimistilor , suprafata teren 800m2 platou si 900m2 vale , pret 40.000 euro negociabil .
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-04-04

[ Particulari ]
DR OETKER

SUPER OFERTA!!!
VAND TEREN IN CURTEA DE ARGES,ZONA DE NORD A ORASULUI SPRE BARAJUL VIDRARU,CU ACCES DIN DN7C,TOATE UTILITATILE LA STRADA,ZONA ESTE LINISTITA SI NU SE INVECINEAZA CU SCOLI,FABRICI SAU LINII DE INALTA TENSIUNE.SE VINDE INTREG PT FIRME ,DEPOZITE,ETC PT CARE
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-26

[ Particulari ]
Costesti Arges

Vind teren in Costesti Str Telesti
Vind teren in Costesti Str Telesti cu intrare din strada principala deschidere 15 metri,in suprafata de 1800Mp cu toate utilitatile apa,gaze,curent. Pe acest teren este o constructie de 124 Mp se vinde la un pret super bun , este pretabil de Casa s-au
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-24

[ Particulari ]
Intravilan Draganu

Vand teren Intravilan Draganu
Vand 2200 mp teren intravilan situat la 15 km. de Pitesti.Este amplasat pe cea mai pitoreasca si linistita vale din zona.Se numeste Dara.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-23

[ Particulari ]
Podu Brosteni

teren Podu Brosteni
2000 mp, la 10 min de Pitesti, desch 14 m,intre case, 10 km de la iesirea din Pitesti, curent si apa ( se lucreaza acum). 8 eur/mp neg.
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-22

[ Particulari ]
Pitesti

vand teren zona deosebita Pitesti
Teren 2000 mp intravilan Pitesti, front 41m, terenul se afla intr-un cartier rezidential, str. N. Peligrad, apa, canalizare, gaz, curent. Se intra din str. Razboieni, dupa sensul giratoriu aflat la intersectie cu str. Stadionului si str. Vasile Parvan a d
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-09

[ Particulari ]
Autostrada Bucuresti-Pitesti

Vand teren intravilan,2 ha la autostrada
Particular,vand 2ha, terenul este pe Autostrada Pitesti-Bucuresti, la 3 km de Pitesti pe Autostrada. Deschidere la autostrada 63m liniari, curent electric la 500m de teren,forma regulata, plat, are intrare din ambele sensuri direct din autostrada, pe
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-02-06

[ Particulari ]
Pitesti

Terenuri de vanzare Arges, Pitesti, Mioveni, Campu
1. Teren Autostrada Bucuresti-Pitesti,langa Pitesti, 18.333 mp, cu acces din autostrada, inclusiv toate directiile, util pentru statie livrare combustibili, parcare, restaurant, hotel, motel , hala industrila, service auto, Cateasca, in dreapta autostrazi
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-29

[ Particulari ]
Campulung Muscel

Intravilan 3600 m2
3600 mp , deschidere 37 ml , canalizare , apa , energie electrica , gaze , stradal ! teren situat pe una din colinele ce imprejmuiesc orasul Campulung , cu vedere asupra intregului oras si a masivului Iezer . Ideal pentru locuinte vacanta , pensiuni . Pos
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-28

[ Particulari ]
Candesti , Com Albestii de Mus

8300 mp Candesti langa pastravarie
Vand teren situat langa pastravaria din Candesti invecinat pe partea vestica cu raul Bratia . Zona deosebita . 12 euro mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-26

[ Agentie Imobiliara ]
Nucsoara

Arges
Padure , 670 ha compusa din foioase , rasinoase , predomina fagul , virsta medie 80 - 150 ani , toate actele , 2700 E / ha 0721 240 317 Suprafata: 6700000mp
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-21

[ Agentie Imobiliara ]
Bucuresti

Teren langa lac Merisani
Vand teren in Merisani, Arges, 5000 mp, intravilan, din care ~2000 mp curti constructii; are deschidere 120 m la asphalt si 60 m la lac (plaja) ;zona superba deosebita (flancat de liziera de salcami iar vis-à-vis-padure) ; utilitati curent
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-20

[ Particulari ]
50 m de restaurantul La Cabana

sUPER TEREN
vAND 880MP TEREN INTRAVILAN MIOVENI, 2 INTRARI SEPARATE ATAT DIN BULEVARDUL DACIA CAT SI DIN STRADA, TOATE UTILITATILE ATAT IN FATA CAT SI IN SPATE, PRETABIL ORICE ACTIVITATE, SUPER POZITIE, ASFALT, ILUMINAT PUBLIC, ACTE LA ZI, CADASTRU, ETC URGENT!!
Telefon: anunt expirat
Data: 2010-01-03

[ Particulari ]
PARTICULAR

TEREN ZONA MUNTE
VREI LINISTE? 2300M INTRAVILAN CONSTRUIBIL CU UTILITATI, 125POMI FRUCTIFERI PE ROD,IDEAL PENTRU CASA VACANTA,TERENUL SE VINDE CU UN ADEVARAT FOISOR DIN BARNE DE LEMN,SI UN BALANSOAR SUPERB ,DACA NE INTELEGEM CONSTRUIM SI CASA
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-28

[ Particulari ]


vanzare teren
vand 7780 mp din care1800 casa batrineasca,restul livezi pruni si ciresi, posibitate de parcelare,pe dn7 Pitesti-Rm Valcea utilitati:apa curenta, cablu,curent,telefon,peisaj superb,paduri de stejar si brad in apropiere,drum usor accesibil,asfaltat.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-04

[ Particulari ]
Leordeni

cel mai frumos teren din arges
Vand teren Leordeni - intrarea spre Bogati, 15.000 m.p., deschidere 200 m.l., toate utilitatile la cca 40 m.l ( apa, curent, gaze, cablu, telefon ), zona pitoreasca, terenul este la marginea padurii, zona de case. Acces facil din autostrada. Accept unele
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-12-02

[ Particulari ]
Vanzari terenuri Arges

Vand teren intravilan
Vand 5500 mp teren intravilan, deschidere 20 m, plus 1700 m² padure in continuare situate intr-o zona de un pitoresc inedit Com. Poiana Lacului,satul Paduroiu Deal, Arges, la 15 km de Pitesti. Pretul terenului intravilan este de 10 Euro/m&sup
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-11-08

[ Particulari ]
Com.Aninoasa

Vand casa si teren Com.Aninoasa, Jud. Arges
Vand casa din caramida in suprafata de 53 mp impreuna cu teren in suprafata de 2300 mp situate in Com. Aninoasa, Sat Valea Silistii. Pret: 30.000 euro.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-10-21

[ Particulari ]
Leordeni

teren pentru casa vacanta
Vand teren Leordeni - intrarea spre Bogati, 15.000 m.p., toate utilitatile la cca 40 m.l ( apa, curent, gaze, cablu, telefon ), zona pitoreasca, terenul este la marginea padurii. Acces facil din autostrada. Accept unele variante cu imobiliare pites
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-09-25

[ Particulari ]
CAMPULUI

VANZARE TEREN
Vand teren Campului 412 mp ,plat,zona vile,12 min de mers pe jos de statia de autobuz complex 3, gard 2 laturi(vecini), apa pe teren, curent electric la poarta, gaze si canalizare la 30 m.Tine de Mosoaia-Smeura.3 drumuri de acces=din cartier Trivale,din c
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-09-23

[ Particulari ]
CAMPULUI

VANZARE TEREN
VAND TEREN 412 MP PLATOU CAMPULUI,plat ,zona vile , 12 min de mers pe jos de statia de autobuz, complex 3,gard 2 laturi(vecini), apa pe teren ,curent electric la poarta, canal si gaze la 30 m.Tine de Mosoaia-Smeura.Pret foarte bun sub orice oferta din zo
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-09-12

[ Particulari ]
Intravilan Draganu

vand teren intravilan
Vand 1200 mp teren intravilan situat la max.12 km. de Pitesti, com. Draganu, jud.Arges. Amplasat la 150 m de soseaua Pitesti - Rm. VALCEA pe o vale deosebita, cu verdeata si liniste.Utilitati: apa,en.electrica. Dara se numeste valea.Cautati-o si trageti
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-09-09

[ Particulari ]
com.albota,sat cerbu

vand teren
Vand 11400 mp din care 6000 mp intravilan la cca 200 de metri de soseaua Pitesti-Craiova,deschidere la strada 22 metri, cadastru facut,posibilitati: racordare apa potabila si curent electric.Pret 12 euro/mp negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-09-07

[ Particulari ]
arges

schimb prin vanzare
Schimb teren.Tutulesti-Suseni-25 km de Pitesti,apa curenta,curent electric,12 m deschidere,in fata iaz, Cu urmatoarea structura: -2376 mp intravilan,din care 661mp pentru curti, constructii,iar 1615 mp arabil; -6724 mp extravilan,in asociatia agricola
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-14

[ Particulari ]
Nucsoara

vand teren supr 4787mp
vand teren suprafata 4787 mp stradal,intravilan,pretabil pt constructii,priveliste deosebita din gradina se pot vedea majoritatea muntiilor de pe valea doamnei,livada(meri,pruni)cadastrru efectuat,posibilitati racordare curent electric,apa,telefonie fixa
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-08-11

[ Particulari ]
pitesti

vand teren la 18km de pitesti, Furduiesti
vand 18783 mp teren in Furduiesti - Ratesti cu casa batr., anexe si livada, utilitati, cadastru, carte funciara, 18 de Pitesti, la 2km de autostrada din care: 5164 mp intravilan si 13619 mp extravilan, 2,3 euro/mp - negociabil. deschidere - 26m la drumul
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-07-26

[ Particulari ]
Campulung Muscel

VAND 2.200 mp teren INTRAVILAN Campulung Muscel
Proprietar, VAND teren CAMPULUNG (AG), intravilan, toate facilitatile, Lot unic 2.200 mp, 85 metri deschidere la soseaua de centura 4 benzi, pe malul raului (langa supermarket Wolf). Drum de acces suplimentar si pe una din lateralele lotului. Pretab
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-07-13

[ Particulari ]
Pitesti

Vand teren in cartierul Gavana 2 strada Zamfiresti
Terenul este localizat in cartierul Gavana 2 din Pitesti pe strada Zamfiresti are toate facilitatiile, este ingradit si are o deschidere la strada de 95 de metri si o suprafata de 3200 de mp. Este un loc ideal pentru construirea unei constructii avand
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-07-08

[ Particulari ]
industriala

vind sau schimb,astept variante
5000mp,in stefanest la 800m din pitesti cu posibilitatea de a construi orice ca zona industriala,posibilitatea de racordare la utilitati,cadastru,carte funciara proprietar si astept oferte si variante
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-06-13

[ Particulari ]
campulung-muscel

TEREN DE VANZARE
Vand teren intravilan 1664 mp, zona f. buna pretabil o cabana pentru recreere, este situat langa partia de schii din chili , se mai afla un lac pentru doritori de pescuit, si o pestera la aproximativ 500 m., este asfaltat.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-05-20

[ Particulari ]
zona industriala

Vand teren in Albota
Vand teren stradal in Albota , intravilan , suprafata 14.800 mp, deschidere 148 m la soseaua nationala Pitesti - Albota , curent , apa , zona industriala pret 35 E/mp . Contact : Din Florea Telefon : 0744546562 : 0724546562
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-05-15

[ Particulari ]
B

SUPER OFERTA
Teren 980 mp in Leordeni ( Budisteni ) , zona linistita , cu o casuta din caramida ( nelocuibila ) . Pret 39000 RON neg. Accept si variante auto + diferenta .
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-04-09

[ Particulari ]
intravilan

vand 1200 mp teren intravilan,
Vand 1200 mp teren intravilansituat 14 km. de Pitesti, com. Draganu, jud.Arges.Zona deosebita.Amplasat la 250 m de soseaua Pitesti - Rm. VALCEA pe o vale deosebita, cu verdeata si liniste.Dara se numeste valea.Cautati-o si trageti singuri concluzii. Uti
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-04-02

[ Particulari ]
Podul Brosteni

Urgent-sub pretul zonei
Podul Brosteni, 2000 mp, desch 14 m la DN 65, la padure, intre case, se ajunge in 10 min din Pitesti( la 10 km de la iesirea din Pitesti), mult sub pretul zonei.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-03-20

[ Particulari ]
la iesire din Pitesti- in Albo

pretabil hale industriale
vand 1 ha teren la intrare in Albota,la DN 65,51 m deschidere,plan,pret negociabil.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-03-12

[ Particulari ]
Campulung Muscel

Teren la munte in Campulung Muscel,Bughea de Jos,
Vand teren, intravilan, construibil, 2 loturi invecinate 3300 mp si 2700 mp, in superbe zone montane, nepoluate, pentru construire pensiuni, case de vacanta, sau pentru investit. Sunt in zona municipiului Campulung Muscel (3 - 4 Km din oras) la o altitudi
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-02-18

[ Particulari ]


nucsoara loturi case de vacanta
terenul se afla in sat gruiu com nucsoara, este o livada de pruni, terenul este compus din unirea a doua curti, avand latimea de peste 30m si lungimea lotului in functie de cat vrea fiecare, accesul la loturi se realizeaza pe un drum de 3.5m pietruit, cu
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-02-13

[ Particulari ]
Pitesti, Suseni, cersani

VAND TEREN 6.000 mp, in PITESTI,SUSENI,CERSANI, 39
Vand teren 6.000 mp, intravilan, construibil imediat, aflat in zona de dezvoltare a municipiului Pitesti, Suseni, Cersani (12 km din centrul orasului), utilitati apa curenta, electricitate, canal, telefon, cablu TV, 30 ml deschidere la drum, situat la 100
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-30

[ Agentie Imobiliara ]
Rucar

Vanzare teren Rucar
Rucar, 23 hectare, extravilan, la cca. 100 m de drumul Rucar-Bran, electr. la marginea teren, platouri construibile aprox.40 din suprafata la cca. 2 km din Rucar se poate suplim cu 11 ha
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-30

[ Particulari ]
STANESTI-DOMNESTI

TEREN ZONA DE MUNTE
PARTICULAR VAND 2333M INTRE CASE IDEAL PENTRU CASA-DE -VACANTA,PENSIUNE,ETC.TERENUL SE AFLA INTRE CURTEA-DE-ARGES SI CAMPUL-LUNG,DIN BUCURESTI SANT 170KM. TERENUL ESTE INTRAVILAN ,ARE CADASRU-INTABULAT. TERENUL ARE 120 POMII FRUCTIFERI PE ROD
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-26

[ Particulari ]
nucsoara

vanzare teren construibil
zona de munte ,langa statiunea bradet,aproape de valea valsanului,numeroase izvoare minerale in zona vand 5000mp. teren pretabil pt orice tip de constructie, acces atat din bradet cat si din nucsoara,stadal,retea de electricitate ,apa,telefonie,cablu la p
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-24

[ Particulari ]
comuna Stefan cel Mare,jud.Arg

teren+constructie
vand teren 7000mp+constructie neterminata la iesirea din St.cel mare,apa curenta,electricitate.Terenul este situat pe drumul judetean ce leaga Pitestiul de Videle.Pret 70000euro. Telefon 0728328793
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-21

[ Particulari ]
Teren

Teren Nucsoara
Particular vand teren loc. Nucsoara,Jud Arges, supraf 15.000 mp sau 20.000mp.Terenul este inclus in Asociatia Soarelui si face parte din viitorul sat de vacanta Valea Soarelui Nucsoara.Zona cu investitii majore,in proiect partie ski, pensiuni,micro
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-20

[ Particulari ]
PITESTI, SUSENI, CERSANI

VAND TEREN 6.000 mp, in PITESTI,SUSENI, 39 E/mp TV
Vand teren 6000 mp,intravilan,construibil imediat,in zona de dezvoltare a municipiului Pitesti, Suseni, Cersani(12 km din oras), toate utilitatile,plat,neinundabil,cadastru,intabulare,urbanism,pentru parcelare si construire 10 locuinte,39E/mp TVA inclus.
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-16

[ Agentie Imobiliara ]
Com Nucsoara,sat Slatina,jud.A

Super oferta
Vand teren:19.400m2 in comuna Nucsoara, sat Slatina,jud.Arges cu iesire spre munti.Zona superba pentru agrement.Acest teren este inclus in "Asociatia soarelui Nucsoarei" si face parte din satul de vacanta care se va construi.Marele avantaj ale a
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-08

[ Particulari ]
Com Corbeni, zona de munte

Vand teren
Proprietar de terenuri in Com Corbeni ,jud Arges(situat la 10 km de Barajul Vidraru)construiesc case de vacanta la cererea si dupa placul clientului.Se achita la inceput un avans de 30% din valoarea terenului cat si din valoarea constructiei. Nu se percep
Telefon: anunt expirat
Data: 2009-01-02

[ Particulari ]
albota

parcele de teren in Albota
Vand Teren Albota parcele intre 500-800 m ,apa curent,asfalt, exista proiect pt gaze din 2009,zona foarte linistita intre case,pe drumul dinspre lacul de agrement la 7 km de pitesti,Pret este de 25 de eur neg.
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-12-14

[ Particulari ]
teren munte

CASA-VACANTA-CABANA
CASA-VACANTA-CABANA 2300M INTRAVILAN CONSTRUIBIL,PLAT CU POMI-FRUCTIFERI IDEAL PENTRU O CONSTRUCTIE ,SA UITI DE TOATA POLUAREA DIN ORASUL UNDE LOCUIESTI TERENUL ESTE INTRE CURTEA DE ARGES SI CAMPUL-LUNG,LA DRUM ASFALTAT PRET-13-EURO-M Telefon:
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-12-05

[ Particulari ]
Albota

Vand Parcele de teren albota
Vand suprafee 500-800 mp in com Albota 7 km din pitesti pana la locul terenului,utilitati asfalt,zona linistita pe drumul dinspre lacul de agrement,Cadastru,intabulat pret 29 eur neg
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-22

[ Particulari ]
valea mare pravat

vanzare teren valea mare pravat
Vand teren in suprafata de 3163 m, zona linistita, pitoreasca avand acces la cablu tv, apa, electricitate. Zona ofera un peisaj minunat, nu exista risc de inundatie sau alunecari de teren. Pe jumatate din suprafata se regasesc meri si pruni. Pret
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-17

[ Particulari ]
TEREN CONSTRUCTII

CASA-VACANTA-CABANA
2300M INTRAVILAN CONSTRUIBIL,PLAT CU POMI-FRUCTIFERI IDEAL PENTRU O CONSTRUCTIE ,SA UITI DE TOATA POLUAREA DIN ORASUL UNDE LOCUIESTI TERENUL ESTE INTRE CURTEA DE ARGES SI CAMPUL-LUNG,LA DRUM ASFALTAT PRET-13-EURO-M
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-10

[ Particulari ]


Ideal pentru weekend pentru Bucuresti si locuinta
Intravilan, Calinesti-Calugarita, jud.Arges, drum asfaltat (20 km de Pitesti și 100 km de Bucuresti) ; 6090 mp, deschidere 216 m, parcelabil; Compus din: livada 4577 mp, vie 491 mp, padure 806 mp, arabil 216 mp; Curent electric, ca
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-08

[ Particulari ]
Bradetu

Teren in Bradetu cu fundatie
Teren 1000 m2 la 25 min. de Curtea de Arges, deschidere dubla 20m, curent electric, fundatie, parter si placa - 140 m2, din piatra de rau. Zona foarte frumoasa si linistita, cu iesire la rau, ideal casa de vacanta sau pensiune. Relati 0724233875,
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-11-05

[ Particulari ]
curtea de arges

vand teren spre baraj vidraru
VAND TEREN SPRE BARAJUL VIDRARU,ZONA pitoreasca,la 50 m de asfalt,compus din:casa batraneasca renovata pe interior,sobe de teracota,curent electric,fantana cu apa,vita de vie,padure ,pe mijlocul terenului curge un izvor continuu,un grajd de 100mp,ZONA EXC
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-10-31

[ Agentie Imobiliara ]
Campulung

Teren intravilan in Campulung Muscel
Terenul intravilan in suprafata de 2.000 mp, situat in mun. Campulung cu o deschidere stradala 20 m si format din livada, gradina de flori, umbrar de vita de vie. Toate utilitatile mai putin gaze. Proprietatea prezinta urmatoarele avantaje: este apr
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-10-23

[ Particulari ]
pitoreasca deal/munte

Cumpar teren intravilan deal/munte
Cumpar teren plat/semiplat 500-1000 mp intravilan,zona rurala deal/munte,in orice judet, acces usor din asfalt/drum pietruit/bine intretinut.Utilitati:apa,gaze,lumina.Ofer 7-15 euro/mp negociabil in functie de utilitati.
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-10-13

[ Particulari ]
Albota

Vand teren Albota
Vand la Albota teren intravilan 3500 mp cu deschidere 40 ml la 50 ml din DN65 langa padure. Pret 30 euro negociabil tel: 0742141939
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-10-09

[ Particulari ]
Stefanesti

Vand teren Stefănesti -Zavoi
Terenul postat pentru vanzare se afla pe strada Zavoi din orasul Stefanesti, jud. Arges, la aproximativ 2 km de centru orasului Pitesti, in apropiere de EURO MALL.terenul este lotizat. Pret estimativ 85 euro/mp.
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-10-08

[ Particulari ]
Bradetu, Arges

Vand teren cu fundatie
Teren 1000 m2 la 25 min. de Curtea de Arges, deschidere dubla 20m, curent electric, fundatie, parter si placa - 140 m2, din piatra de rau. Zona foarte frumoasa si linistita, cu iesire la rau, ideal casa de vacanta sau pensiune. Relati 0724233875, t
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-09-28

[ Particulari ]
Stefanesti

Teren Stefanesti 22000Euro
Proprietar vand teren intravilan,s=681mp din care curti-constructii=541mp si arabil=140mp,la 6km de Pitesti,are cadastru-intabulat,gaze,electricitate,forma trapez,D=16.25m la DC.Exclus agentii imobiliare.
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-09-16

[ Particulari ]
SPINENI

TEREN INTRAVILAN
TEREN INTRAVILAN IN APROPIERE DE PITESTI,SUPRAFATA 16000MP,PE TEREN SE AFLA SI O CONSTRUCTIE COMPUSA DIN 3 CAMERE,UTILITATI IN APROPIERE CURENT ELECTRIC TRAS,TOATE ACTELE,PRET NEGOCIABIL
Telefon: anunt expirat
Data: 2008-09-05

Teren Campulung     Teren Curtea de Arges     Teren Pitesti     Teren Costesti     Teren Mioveni     Teren Stefanesti     Teren Topoloveni    

www.imobiliare-terenuri.ro

Politica cookie   natyca.ro     biaca.ro     covoare-si-mochete.ro     constructmall.ro     amenajez.ro     mobila-de-dormitor.ro     instalatii-apa.ro     perdele-si-draperii.ro     constructii.wikiteam.ro     magazine-de-mobila.ro     info-calorifere.ro     supercentrale.ro     megaterenuri.ro     vanzare-masini.ro     forum-pfa.ro     agropost.ro